![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Hai hasulicaaaa danseaza cu noi
sa-ti punem la gat vreo 2 cocosei si cativa dolarei ca sa duci la puradei :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
hasulicaaaaaaaaaaaa :-*
fluiera cu degetele :D cocosei ??? hehehe |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
:-* :-* blondo si de la mine pt. tine
ca bine zice blondina mea chipendeli si dolarei bautura si femei asta a fost viata mea plus manea curgand ca la cismea! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
blondicoo :morideris: ;D ; :-*
titsica :-* sa vezi si sa nu crezi da asa de tare stiu sa fluier cu destele ca va ridic parul pe ceafa ... jur! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
cocosei din aur nu va ganditi la prostii >:( ;D
te-ai molipsit medeutooooooo :o ;D ;D ;D :aplauze: si titsicu da din coate sa vina din strainatate nu`un bemveu` seria 7 cu numele ei pe acte :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
asa se pare blondino...pana la urma vezi ca mi-am inregistrat numele...de acum sunt medeea prindesa de aur...si daca vrei duet, duet sa fie muza mea :-*
blondo blondo te provoc la "duet si o cantare" ca sa vina dolareii, sa danseze puradeii haide blondo ce mai stai? sa danseze din buric si sa curga "viski de pruna" din ibric! |
|
|
![]()
|
|
medeea printesa mea
in ciuda la toata lumea sa facem un album nou hai sa dam toti din popou hopaaaaaaaaaaaaaaa :hainoroc: urca medeea pe masa toti tiganii raman masca da medeea din buric la tigani nu da nimic :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
barosanele, fetele
canta in duetele au bani si au dusmani si se plimba cu golani pune cotu pe geam la bemveu si da din bu*ci la greu ca esti plina de aur si haine de firma de lasi berbatii in limba hai blondino din constanta si medeea din franta doua printeseeee maneliste TH |
|
|
![]()
|
|
titsu iarasi ne uimeste
si pe loc ne-nveseleste face opturi cand se misca baga-n boala tot ce misca :fluierat: :hainoroc: titsu-si pune de aur lantz si-si ia si-un gagiu la bratz ea e tare mandra fata ca-i fetitza de bani gata |
|
|
![]()
|
|
de bani gata
de la tata si vila'n baneasa in berceni ditamai casa cu piramida'n ea sa se stranga energia ha ha ha haaaaaa joac-o p-asta TH |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:53 PM |
|