![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
daca tac-su e becali
si-are in casa vitralii e normal sa aiba fata mercedes din clasa-4a :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
ma frate da bine zice a lu' titsu'
hai blondino ce, tu stai? :o treci pe masa ce mai, HAI! vine titsu pregatita cu maneaua gandita cu passatu' nou nout dolarii-n portofel vilisoare in snagov si sinaia si hituri de teo promovate ne rugam yo si blondina cu mertan ori passat sa fim plimbate. off-off, mai-mai! :hainoroc: :offtopic: sper sa nu fim puse in fata plutonului de executie si sa inceapa sa se strige "jos maneaua" :'( |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
hai hai medeea hai
cum te pun asa sa stai hai adu sticla cu vin pe prieteni sa-i cinstim pe dusmani sa ii gonim :hainoroc: stai linistita medeea. aici toti iubim maneaua. :fluierat: invisible and diana ne-au invatat! :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Esti la topic de manele medeea, poate stauie daca vrei :morideris:
:tararam: :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
super tare este fata
toti o stiu e blonda din constanta hai blondino sa dansam sa bem si sa ne distram cum ai spus...cu pretenii si sa fugarim dusmanii hai noroc si la mai mare pupa fata super tare :pupaceala: :hainoroc: tits hai :hainoroc: :tararam: :-* |
|
|
![]()
|
|
;D mai ce talente avem noi aici si nu stiam..ce zace in voi...fetilii si baiatul (invi) ;D
medeea inchin pentru tine un pahar fata mea de aur :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
:pupaceala: la fel si eu muza mea, blonda din Constanta inchin o sticla de crema de wiski :hainoroc:, nu de alta dar tu m-ai facut mare vedeta de manea :P
am omis titsu'le camarada noastra de manea din noapte una sticla de wiski cu dedicatie :hainoroc: :-* |
|
|
![]()
|
|
Vorbim in culise despre comisionul pe care mi-l dai..ma fac si impresarul tau beibi.. ;) :pupaceala: Printesa de aur medeeaa !!! si sora noastra titsuuuu !!! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
,,fetelor,
banditelor, aseara ati profitat ca somnul m-a tras la pat nici un premiu nu mi-ati dat, inima mi-ati faramat! auuuuuuuuuuuuuu,inima mea!!!!!!!!!!!!!!!!bis ps-mey,juriu,nici macar o mentiune acolo,pentru efortul neuronal??????????????? :'( |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Pentru northstar: locul I la sectiunea cea mai secsi manelista :floricele:
Multe aprecieri si o dezvoltarea fabuloasa a carierei muzicale manelare. :-* Organizatorii & CO HIT |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:54 PM |
|