![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
multumesc ,multumesc ! :floricele: :floricele: :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Pentru voi toti care este aici si care de mine ati uitat si nu m-ati bagat in gashca manelistilor de frica sa nu va las lefteri , eu laryysa care este , va fac o dedicatie speciala care este acum aici LIVE pe forum care este :
Va iau fatza , va iau fanii Si mai rau .....va iau toti baniiiiiiiiii Ati ascuns inimii mele , Acest topic de maneleeeeeeeeeeee Topic aici care este , Dar tot am prins eu de vesteeeeeee. Si-am venit ca (fara virgula) concurentza Sa faca si io prezentzaaaaaaa Si pe invi sa-l intrec , Maxima eu ma numesc . Ai vrut tits sa uiti de mine , Ai cresut ca nu ma tineeeeeeeee Bani eu fac , de vreti si voi Va umplu de euroi . Ca vedeata cum sunt eu Nu's ce e ala:" troleu" Eu am doar mertzane , vile Si geacuzi si piscineeeeeeeeeeeee Pe blondina si medeea fratzi Eu le-am dat la meditatzi Eu sunt cea mai bien cotata Manelista si mistoaca Pe golani ii tzin la deget Si nu are nimeni care este preget Ca cand cant eu toti danseaza (tot fara virgula) Chiar si h_ul se distreaza Am vazut la north o stea Dar e falsa care este ea Eu sunt cea adevarata stele Manelista-ntre maneleeeeeeeeeeee Am vazut si-o sefa Diana Nu are voce de maneaaaaaaaaa Dar cu scrisu' sta cam bine Si pe ea o iau cu mineeeeeeeeeee Daca stau sa ma gandesc care este O sa vrea sa o platesc care este Deci care este nu o iau Si tot banul o sa-l beau (la tits in bar care este ) :hainoroc: :hainoroc: Daca aceasta dedicatie care este aici este cu suparare pentru cineva care este , sa aveti supararea mea care este si care am avut-o eu cand am vazut ca ati manelit fara mine care este si sa va treaca tot asa cum mi-a trecut si mie . :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Haoileu si la mai mare !
Pentru regina manelistilor in devenire laryysa care este... fara numar, fara numar ! :morideris: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:o :o :o
Femeieee ce faci acilea concurenta ??? Pai cand era topicul asta copchil....eheee Bine ai venit in Clubul manelistilor wannabe :-* :-* Auzi Laryy tu cam ai talent la manele, sigur nu te numeri....pe bune.... ??? :fluierat: ;D ;D |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Multumesc de aprecierile care este si care era normal sa este ca cum eu este regina.. :hainoroc:
:morideris: tits imi plac exact cat iti plac si tie :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Laryysa premiul pentru cea mai periculoasa concutentza 8) :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:aplauze: laryysa :aplauze:
haide pune,pune banu sa ne dam toti cu mertzanu fetele sa dea din fese wiskey-ul pune-l pe mese pe topicul care este diana ne da de veste ca sa facem noi manea si Pruteanu se-nerva ca suntem gagici bengoase cu aur,masini si case si pe net acum intram noul hit ca sa vi-l dam :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
:emotconcareseapleacainfatavoastra:
Multumesc ca m-ati acceptat ca(fara virgula) concurentza asa de bine :hohote: :hohote: Acum demonstratie de bunaciune de regina a manelelor care este : Viata mea e ca o carte Nu o poate citi nimenea ca e prea lungaaaaaaaaaaaa Deschisa cum este ea care este Sa moara dusmanii cand prind de vesteeeeeee Ca am vila si piscina si in 2 garaje o masina Dar e masina cea mai tare care este Si va plimb pe toti cu ea Dar pe rand care este ca sa incapem asa Dar eu ca regina care este Sunt shucara sa boara eu care este daca nu Stau toata ziua la volanul ei Si la berbati nu mai vrea femei altele care este :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Stau in jos,in Tiganie
Si dansez cu shatra mea Si ma doare-n palarie Ca moare nevasta mea Refren: Nevasta,nevasta rea Tu mi-ai tot frant inima Las` ca mori tu si mai bine Iau nevasta mai tanara ca tine. Si cand ies eu cu Mertzanu` Sar gagii-n fata mea Si vorbesc:'Iote-l golanu` Dar ei n-au valoarea mea Refren... Lumea-cum e-nvidioasa ca am bani si tot ce vreau De-oi scapa de tine,nevasta Insuratoare nu mai vreau Refren... Mai roscato,fata buna Noptile imi trec cu greu Si stau si urlu la luna Ca nu esti la pieptul meu Refren... :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
ptr. regina,,neinscaunata''inca a manelelor,o manea de la north:
fata,fata,laryssa,tu te indoishi de stea, cica ar fi copia,nu cea autentica! mancatzash guritza ta, pai io vorbeam altceva, de inaintarea mea! le ziceam ca nu-i trombon, ca-s mai ceva ca ANDERSON! daca tot te dai regina, hai contreaza-te cu mine, nu la rime,nu la pumni, ci la unduiri din K..UR [scuze urechilor gingashe] la vrajeli,si la manele, la numere de sutiene! :P luatzi totul cu umor,mey! :-* :-* :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:04 PM |
|