![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
north :morideris:
Ca cum nu era de-ajuns Ma combini la un raspuns care este Bine north , fie ca tine Dar nu stiu daca te tzine care este La sutien fara numar , fara numar , fara numar care este Ca nu s-a inventat unul inca pentru reginaaaaaaaaaa Unduirile-s 5 stele sunt cea mai tare la ele Cred ca tre' sa te retragi care este Ca la manele sunt de 7 steleeeeeeeee care este ;D ASTA DE LA MINEEEEEEEE : Haualeu viatzaaaaaa meaaaaaaa Nu stiu ce sa fac cu ea Am prea multi bani si multe vileeeeee Si am prea multe piscineeeeeeee :'( :'( :'( Si nu am cand sa cheltuiesc euroiiiiiiiiii Cinci vieti daca as avea cu tot cu voiiiiiiiiiiiii Si sa sparg in fiecare searaaaaaa O suta de mii de paraaaaaaaa :'( Ce sa fac sa scap de baniiiiiiiiiiii Ca am sa dau si la dushmaniiiiiiiiiiii Dar ei nu vor ca sa primeascaaaaaaaaaa Ca care vrea le e rusineeeeeeeeeeee Sa ia baniiiiiiiii de la mineeeeeeeee :'( |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
laryssa,scumpo,pauza de masa si creatzie,ok? ???
o sa vin cu intariri,mai incolo! :P :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Ce creatie north ? :o
Eu le am in sange , nu trebuie decat sa deschid gura si iese maneaua care este ca la robinet . :morideris: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
sase 6! ca s-a intors concurenta :fluierat:
:-* laryy :-* |
|
|
![]()
|
|
Nu stau ca am de facut vizite azi toata ziua ;)
Am vrut doar sa vad daca mai are careva care este vreo tentativa de creatie si exact cum m-am gandit eu , v-am spart la moara eu care este daca nu :morideris: tits :-* Astept ceva care sa ma provoace ca cu ce ati venit pana acum nu se pune care este ca nu e creatie care este ce aveti voi care este :P |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
hoooooo,larry,ca te lucrez io ,da nu azi ,ca-i duminica si nici iarba nu creste!si manelisti au liber! :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Toti golanii ma iubeste
Ca sunt fata de shmenar Si toti e morti dupe mine Ca-s fata de gagicar :fluierat: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Haidaaaaa:
Sint cel mai mare barosan Ma numesc ali hasan La femei si bautura Io o iau pe aratura :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Carrrieeee :-*
____________________ Dimineata cand ma scol imi iau ghiulul si lantu' din bol dau cu gel juma de tub si parfumu' cel mai bun iau costumu' cavin clain si cheia de la mertan bag sidiul cu adrian si conduc spre litoral sunt jmecher si sunt bazat de chistoace m-am saturat acum am bani si am valoare gagicii vostri sa moare TH |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
bey fetele mai incet ca intra vreun gutza p-acia si pac vedeti noul hit pe taraf tv ala. sa nu ceretzi drepturi de autor. :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:04 PM |
|