![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ai uitat sa mentionezi, sau ai exprimat neclar:
1. Capra poate sa manance varza, dar nu poate sa manance lupul :D 2. Varza nu poate manca nici capra nici lupul :-* 3. Lupul nu poate manca varza, dar poate capra. 8) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-am gandit sa fiu putin mai subtila ;)
De ce vreau sa fiu manager de manelist si nu manelist :) Subsemnata, Tits_herbert, domiciliata pe aici, pe colea :P, declar pe propria raspundere ca ma angajez, ferm alminterea, sa ma ocup de managementul unui cantaret manelist. Acest lucru l-am decis in urma a indelungi perpeliri :-X, deoarece ma identific mai mult cu facerea de bani :P decat cu stilul muzical mai sus numit ::) Semnatura Data Tits azi... |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
titsu' nostru-i manager
duce maneaua la cer maaai :D gata, m-am prins, doar banu, munca nu trebuie sa fie un factor :P |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
;D ;D ;D
Ba-i factor, dar nu inseama ca trebuie sa-ti placa factoru' ca sa iasa banu... Ce?... manageru nu munceste :D, sau o fi vreun parazit care traieste pe spinarea bietului manelist ??? |
|
|
![]()
|
|
titsule, atunci scrisoarea ta este incompleta. Te rog frumos sa specifici ce vei face tu in calitatea ta de manager :D
|
|
|
![]()
|
|
insistentule :P
In calitate de manager a unui manelist voi indeplini urmatoarele: - numararea banilor dupa fiecare concert :D - pastrarea cotei mele din banii pe concert (si da cota e confidentiala :fluierat:) - obtinerea de contracte (nunti, botezuri, alea,alea :hainoroc: ) banoase pt interpret... si pt mine :fluierat: - organizarea unei petreceri bomba de sarbatori pentru promovare, afirmare... - aducerea interpretului pe la diverse emisiuni cu maaare audienta gen teo, de 3 ori manele... - Achizitionarea de echipamente de sonorizare pentru concert din banii obtinuti-cota mea - organizarea unui orar mai mult sau mai putin strict pt interpret (protejam investitia ;) ) - alcatuirea unui site de internet cu realizartile si viata interpretului - speach in care interpr. sa multumeasca managerului pt castigarea marelui premiu pentru cel mai bun debutant, sau cea mai tare revenire :o Pe parcurs voi mai adauga si altele. :tararam: |
|
|
![]()
|
|
:pistolar: :floricele: :pistolar:
herbie, ma scuzi de insistenta, am vrut doar sa stiu daca ai fi sau nu capabila de asa o misiune importanta. Acum ca am aflat raspunsul... :evil: |
|
|
![]()
|
|
::)
Deh... :P |
|
|
![]()
|
|
you're fired :evil:
|
|
|
![]()
|
|
:hainoroc: hai sa-i bem :morideris:
supracalificare ha? :estiok: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 09:19 PM |
|