![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
MANELE RELOADED PARTEA A II - A [move]BOCITOAREA[/move] Iata dragi ascultatori si cititori trebuie sa va anunt ca piata se pregateste pentru o noua generatie de muzicanti, o noua directie muzicala, prea putin exploatata pana acum si totusi atat de intalnita... Muzica de dric, bocitoarele sau cum vreti sa le numiti. Pentru continuare astept replica :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Dupa cum v-a informat (hmmm, dupa fiasco-ul cu manelele, cand salam si gutza ne-au luat-o inainte, nu stiu daca ar mai fi cazul, dar o sa ii acord o a doua sansa), HIT Productions (Herbert & Invisible & Tits) pregateste o noua lovitura pe piata muzicala de specialitate. Primul pas ar fi bocitoare profesioniste, pentru a fi angajate la evenimente de specialitate dar nu numai.
Daca ati observat, toate proiectele noastre se axeaza in zona muzicii "psihologice" care sa dea un nou sens vietii persoanelor care trec prin momente dificile. ex: Prima melodie de la Bocitoare: "De cand te dusei Florine, toti imi par mai buni ca tine." "De cand tu plecasi Mario, imi permit sa merg la Rio" In continuare o sa o las pe managera mea sa aprofundeze acest proiect cu muzica sentimentala extrema. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Desi, numai numele acestei asociatii infloritoare ::) , HIT, spune totul, in materie de publicitate si notorietate pe plan national si :-X international, voi continua cu cateva amendamente.
Bocelile se pot adapta in functie de nume, fara nici o problema, ca de imaginatie nu ducem lipsa doar, de ex: De cand ai plecat Nutico, strang bani sa-mi cumpar tico, Si daca plecai mai devreme imi luam X5 in flegme :o . Deasemenea pentru o nunta reusita in primul rand avem 5 bucate puicute bune de angajarea carora se va ocupa invisible, in care am maxima incredere ca o va face profesional cu teste si the whole shabang, care se vor ocupa cu sensibilizarea asistentei. Adica babele isi vor amini cu dor de vremuri demult apuse, cretacic... iar domnii....deasemenea :tararam:. Afacerea este flexibila si adaptabila la oricare dintre nevoile dumneavoastra, unde nici nu va asteptati va lovim cu inspiratie :trozneala:. Vrei sa iesi cu prietena in parc la vrajeala, iti aducem pe banca de vizavi doua persoane cu ochii umezi care sa vorbeasca relativ de tare chestii emotionate: -uite maica ce bine le sta impreuna,samd, ce frumosi sunt, ce ..... |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
am lesinaaaaaaatttt ...... :hohote: bre...... voi sunteti a pair of crazy people :hainoroc:
la manele nu ma bag...eu nush' nu va cunosc, n-am auzit de voi :fluierat: :valea: |
|
|
![]()
|
|
What ??? :o
Desi ma surprinde, pentru ca eu stiam ca toata lumea de pe forum are un anumit nivel de informare :P, berbe acum ai auzit si nu pastra doar pentru tine, stiu ca berbecuti sunt mai egoisti ::) , ca deh ma numar..., dar nu e cazul Te pupacesc :-* |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
titsicaaa :morideris: :morideris: :morideris: esti mortala ..... :pupaceala:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
people.. ati vazut ce se lauda antena 1 ca a avut cea mai mare audienta la nu stiu ce ora in noaptea de revelion??
pai sa vedem ce invitati au avut: carmenica serban.. adi (nu stiu exact care si de unde), gutza.. sorinel.. sau sorin ceva in genul. si mare bucurie mare.. au aratat la stiri si punctele culminante ale petrecerii. si de atunci nu ma mai uit la stirile antena 1. :valea: |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai fiti atenti , vreau sa va angajez.....deci vreau un fel de adaptare la ideea cu bocitoarele
,mai precis..... vreau un cantec de jale pt momentul cand de examplu ii "moare" unuia ... :rusinosul: (intelegeti voi....) Nu de alta ,dar cand mi s-a mai intamplat nu am fost pregatita cu nici un text si am jurat ca this won't happen again. Deci va rog frumos , cateva versuri acolo,cu rima imperecheata , si sa fie din alea care merg direct la corazon si lasa o impresie de neuitat. Si sper ca nu mai e nevoie sa mentionez : sa fie gata yesterday!!!!! 8) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cum adica sa-i moara unuia :o ?... pai io ce pazesc ?.... il scol din "morti" de-i merg fulgii :morideris: ;D ....
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai bine dar intre momentu in care ii moare si ala in care incerci tu sa-l scoli din morti se asterne o tacere "de mormant" si tocmai de aia am nevoie de un text de bocitoare :morideris: :morideris: :morideris:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:21 AM |
|