![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Acum nu stiu de ce majoritate vorbesti tu Rossdale... ca eu nu am nici un cunoscut cu astfel de preferinte muzicale. Am crezut ca se exagereaza la Tv cand auzeam statistica asta, insa daca si tu stii de ea si crezi ca-i adevarata... atunci asa o fi... ceea ce e tare, tare trist. :'(
Tits, m-ai prins cu musca pe caciula... nu am citit tot topicul, e adevarat! :rusinosul: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
daca mai pangariti acest topic cu discutii serioase pe marginea manelelor va mai compun cateva si vi le trimit zilnic in PM. tits la fel.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
black :pistolar:
Si eu cand vad un topic de mai mult de ...1 pagina si totusi vreau sa raspund, nu prea mai citesc :P off ^ upsi :valea: |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Vaaaai, sa va fie rusinica >:(. Off-topicismele au fost pedepsite aspru.
Tits, te asteptam aici [glow=red,2,300]http://www.elady.ro/forum/index.php/topic,174.0.html[/glow] pentru creatii proprii. :-* |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu cred ca tin prea mult la topicul asta sa il sterg, si o sa il mut la sectiunea de offtopicuri.
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
dore, huh?
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE black :pistolar: Si eu cand vad un topic de mai mult de ...1 pagina si totusi vreau sa raspund, nu prea mai citesc :P off ^ upsi :valea: .... din care mai mult de jumate din posturi sunt pe alaturi? :( |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
[move]:pistolar: :pistolar: :pistolar: nu trage don'Semaca, sunt io , Lascarica :pistolar: :pistolar: :pistolar:[/move]
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..traiesc doar din amintiri si cu lacrimi in priviri...
:'( :'( :'( mi se rupe inima de suferinta lu' asta micu' :-X |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
cu versuri nemuritoare gen
"nu te supara frate ca ti-am atirnat cutitul in spate" [move] :o :o :o :o[/move] |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:50 AM |
|