![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Apropo de bronzat anul asta nu mi-a placut cum arata bronzul de dupa Cuba (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
on topic, autobronzantul de la Neutrogena a aparut in Romania? Stiu ca a fost singurul care nu mi-a rupt nasul dintre cele incercate. Si iar revin cu produsele care dau un glow sanatos pielii. Cred ca v-am povestit anul trecut despre una dintre marcile incercate. L-am luat si anul asta dar au echivalent si la Dove, L'oreal samd Nu le-am incercat. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie de la dove autobronzant imi erupe pielea si mi se umplu porii de grasime, semn ca e comedogen.
Cleo, voi p'acolo aveti st tropez, din cate stiu e printre cele mai bune. Ai incercat? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu una voi sta sub umbrela, in totalitate la umbra si unsa cu crema cu SPF macar 30 pe corp, cand ma duc la mare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
walpu n-am incercat, dar am sa-l caut si va povestesc
reformulez: nu merita sa te prajesti pt cateva saptamani de bronz. Efectele sint prea nocive pe termen lung |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu sunt innebunita dupa pielea maslinie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Din pacate, nu m-a inzestrat natura cu asa ceva, eu fiind alba ca hartia. De aceea tanjesc dupa soare, pentru mine vacanta ideala inseamna sa stau la soare ca o soparla.
Autobronzant: momentan folosesc Johnson, dar numai pe fata si decolteu, pentru ca pe restul corpului se exfoliaza in fiecare duminica la masaj. Asa ca nu are rost (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
WALPUUUU unde ai gasit salon care te bronzeaza cu DHA? Ca ma sacrific eu pe post de cobai!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am primit un pliant pi sentru in care era reclamuita si procedura asta. Salonul e pe Gh. Lazar 17, langa Billa. Daca ajungi pe acolo si afli ceva, let me know. E deschis intre 11-23.
Ah, se cheama sunstreet-solarium. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-ati facut curioasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Angelu' hai sa merem impreuna!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
As merge in weekend. Pana atunci numa bine ma mai documentez legat de procedura asta. Oare nu e daunatoare in nici un fel ma intreb? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 12-July 09 Member No.: 6,822 ![]() |
Am avut din afara o lotiune BEBE care continea o mica doza de autobronzant.N-am avut nici o problema cu ea,nu tu pete ,nu tu brate portocalii...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:33 AM |
|