IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Autobronzant, metode de bronzat fara soare
Bia
post May 11 2007, 12:28 PM
Post #31

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(ala80 @ May 11 2007, 07:15 AM) *
Bia, cred ca vei fi uimita de bronzul frumos care se va forma dupa cateva aplicari. Eu mi-am luat din intamplare o astfel de crema de la Avon si sunt extrem de multumita de ea. Pielea capat un bronz fin, iar cel mai mult imi place ca e uniform. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

He he, inca nu se vede. Mi-am dat doar o data. Si cum e cu bronzare treptata... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, sper sa arat binisor cu ea... Dar parca tot la solar imi vine sa fug (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Dar cand ma gandesc cat e de periculoooos...
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post May 11 2007, 02:16 PM
Post #32

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

La mine dupa 2 utilizari s-a vazut foarte bine. La a treia eram deja neagra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post May 11 2007, 03:16 PM
Post #33

make-up artist

QUOTE(ala80 @ May 11 2007, 03:16 PM) *
La mine dupa 2 utilizari s-a vazut foarte bine. La a treia eram deja neagra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ce bine. Ma dau azi de 2 ori! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
mada
post May 11 2007, 10:58 PM
Post #34

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

si eu mi`am luat azi din nou crema si s`a observat diferenta sesizabila a nuantei pielii dupa doar 3 ore.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) asa ca.. merita luate cremele astea.pr cu ele e ca se duc la spalat asa ca trebuie intretinut bronzul fiind aplicate cam de 2 ori pe zi zic eu:-s

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 12 2007, 04:39 PM
Post #35

Membru de Onoare

Member No.: 265

QUOTE(walpurgik @ May 11 2007, 11:31 AM) *
Eu am pentru fata L'oreal bronze sublime sau cum se cheama aia cu 2 tuburi, dintr-unul iese crema hidratanta din celalalt autobronzant si cica are si aha. Honestly, la inceput parca mi-a placut, apoi parca tot mai naspa se etala pe fata, in sensul ca e prea oranj dupa ce pielea se ingrasa un pic, face cojite iar toate petele de la cosuri se intensifica in culoare, se fac mai inchise, prin urmare nu e asa de uniform. Pe o piele fara probleme cred totusi ca ar fi o varianta destul de buna.

Pai asta e una din cremele de care am scris eu mai sus in urma unor articole citite.Deci, una a picat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
mada
post May 12 2007, 05:09 PM
Post #36

Contaminat
*

si o alta varianta ar fi autobronzantul herbagen.e absolut minunat.nu raman pete deloc dupa dus,culoarea e foarte naturala.singurul inconvenient e faptul ca ramane pielea destul de grasa dupa aplicare,si trebuie stat relativ mult pana sa intre in piele crema (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu de obicei obisnuiam sa o folosesc seara,dupa dush,dupa o exfoliere calumea.ma dadeam,stateam cam o juma de ora sa intre in piele complet si ma culcam si dimineata surpriza.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pielea arata magnific:Pacum nu mai am si dupa cum spuneam mai sus folosesc crema de la johnsons in varianta pt piele mai inchisa.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 12 2007, 05:28 PM
Post #37

Membru de Onoare

Member No.: 265

Pateaza hainele?

+Quote Post
mada
post May 14 2007, 07:26 PM
Post #38

Contaminat
*

nu pateaza.daca ai rabdare sa fie absorbita complet de piele nu pateaza

+Quote Post
Bia
post May 18 2007, 07:17 PM
Post #39

make-up artist

QUOTE(mada @ May 14 2007, 08:26 PM) *
nu pateaza.daca ai rabdare sa fie absorbita complet de piele nu pateaza

Unele se mai iau dupa dus pe prosop daca dai prea mult... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 18 2007, 07:26 PM
Post #40

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am de la Granier si e ok. M-am dat o singura data si desi pielea mea e foarte deschisa, nu m-am patat; nici prurit nu am avut, nici hainele nu le-am nenorocit. Io ii dau nota 9. Ii dadeam 10 daca se aplica de unul singur, fara sa fie nevoie sa ma obosesc eu, da` nu a fost cazul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

13 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 11:35 AM