IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Autobronzant, metode de bronzat fara soare
angeldust
post May 18 2007, 08:13 PM
Post #41

Musafir

Eu ma dau de vreo 2 sapt cu aia de la Johnson's. Dar m-am dat cam asa...o zi da doua ba. Vreau sa zic ca acum sunt bronzata vizibil, e chiar nice, dar parca a inceput sa se duca asa putin cu pete, inca nu sunt vizibile dar mi-e teama ca daca mai insist si dau peste o sa devina. Nu stiu ce sa fac. Daca ma scrubuiesc acum se duce tot si tre sa o iau de la capat. Parca prea imi place cum arata.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post May 18 2007, 08:25 PM
Post #42

Musafir

Angel te dai si pe fata cu el sau doar pe corp?Tare l-as incerca si eu dar mi-e frica de pete...am vazut la o prietena si arata cam rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
mada
post May 19 2007, 09:54 PM
Post #43

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

angeldust,aceeasi problema o intampin si eu. nu prea ma pot exfolia calumea de cand folosesc cremele astea.daca vreau exfoliere asta implica pete si bronz neuniform. asa ca cel mai bine e sa intrerup din cand in cand folosirea cremei.asa cateva zile ca sa pot folosi scrub,si apoi ma dau iara:P

+Quote Post
anne_luiss
post Jun 12 2007, 09:00 PM
Post #44

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,790

QUOTE(Bacardi_Girl @ May 12 2007, 04:39 PM) *
Pai asta e una din cremele de care am scris eu mai sus in urma unor articole citite.Deci, una a picat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

QUOTE(mada @ May 12 2007, 05:09 PM) *
si o alta varianta ar fi autobronzantul herbagen.e absolut minunat.nu raman pete deloc dupa dus,culoarea e foarte naturala.singurul inconvenient e faptul ca ramane pielea destul de grasa dupa aplicare,si trebuie stat relativ mult pana sa intre in piele crema (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu de obicei obisnuiam sa o folosesc seara,dupa dush,dupa o exfoliere calumea.ma dadeam,stateam cam o juma de ora sa intre in piele complet si ma culcam si dimineata surpriza.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pielea arata magnific:Pacum nu mai am si dupa cum spuneam mai sus folosesc crema de la johnsons in varianta pt piele mai inchisa.

buna,as avea si eu o intrebare cum se foloseste acest autobronzant de la herbagen?te dai si pe fata?faci dus,exfolierea,te dai cu crema de corp,astepti sa intre in piele,apoi aplici acest autobronzant,nu?dar trebuie sa te dai uniform sau nu neaparat?dak te-ai dat pe fata cum ti-a iesit?si dak dau numai pe corp fara fata se vede rau diferenta?si cate zile tine?ms ...astept raspuns

+Quote Post
mada
post Jun 13 2007, 07:19 PM
Post #45

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

eu pe fata nu ma dau cu herbagenul.e doar pentru corp.plus ca e si destul de gras autobronzantul asta si nu`mi place senzatia de grasime de pe fata. asa il folosesc doar pe corp,bineinteles dupa exfoliere..hidratarea la mine nu mai e necesara,din moment ce am suficienta experienta cu autobronzantele asa incat stiu sa le aplic uniform.daca esti incepatoare,te sfatuiesc totusi sa te dai intai cu crema si ai grija sa pui mai putin pe genunchi si pe coate ca alea se vor innegri primele,fiind pielea mai uscata.si arata tare aiurea daca sunt mai negre decat restul corpului.in rest ce sa`ti zic...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) evident ca daca folosesti autobronzant pe corp trebuie si pe fata.eu acum am unul de la oriflame de la revista avantaje si e super bun.oricum,ideea e ca ori iei 2 ori te dai cu asta de corp si pe fata.rau nu are cum sa iti faca..iar pe fata sa respecti aceeasi pasi:exfoliere si neaparat hidratare.si bronzul pe corp tine cam o saptamana.si ai grija la dusuri sa nu folosesti buretele cat esti data cu autobronzant ca raman pete.si nici geluri exfoliante sa nu folosesti.doar un gel de dush simplu,cremos.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pe fata s`ar putea sa se duca mai repede bronzul avand in vedere ca te demachiezi.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 28 2007, 11:33 AM
Post #46

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Mai folositi autobronzante?

+Quote Post
walpurgik
post Sep 28 2007, 11:45 AM
Post #47

Musafir

Nu, ca-s comedogene rau de tot. Cel putin la mine, eu m-am umplut de puncte negre pe fata, decolteu si spate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pe fata si decolteu folosesc o pudra bronzanta si atat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Sep 28 2007, 03:45 PM
Post #48

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Eu am L'Oreal Nutribronze pentru fata si e ok.
In rest mai am inca bronz natural.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 28 2007, 07:44 PM
Post #49

Musafir

L'oreal sublime bronze am pentru fata si mi-e groaznic. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 28 2007, 10:28 PM
Post #50

Membru de Onoare

Member No.: 265

Hai ma Walpu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pai si te dai cu ea si pe umeri si decolteu sau de unde punctele negre?

Ioannaraluka intrebare intrebatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai pielea cu tendinta acneica?

+Quote Post

13 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 04:39 PM