![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pe corp m-am dat cu dove autobronzant si dupa o vreme pe umeri si intre sani aveam mici umflaturi cu grasime oxidate in puncte negre; eu mi-am belit pielea pe corp acum cativa ani de la o expunere excesiva la soare- si nu din inconstienta, ci pentru ca eram pe o plaja, naufragiati in croaziera si n-aveam unde sa ma bag. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cat despre l'oreal, nah, mie imi face puncte negre si nu putine, am probat-o in 5 serii de bronz cel putin sa-mi confirm lucrul asta, am tot incercat- eterna a 2-a sansa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Da, dar de obicei nu reactioneaza la produse cosmetice, cred ca e pe baza hormonala problema.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu vreau o crema/lotiune/lapte care sa confere o "bronzare" treptata, nu un autobronzant propriu-zis. Atat pentru fata cat si pentru corp. Ceva in genul uneia (parca Dove...sau Garnier?) prezentate la tv doar ca in astea nu am incredere. Stiti unele bune?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La straini St Tropez e foarte popular, insa din cate stiu la noi nu este.
La noi ai putea gasi din gama uriage ceva, mai vezi opinii pe beaute-test si makeupalley. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Parca si de la No7 era ceva..desi cred ca autobronzant.
Eu totusi nu te-as sfatui sa folosesti autobronzant si pe fata, mai ales daca mai folosesti produse exfoliante..Mai bine folosesti o crema coloranta ceva. Eu am avut un Johnson's pentru corp si chiar m-am bronzuit, dar ramaneam si cu pete.. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
incepe acus sezonul sandalelor si-ar fi cazul sa va povestesc depsre un produs descoperit anul trecut.
nu este un autobronzat insa tot un efect bronzant are dupa cateva folosiri. Fara dungi, fara miros neplacut (miroase putin a coji de nuca verde) e si hidratant. L-am gasit la vreo 6$ deci si pretul este grozav. St Ives se numeste insa am sa cercetez si va mai spun si celelalte marci care ofera produsul asta. brandul asta l-am incercat si vi-l recomand. (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/stives1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Cleo, suna foarte bine ce spui tu, mai ales daca ai incercat produsul. Eu am o mare problema cu autobronzantele obisnuite ca nu rezista la balaceala. Stau ca o statuie sa se usuce pe mine fara pete si dungi ca apoi sa fac doua ture de piscina si sa ies dungata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am citit pe site-ul catre care ai pus tu link insa sunt curioasa sa impartasesti mai multe detalii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Banuiesc ca in Romania nu se gaseste inca dar am posibilitatea plimbarilor prin alte tari asa ca as trece pe lista de produse crema asta. A...am o problemuta : nu gasesc preturile pe site (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Larysa chiar am fost azi in oras sa vad ce alte branduri au mai scos un produs asemanator: si am gasit L'oreal, Nivea, Dove etc.
Cel amintit de mine e 6.99CAD (dolari canadieni) deci e o crema ieftina insa e si hidratanta si da si o culoare placuta. Dar nu peste noapte si repet nu se comporta ca un autobronzant obisnuit. Nu stiu care-i explicatia ca-n fond tot autobronzant este, dar e interesant gandit. |
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ceva ok prin magazinele din Romania? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
S-a incalzit si cum nu prevad sa ma expun la soare in viitoarul apropiat m-am gandit sa-mi iau un autobronzant cu bronzare treptata.
Inclin spre Dior, mi-a atras atentia produsul acesta : http://oth.strawberrynet.com/productDetail...27&goChar=C Mi-e teama sa nu raman parata sau sa se curete pe haine. Am patit-o anul trecut dar era vorb de l'oreal si dove. Ce spuneti? Imi recomandati altceva? Sau sa aleg de la Shiseido? http://oth.strawberrynet.com/productDetail...91&goChar=S Adaug :http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=78372&goChar=S Si de la Vichy - Capital Soleil This post has been edited by ELLA33: May 30 2008, 07:42 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:04 PM |
|