IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Autobronzant, metode de bronzat fara soare
walpurgik
post Sep 28 2007, 10:42 PM
Post #51

Musafir

Pai pe corp m-am dat cu dove autobronzant si dupa o vreme pe umeri si intre sani aveam mici umflaturi cu grasime oxidate in puncte negre; eu mi-am belit pielea pe corp acum cativa ani de la o expunere excesiva la soare- si nu din inconstienta, ci pentru ca eram pe o plaja, naufragiati in croaziera si n-aveam unde sa ma bag. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cat despre l'oreal, nah, mie imi face puncte negre si nu putine, am probat-o in 5 serii de bronz cel putin sa-mi confirm lucrul asta, am tot incercat- eterna a 2-a sansa.
Go to the top of the page

+Quote Post
ioannaraluka
post Sep 29 2007, 08:02 AM
Post #52

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Da, dar de obicei nu reactioneaza la produse cosmetice, cred ca e pe baza hormonala problema.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 29 2007, 10:58 PM
Post #53

Membru de Onoare

Member No.: 265

Eu vreau o crema/lotiune/lapte care sa confere o "bronzare" treptata, nu un autobronzant propriu-zis. Atat pentru fata cat si pentru corp. Ceva in genul uneia (parca Dove...sau Garnier?) prezentate la tv doar ca in astea nu am incredere. Stiti unele bune?

+Quote Post
walpurgik
post Sep 30 2007, 05:35 AM
Post #54

Musafir

La straini St Tropez e foarte popular, insa din cate stiu la noi nu este.
La noi ai putea gasi din gama uriage ceva, mai vezi opinii pe beaute-test si makeupalley. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 30 2007, 02:28 PM
Post #55

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Parca si de la No7 era ceva..desi cred ca autobronzant.
Eu totusi nu te-as sfatui sa folosesti autobronzant si pe fata, mai ales daca mai folosesti produse exfoliante..Mai bine folosesti o crema coloranta ceva.
Eu am avut un Johnson's pentru corp si chiar m-am bronzuit, dar ramaneam si cu pete..

+Quote Post
Cleo
post May 4 2008, 01:35 PM
Post #56

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

incepe acus sezonul sandalelor si-ar fi cazul sa va povestesc depsre un produs descoperit anul trecut.

nu este un autobronzat insa tot un efect bronzant are dupa cateva folosiri. Fara dungi, fara miros neplacut (miroase putin a coji de nuca verde) e si hidratant. L-am gasit la vreo 6$ deci si pretul este grozav. St Ives se numeste insa am sa cercetez si va mai spun si celelalte marci care ofera produsul asta.
brandul asta l-am incercat si vi-l recomand.

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/stives1.jpg)

+Quote Post
Laryss_A
post May 4 2008, 05:58 PM
Post #57

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Cleo, suna foarte bine ce spui tu, mai ales daca ai incercat produsul. Eu am o mare problema cu autobronzantele obisnuite ca nu rezista la balaceala. Stau ca o statuie sa se usuce pe mine fara pete si dungi ca apoi sa fac doua ture de piscina si sa ies dungata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am citit pe site-ul catre care ai pus tu link insa sunt curioasa sa impartasesti mai multe detalii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Banuiesc ca in Romania nu se gaseste inca dar am posibilitatea plimbarilor prin alte tari asa ca as trece pe lista de produse crema asta.
A...am o problemuta : nu gasesc preturile pe site (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 5 2008, 12:54 AM
Post #58

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Larysa chiar am fost azi in oras sa vad ce alte branduri au mai scos un produs asemanator: si am gasit L'oreal, Nivea, Dove etc.
Cel amintit de mine e 6.99CAD (dolari canadieni) deci e o crema ieftina insa e si hidratanta si da si o culoare placuta. Dar nu peste noapte si repet nu se comporta ca un autobronzant obisnuit. Nu stiu care-i explicatia ca-n fond tot autobronzant este, dar e interesant gandit.

+Quote Post
domnitzza
post May 10 2008, 11:04 AM
Post #59

Musafir

Ceva ok prin magazinele din Romania?

+Quote Post
ELLA33
post May 30 2008, 07:37 AM
Post #60

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

S-a incalzit si cum nu prevad sa ma expun la soare in viitoarul apropiat m-am gandit sa-mi iau un autobronzant cu bronzare treptata.
Inclin spre Dior, mi-a atras atentia produsul acesta :
http://oth.strawberrynet.com/productDetail...27&goChar=C
Mi-e teama sa nu raman parata sau sa se curete pe haine. Am patit-o anul trecut dar era vorb de l'oreal si dove.
Ce spuneti? Imi recomandati altceva?
Sau sa aleg de la Shiseido? http://oth.strawberrynet.com/productDetail...91&goChar=S

Adaug :http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=78372&goChar=S
Si de la Vichy - Capital Soleil

This post has been edited by ELLA33: May 30 2008, 07:42 AM

+Quote Post

13 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:04 PM