![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, eu nu am avut probleme cu Johnsons'ul, la mine pielea s-a bronzat putin, uniform, si nici macar nu facusem exfoliere inainte. Singura problema a fost mirosul acela 'familiar' de ranced.
La aplicarea de autobronzante sau creme pentru bronzare progresiva, cheia e sa nu folosim prea mult. Plus exfolierea inainte. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu am gasit inca autobronzantul care sa nu ti faca pete pe corp, dupa spalare ,
ieri am vazut pe strada o multime de oameni bronzati asa de tare ca le era pielea rosie ca racul, eu stiu ce inseamna o astfel de bronzare nu suporti nici macar vantul sa bata parca si atunci te ustura, (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) cei cu care merg la plaja rad de mine ca am cel putin 3 sticlute in geanta cu care ma dau cand stau la soare, iar fata mi o feresc cu ochelari si sapca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Lost, foarte bine faci; mie nici nu-mi pasa de persoanele care se uita ciudat la mine cand vin cu 3 sticlute de loctiuni protective sau cand la 11 imi strangi catrafusele si plec de pe plaja.
Cei care se inrosesc in halul acela nu sunt bronzati, sunt doar arsi de soare, este inestetic si extrem de nesanatos. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
da intr adevar mitik e f inestetic se vad de la o posta si ce ma surprinde e ca mai multe sunt femei, zic asta pt ca mai in toate revistele , emisunile se vb de creme de protectie
eu ciocolatie nu ma fac decat daca m s muta in Africa si dupa vreun an de stat la soare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , asa ca decat rosie si dupa cateva zile sa ma cojesc si sa fiu tot alba, mai bine ma dau cu toate cremele |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si-a luat o prietena Piz Buin - autobronzant -. Puteam sa jur ca e bronz de mare. Foarte frumos efect! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
hmm autobronzante...da pana anul acesta nu aveam o parere foarte buna despre ele...am mai folosit cu ani in urma ceva de la Garnier cred..dar de la care m-am patat...acum am folosit Dove crema hidratanta cu bronz natural in numai 5 zile...este foarte adevarat..daca respecti cateva reguli de baza...
o exfoliere si o hidratare a pielii cu cremele zilnice inainte de aplicarea cremei autobronzante si abia acum aplicarea cremei de autobronzare......si mai ales trebuie asteptat ceva timp pana sa ne imbracam pentru a nu ne bronza cu urme....si cam atat bronzul este gata dupa numai 6 ore..... eu una nu m-am dat 5 zile la rand pentru ca nu vreau sa fiu asa neagra..dar 3 zile asa este de ajuns....si picioarele sunt gate bine de expus... am prietene care au folosit si nivea bronz in 3 sau 5 zile nu stiu exact ,,si sunt multumite si de ea....va doresc succes si sa aveti o piele ca ciocolata si sanatoasa...... aveti idee de o crema pentru protectia solara pentru piele sensibila dar care sa intre foarte repede in piele si sa nu fie grasa? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Am folosit si eu Servetelele Self Tan de la Estee Lauder; sunt super ok din punctul de vedere al culorii (nu pare fals si nici nu ramai cu pete dupa spalare - am fost si la piscina si a ramas uniform). Plus ca se duce usor-usor si uniform . Asta a fost partea buna. Partea proasta (pentru cine are acnee (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) este ca m-am trezit cu o explozie de cosuri de nu stiu ce sa mai fac sa treaca (si asta de 2 saptamani).
Emilly, despre crema de protectie solara pot sa iti recomand sa citesti pe makeupalley . Review-uri fff bune are Shiseido (eu mi-am comandat Extrasmooth Sun Protection Lotion SPF 36 de pe strawberrynet si astept sa vina coletul). O sa pot sa iti spun mai concret peste vreo 10 zile cred. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place uriage, brume autobronzante. E facil de intins ca e sub forma de spray si bronzul e uniform.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma dadeam eu grozava ca sunt foarte multumita cu pielea mea alba de Alba ca Zapada din povesti, dar hmm nu prea mai imi place, mai ales cand vad fatucile astea exotice. Asa ca mi-am luat crema cu bronzare progresiva de la Boots. Ceva sfaturi de aplicare? Anul trecut am avut Johnson's dar nu prea m-am tinut de ea si ajunsesem cu niste pete uniforme de toata frumusetea. Sper sa imi fie mai bun Boots si eu mai consecventa.
This post has been edited by sweet_girl: Jul 18 2008, 10:07 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am L'oreal Nutribronze Slim, e ok ca nu lasa pete dar e mult prea putin vizibil ...maxim un ton mai inchis decat albeata mea naturala.
Singurul ritual ce il folosesc eu inainte de autobronzante e exfolierea si apoi aplicarea de jos in sus cu miscari rapide si pana a intrat bine bine de tot totul in piele. Bia zici ca ar fi bun Piz Buin-ul? Stiu ca ma tenta si pe mine intr-o vreme dar nu stiu din ce cauza am hotarat eu ca ingredientele lor nu ar fi safe pt piele, si eu avand probleme cam nasoale cu pielea nu prea mai vreau sa risc nimic. Dar poate o sa il incerc, ma gandesc ca prea mare lucru nu mi se poate intampla. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:42 PM |
|