![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, Nutribronze e tot lotiune cu bronzare progresiva, nu autobronzant propriu-zis, nu? Atunci, cred ca nici nu poti sa te astepti la rezultate foarte vizibile. Te dai si pe fata cu ceva? Mie mi-e frica sa ma dau, sincer, si pt pete si din cauza ingredientelor.
M-am dat ieri cu Boots si deocamdata mi-a placut mult, e foarte lichid, hidratant si se intinde usor pe piele, plus mirosul dragut si discret..Si deja se vede putina culoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fata de albetea mea naturala, of course. Cum e cu exfoliatul? Banuiesc ca trebuie sa te dai in fiecare zi cu lotiunea, dar nu si sa te exfoliezi tot timpul inainte, nu? Si eu am auzit de Piz Buin ca ar avea ingrediente cam naspa. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e din ala cu bronzare progresiva.
Eu ma dau cu el cam o data la 3 zile uneori chiar mai rar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si eu una ma exfoliez de fiecare data cand fac dus, dar nu e cine stie ce exfoliat, am un gel de dus normal cu particule din alea prin el si noah...ma spal cu el mai mereu, nu e stralucit deloc. Pe fata nu ma dau cu nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) mai ales ca iar am inceput sa am probleme nasoale de la caldura. Fond de ten si o pudra usor bronzanta, atat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu pt exfoliat am o lufa, de la Sensiblu, e foarte misto si usor de folosit, dar si pe instructiuni scrie sa fie folosita 1-2 ori/ saptamana. Tot auzeam de exfoliat inainte de autobronzant si ma baga in ceata, pt ca mi se pare prea mult zilnic.
Apropo, la dus se ia autobronzantul? Nici eu nu am de gand sa ma dau cu ceva pe fata. Vazusem la Roc ceva, in care am incredere, dar.. mai bine nu. Dar nu se vede aiurea diferenta cand nu esti machiata? sa stiu la ce sa ma astept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 20 2008, 02:58 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi al meu nefiind prea evident "bronzul" nu se vede absolut nici o diferenta. Din cate tin minte, nici cand ma dadeam cu autobronzant din ala normal nu se vedea, ca ma dadeam mai putin pe gat si decolteu si mai mult pe picioare. Autobronzantele cam lasa pete dupa dus, cu astea progresive eu nu am avut probleme de genul.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat Piz Buin , acela pentru bronzare treptata. Dupa 2 utilizari pot spune ca nu sunt deloc incantata de el. Textura e f ciudata, chiar ma gandesc sa nu il fi tinut astia in caldura, dar l-am luat din Sensiblu la naiba, daca nici in astia nu mai pot avea incredere....
In rest, efectul dupa 2 utilizari e mult prea subtil sa ma pronunt. Cert e ca mi se pare ca au inceput sa imi apara pete. Mai il folosesc o vreme si va dau de stire cum e. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu n-am mai achizitionat autobronzant. Mai am un tub de J&J acasa. O sa ma dau cu ala. In rest, nu stiu, parca m-as duce iar la o cura de soare sau la cateva sedinte de solar. Ma plictisesc sa aplic autobronzantul!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 28-August 08 Member No.: 4,579 ![]() |
si o alta varianta ar fi autobronzantul herbagen.e absolut minunat.nu raman pete deloc dupa dus,culoarea e foarte naturala.singurul inconvenient e faptul ca ramane pielea destul de grasa dupa aplicare,si trebuie stat relativ mult pana sa intre in piele crema (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu de obicei obisnuiam sa o folosesc seara,dupa dush,dupa o exfoliere calumea.ma dadeam,stateam cam o juma de ora sa intre in piele complet si ma culcam si dimineata surpriza.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pielea arata magnific:Pacum nu mai am si dupa cum spuneam mai sus folosesc crema de la johnsons in varianta pt piele mai inchisa. Auch sa inteleg ca e autobonzant serios nu lapte autobronzant care se aplica de cate ori vrei pentru a intensifica nuanta bronzului ?nush let me know.inca o intrebare fara sa par nesi,daca era atat de bun herbagen de ce acum folosesti holiday skin from johnsons? |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
A incercat cineva asta:
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/piz-buin-gradual-self-tan-summer-se.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Piz Buin e o marca foarte buna. Eu nu am avut niciodata probeme cu produsele lor.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, eu l-am incercat, nu m-a incantat. Eu mi l-am luat pe ala mai deschis, si efectul nu prea e vizibil, in rest se ia pe haine, se duce in straturi, just like a less expensive one. Plus ca miroase mai nasol decat altele.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:57 PM |
|