![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandeam ca poate o fi mai diferit, o sa continui cautarea, innebunesc cand pe la jum lui mai lumea deja e bronzata (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu de ce tot spuneti voi ca Pizz Buin-ul asta e bun. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Numai pentru ca-i ceva mai scump?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ei l-am folosit inca de pe vremea cind venea in Romania "la pachet". Nu il laud neaparat, isa nu am avut probleme cu el. Deloc. Chiar mi-a placut.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu de autobronzant, insa Piz Buinul are cele mai bune creme de protectie solara pentru mine. Cel mai mult m-a impresionat One Day Long, am aplicat-o dimineata si a rezistat pe corp pana seara fara reaplicare cu tot cu baie in mare, e waterproof, si nu m-am ars deloc.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Eu nu am gasit inca un autobronzant care sa nu se ia pe haine, indiferent cat de bine arata pe piele. Nu ca as fi un fan, dar avand in vedere cat de alba sunt si ca mi-e cam contraindicat sa me expun prea mult la soare, as fi vrut si eu un look mai ciocolatiu. Si daca soare nu, solar NU, atunci cu ce? Eu anul trecut am avut unul, nu mai retin numele; avantajele: era din cele care duceau la intensificarea culorii pe masura ce crestea numarul aplicarilor, iar efectul era uniform si foarte natural; dezavantajul: se lua pe haine atunci cand transpirai.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
St Tropez are numai bile albe pe youtube dar n am de unde sa l iau, el iasa direct din tub maro inchis trebuie sa fi rapid ca se usuca repede, Clarins la fel e bun nu are nuanta orange, miroase frumos, da o nuanta ciocolatie, mai inspectez si poate mai gasesc ceva.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Conluzie finala: uriage se ia pe haine nu ca si restul totusi, azi am avut bluza alba cu guler, acum nu stiu poate pt ca aveam parul lasat pe spate si era cald, pe mine oricum m a castigat pt ca nu are mirosul acela dezgustator.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, e pleonasm "Concluzie finala" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
CONCLÚZI//E ~i f. 1) Consecinţă dedusă dintr-o serie de argumente sau de constatări; rezultat al unui raţionament; deducţie. A trage ~a. 2) Parte finală a unei opere sau a unei expuneri, care cuprinde ideile esenţiale. ♢ În ~ în încheiere; la sfârşit. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma gandeam ca se pot trage mai multe concluzii in mai multe etape una din ele fiind cea finala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar
daca e asa bag la cap. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut de anul trecut inca tipe albe ca branza care aratau excelent. Erau aranjate, dichisite, dar de-un alb de-ala care n-a vazut soare de cativa ani de zile. Aratau excelent, cumva extravagant din cauza asta.
Eu una am si prins ceva bronz pe brate si maini cu toate ca m-am uns cu SPF 30 si soarele nu era chiar orbitor. Si nu-mi place, culoarea pielii nu se mai potriveste cu oja dupa care am umblat atat. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:48 PM |
|