IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Atacuri de panica
ISSA
post Jan 28 2008, 09:05 AM
Post #51

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Jan 27 2008, 10:29 PM) *
Issa, multa sanatate! Chiar astazi ma intrebam daca te-ai lasat sau nu de Monti.

M-am lasat de mult. Nu prea sunt perseverenta, din pacate O perioada v-am urmarit performantele, apoi nici asta n-am facut-o. Din pacate m-au apucat nabadaioasele atacuri de panica si mi s-a parut tare greu sa lupt pe doua fronturi,si acela al kilogramelor, si cel al atacurilor de panica. Mi s-a parut mai urgent sa-mi vindec sufletul. E tare greu sa doara sufletul! Am slabit totusi, stand aici la Predeal cel putin 4-5 kg.

In orice caz,va sfatuiesc cu toata caldura , nu incepeti cu Xanaxul! Creeaza cea mai groaznica dependenta. Te transforma intr-o leguma. Nu sti cand gandesti sau nu cu propriul cap.

Spunea cineva odata, ca atacul de panica, se aseamana cu un val puternic. Se izbeste de tine, te clatini puternic, ,s-ar putea sa si cazi, dar dupa ce te izbeste, se retrage incet, si apoi dispare si parca n-ai fi fost nicio data lovit de un val.

Acum de noi depinde, sa invatam cum sa facem fata puternicelor valuri.

Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jan 28 2008, 10:57 AM
Post #52

Musafir

ufff ISSA, asa e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) - dar hei, o sa reusesti! pentru ca ai constientizat problema si te lupti cu ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e un mare pas inainte.
multa bafta in vindecare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ISSA
post Jan 28 2008, 01:48 PM
Post #53

Musafir

fortelady, multumesc mult de incurajari. Sper si cred ca voi reusi, pentru ca imi doresc aceasta. Imi pare rau insa, ca in orasul meu nu am intalnit vreun psihoterapeut. In felul acesta eu comand-eu execut. Si sa comand trebuie sa am o stare favorabila. deci, inainte de toate trebuie sa-mi induc o stare de bine, apoi restul si restul. Dar rezultatele imi spun ca nu e imposibil. deci voi continua sa ma opun starilor de panica si anxietate. (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jan 28 2008, 01:50 PM
Post #54

Musafir

issa primul as l ai facut ca ai cerut ajutor, nu mai e mult si te faci bine

e greu cand sufletul doare dar exista si pt el vindecare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

iti doresc multa liniste in suflet

+Quote Post
Altheea
post Jan 28 2008, 02:01 PM
Post #55

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

si eu sufar de atacuri de panica de aproape 2 ani, stiu si ziua in care s-au declansat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . am avut o problema la servici a carei rezolvare nu prea tinea de mine, am fost amanati cu o chestie pentru o luna... de atunci au inceput palpitatiile, uneori chiar din juma in juma de ora. m-au tinut aproape un an. in afara de palpitatii se mai manifestau prin ameteli, nu ma mai puteam concentra si dificultati de respiratie. adormeam f greu iar cand intram in starea de veghe ma trezeam brusc si inima imi batea foarte tare. si asta se repeta de cateva ori pana reuseam sa adorm de tot. cateva luni bune au disparut dar de ceva vreme imi dau iar tarcoale. nu sunt la fel de intense dar sunt! ma gandeam ca nu am mai luat vitamine si minerale in ultima vreme......credeti ca ajuta si ele in tratarea acestor atacuri?

+Quote Post
divi2007
post Jan 28 2008, 02:09 PM
Post #56

Musafir

si pe mine ma inteapa inima la stres
vitaminele ar ajuta in sensul ca stresul le elimina din corp si trebuie suplimentat dar din ce am citit nu 100 %
aspacardinul e bun pt stres contine Mg

+Quote Post
Altheea
post Jan 28 2008, 02:18 PM
Post #57

Incurabil

aspacardinul nu este pentru inima? atacurile de panica sunt legate de afectiuni ale inimii? mg am luat dar in combinatie cu calciu si zinc... totusi cred ca ma simteam mai bine cand luam suplimente.

+Quote Post
divi2007
post Jan 28 2008, 02:22 PM
Post #58

Musafir

eu il iau cateodata cand ma enervez si atunci automat ma inteapa si inima, dar nu ma inteapa ca am probleme cu inima ci de la nervi stres
atacurile de panica nu au leg cu inima cel putin asa stiu eu

Mg e bun pt ca nu da stari asa de nervozitate, el calmeaza mai mult, la fel si Ca

+Quote Post
angeldust
post Jan 28 2008, 02:37 PM
Post #59

Musafir

Atacurile de panica nu au nici o legatura cu bolile de inima. Combinatia Mg + Zn +B6 ajuta organismul sa lupte cu stresul, dar nu reprezinta o metoda de vindecare a atacurilor de panica.
Issa mult curaj si forta iti doresc si sunt sigura ca o sa reusesti pentru ca sta in puterea ta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Odata ce iti constientizezi aceasta putere si o sa inveti sa o folosesti o sa fii surprinsa cate lucruri ce iti pareau pana acum imposibile vei putea face si cate greutati care iti par acum de netrecut o sa depasesti cu zambetul pe buze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jan 28 2008, 02:40 PM
Post #60

Incurabil

eu cand ma enervez mai iau sedocalm dar rar....nu ca m-as enerva eu rar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....dar nu prea iau, am un tub de mai mult de juma de an. la mine atacurile de panica nu prea au legatura cu starile de nervozitate, mi se intampla de cele mai multe ori sa ma ia din senin, cum sunt cele care se intampla inainte sa adorm

+Quote Post

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 02:32 PM