IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Problema - pantaloni pentru picioare lungi
kalua
post Jan 6 2006, 01:19 PM
Post #1

Musafir

De fiecare data cand vreau sa-mi iau pantaloni e o situatie de ras-cu-plans, toti mi-s scurti.
Pana si la blugi am probleme, unde vorba aia, sunt si pe lungimi  :-
Am 1,70, deci nu se poate spune ca-s inafara normei, la blugi imi trebuie un 36 la lungime, daca vreau sa-i imbrac cu ceva cu toc. Inafara de asta mai am o problema: fundul mai plat, deci nu pot sa-mi cumpar orice fel de blugi, ca in unii zici ca nu mai am deloc popou.
La panatalonii de stofa e Jale (cu j mare), pana acuma numai la Escada am gasit pe lungimea mea, dar ma usuca la portofel o pereche de nadragi de-acolo.
O croitoreasa e tot scumpa, scumpa, scumpa aici (sunt in Germania).
Voi cum va descurcati?
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Jan 6 2006, 02:46 PM
Post #2

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

aiiiiiiiiiii, kalua, nu stiu daca e de plans sau de ras, dar io's exact pe invers...tot ce imi cumpar trebuie scurtat...si rokii, si fuste (mai ales) si pantaloni.

dupa ce ca's mica (1.63-1.65...nici asta nu stiu sigur :P :P :P...), mai sunt si slaba...si cu solduri inguste, cu talia extrem de mica (din moment ce fustele pentru fetite de 10-12 ani imi vin ca si turnate ;)), apoi pentru caracteristicile astea am sanii prea mari,si-mi trebuie cupa mai mare si mai adanca si circumferinta mica....imi vine sa-mi smulg parul din cap fir cu fir cand tre' sa merg la cumparaturi...

si de parca astea nu mi-ar da destula bataie decap, mai sunt si extrem de pretentioasa....asta kiar pune capac la toate...si, cu toatea astea, vorba scriiorului, invat sa ma suport  :pistolar:...

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2006, 03:41 PM
Post #3

Musafir

Dar macar din mai mare se poate face mai mic/scurt, dar eu sa port numai pantaloni 3/4 sau 7/8?  :o

+Quote Post
bulina
post Jan 6 2006, 03:54 PM
Post #4

Musafir

kalua ia sa te consolez io pe tine sa vezi ca se poate si mai rau decat la tine:))
tot 170 si la subsemnata dar aditional fund si pentru tine nu de lat ci de bombat. asa ca desi orice pantalon sade bine cand vine vorba de fuste toate sunt mai scurte la spate din cauza ca se ridica pe fund.... fustitele alea cu pliuri sau pliseuri stau cam oblic drepte asa cica zicea o prietena de-a mea ca o umbrela deschisa:)) si nici ca gresea cu prea mult:)
cu lungimea la pantaloni e si aici o problema nici nu mai tin minte daca in Germania ai Mexx si Esprit? la Tristan of America (iara habar nu am daca exista in Europa) au pantaloni care mi se potrivesc - eleganti zic. plus mai exista niste magazine for tall women....

fa-mi o vizita si te duc la imbracat :)))

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2006, 04:06 PM
Post #5

Musafir

Mexx si Esprit este, maine si asa vreau sa dau o raita prin magazine...
Mersi mult si  :-*

Si problema a 2-a pe care o am: am impresia ca industria textila produce numai pantaloni pt. copii grasi! Fiica-mea e normala spre slabuta, dar in nici un caz prea slaba. Majoritatea pantalonilor pe care-i probeaza aluneca de tot de pe ea!  :o  Pana si aia care au eticheta de "slim line" ii sunt usor largi. Bine ca exista curele!

+Quote Post
bulina
post Jan 6 2006, 04:12 PM
Post #6

Musafir

oh well, copil d-ala de curgeau hainele de pe el am fost si io....da acu multi ani:)))

la Esprit mai sport si la Mexx mai elegant. sporuri multiple la cumparaciuni!

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2006, 06:50 PM
Post #7

Musafir

Si eu am fost mai slabuta, dar nu-mi aduc aminte sa-mi fi curs hainele de pe mine.
Cu toate ca pe-atunci in marele magazine comuniste si-asa nu gaseai mai nimic. de-mbracat.
Macar la scoala aveam uniforma!  :fluierat:

+Quote Post
bulina
post Jan 6 2006, 06:55 PM
Post #8

Musafir

haha io parca eram copilu strazii in uniforme...
sarafane. ti-aduci aminte cand au aparut alea de supraelastic de le mai si agatam de toate bancile:))

+Quote Post
diotima
post Jan 6 2006, 07:04 PM
Post #9

Dependent

Group: Dependent
From: Grecia
Member No.: 113

Nasoala chestia cu lungimea pantalonilor. Eu am 1,72, dar trebuie sa recunosc ca nu imi amintesc sa fi avut probleme cu lungimea pantalonilor. E adevarat, tocuri mai inalte de 4-5cm  nu port  :P iar in ultimul timp am dat-o mai mult pe blugi...
Iar cand purtam si pantaloni de stofa, de obicei ii produceam eu, ca sa fie exact pe masura.
Kalua, sa ne spui daca ai gasit ceva la Mexx si Esprit

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2006, 09:54 PM
Post #10

Musafir

Eu uniforma din supraelastic nu cunosc  :ametit:  Poate ca tu esti ceva mai tanara decat mine  ::)  Sau poate ca nu mi-a cumparat mie mama din aia, ce stiu eu (ca stiu ca erau si niste bluze, tot din sintetic, si pe mine ma punea mama la camasa de baieti din bumbac, ca-i mai sanatoasa si arata mai bine  :P ).
Maine vroiam sa ma duc in alta parte la cumparaturi, pe unde nu-s de-astea de la Esprit si Mexx, dar mi-am schimbat planul. Va povestesc maine ce-am gasit.  :-*

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th July 2025 - 10:40 AM