IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ten super-iritat. Solutii?
katy87
post Jun 9 2007, 07:58 AM
Post #141

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

nu stiu daca e bine sa intreb aici.ieri m-am epilat pe maini si azi m-am trezit iritata.stiti ceva?
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jun 9 2007, 07:59 AM
Post #142

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

apa termala sau pudra mentolata....

+Quote Post
katy87
post Jun 10 2007, 03:34 AM
Post #143

Incurabil

merci poke (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 10 2007, 08:09 PM
Post #144

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

sa ti fie de bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 10 2007, 08:51 PM
Post #145

Musafir

Katy, ai facut foliculita. De regula apare dupa epilatul in zone sensibile ca mustata, brate (partea de sus), spate. Imi aduc aminte ca la primul epilat la mustata eram plina de bube...parca mi-a zis cosmeticiana sa folosesc tetraciclina. Stateam cu o batista la gura. Dupa 2-3 epilaturi, scapi de probleme...depinde si de zona. Am patit-o rau de tot si pe spate. N-aveam cine stie ce par, dar m-am luat dupa o colega disperata...si m-am trezit cu o frumusete de bube, ziceai ca-s cosuri...am fost la dermatolog si mi-a dat o tinctura mentolata preparata in farmacie. De atunci, m-am lecuit cu epilatul in zone sensibile. Si eu am ceva par pe maini, dar prefer sa ramana asa.

+Quote Post
katy87
post Jun 10 2007, 09:30 PM
Post #146

Incurabil

QUOTE(roxanica10 @ Jun 10 2007, 09:51 PM) *
Katy, ai facut foliculita. De regula apare dupa epilatul in zone sensibile ca mustata, brate (partea de sus), spate. Imi aduc aminte ca la primul epilat la mustata eram plina de bube...parca mi-a zis cosmeticiana sa folosesc tetraciclina. Stateam cu o batista la gura. Dupa 2-3 epilaturi, scapi de probleme...depinde si de zona. Am patit-o rau de tot si pe spate. N-aveam cine stie ce par, dar m-am luat dupa o colega disperata...si m-am trezit cu o frumusete de bube, ziceai ca-s cosuri...am fost la dermatolog si mi-a dat o tinctura mentolata preparata in farmacie. De atunci, m-am lecuit cu epilatul in zone sensibile. Si eu am ceva par pe maini, dar prefer sa ramana asa.

eu am avut cam mult,cand eram mai mica l-am vazut pe unchiul meu ca se barberea si eu am dat cu lama pe maini.

+Quote Post
splendora
post Nov 9 2007, 07:14 AM
Post #147

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

cer si eu cateva pareri despre ce as putea folosi pt tenul meu cu reactii ciudate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...
ce crema hidratanta ar trebui sa folosesc, avand in vedere ca este uscat, pori dilatati dar nu foarte, ma ustura cand il dau cu crema hidratanta (respectiv Garnier Sensitive sau Loreal hydrafresh) si nu face mare lucru cand ma dau cu Vaseline (inainte sa ies din casa, pt frig)...
ma ustura si dupa ce ma demachiez si dupa ce ma dau cu crema. nu ma simt deloc comfortabil cu fata asa de...rigida. exista ceva natural ce ar trebui sa folosesc sau o crema hidratanta mai speciala?
merci (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Ally
post Nov 9 2007, 10:01 AM
Post #148

Tratabil
**

Member No.: 1,781

splendora, in primul rand sfatul meu este sa renunti la produse gen L'Oreal, Nivea, Garnier pentru ca pielea ta este si asa sensibilizata, iar produsele de tipul asta pot fi folosite in general de persoane cu ten fara probleme.
parerea mea este ca trebuie sa iti iei un demachiant tip crema pt ten sensibil, de ex: Comforting Cream Cleanser/Clinique:
(IMG:http://i201.photobucket.com/albums/aa7/doarAlly/cliniquecomfortingcreamcleanser.gif)
si o crema hidratanta si calmanta din gama dermatocosmeticelor, cum ar fi: Calmance/ROC sau Ictyane/Ducray:
(IMG:http://i201.photobucket.com/albums/aa7/doarAlly/roc.jpg)
(IMG:http://i201.photobucket.com/albums/aa7/doarAlly/ictyane.jpg)
Vaseline e mai bine sa o folosesti seara.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
P.S. bea multa apa, nu manca picant si tine la indemana un spray cu apa termala.

+Quote Post
splendora
post Nov 9 2007, 10:44 AM
Post #149

Dependent

Member No.: 1,565

merci mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .... deja folosesc ROC -roz, demachiant.....
o sa incerc sa cumpar cat de curand Clinique-ul de care zici si Ducray.
de ce e mai bine sa folosesc seara Vaseline?
si de unde as putea face rost de spray cu apa termala?...ca eu nu am vazut...
picant nu mananc pt ca sunt alergica si mereu am o sticluta de apa cu mine.
inca o data, merci !!

+Quote Post
Ally
post Nov 9 2007, 11:16 AM
Post #150

Tratabil
**

Member No.: 1,781

QUOTE(splendora @ Nov 9 2007, 10:44 AM) *
de ce e mai bine sa folosesc seara Vaseline?
si de unde as putea face rost de spray cu apa termala?...ca eu nu am vazut...

pai in timpul zilei iti trebuie o crema cu o textura mult mai lejera, seara ceva mai rich. Vaselina e foarte grasa, eu cel putin nu pot sa ma machiez peste ea, mi se lipeste parul de fata etc.
spray cu apa termala ar trebui sa gasesti in farmacii (de la Avene, Uriage, La Roche Posay, Vichy, Evian) si chiar in supermarketuri uneori.

+Quote Post

21 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:23 AM