![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ..merci frumos!!!!!!!!! o sa iau, folosesc si o sa-ti spun cum merge
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ally, welcome back! We missed you! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 8-February 08 From: amsterdam Member No.: 3,250 ![]() |
Ajutor ! :-X De la (presupun eu): stres, odihna insuficienta, mincat aiurea, cafea, tigari si (probabil) si de la schimbarea cremei de fata si a fondului de ten, m-am irititat ingrozitor. Nu stiu ce sa fac, fata mea a ajuns o chestie plina de "dealuri-vai" usor rosietice, cu tendinte de descuamare (am tenul foarte uscat si sensibil ) :frustraree: . Nu am prurit (nu-mi vine sa ma scarpin). Cu ce sa ma ung, ca nu mai pot, de la stres m-am potcovit cu chestia asta, chestie care imi alimenteaza acum si mai mult starea de stres... Ce as putea sa fac?! M-am gindit si la posibilitatea unei reactii la e-uri (am mai patit-o insa nu cu reactii pe fata) si am luat Flonidan in seara asta. Sa vedem ce se intimpla... A mai trecut cineva prin asa ceva? Mentionez ca: nu am avut vreodata probleme cu speciale tenul (cosuri, comedoane, etc) in afara de o tendinta destul de pregnanta de uscare (ten uscat) si foarte usor cuperozic (sint blonda si asta e o belea in plus pare-se!). Dati-mi un sfat, ca ma uit in oglinda si ma apuca jalea! :frustraree: si eu am avut aceasta problema,la baza nasului si pe barbie!am incercat toate cremele posibile si nimic!am ajuns la farmacie si mi s-a recomandat ultralan crema!e foarte buna!la mine a functionat!si eu am tenul uscat,mai ales iarna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ultralan? Nu am auzit de el, dar mai bine mai tirziu decit niciodata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc frumos!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Di, ultralanul are cortizon asa ca ai grija cat de mult il folosesti.. tati il foloseste pentru psoriazis, la recomandarea medicului desigur.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
cortizonu` scade imunitatea locala...asa ca poate agrava o infectie in zona...ai grija cu el!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
Am tenul mixt si pana acum am folosit spuma de fata de la Avon si tonicul aferent.
Crema am L'Oreal Hydrafresh pentru ten mixt . Ocazional, am mai schimbat cu Garnier Pure si Nivea. Dar se pare ca produsele astea, desi nu sunt tocmai ieftine, mi-au facut mai mult rau tenului (piele iritata, cateva cosuri). (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Fdt nu folosesc, uneori pudra. Ma bate gandul sa incerc 2 produse de la Bioderma pentru tenul sensibil si mixt : Sensibio H20 pentru curatare si Sensibio Light cream. Le-a mai folosit cineva cu tenul ca al meu? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
hmm..pai sugestia mea este : NU MAI FOLOSITI produse de fata de la Avon... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
in rest, pt ten iritat, Crema de Galbenele e buna si Fluocinolonul. O crema de zi si de noapte buna, gasesti la Cinique...scumpa, dar face banii. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna! Am si eu o problema care chiar ma streseaza.In zona T am porii dilatati si de ceva timp au aparut niste pete lungi maronii. Mi le acopar eu cu fond de ten de la clinique sau bourjois. Imi intretin tenul cu produse de la Avene, Vichi, deoarece e sensibil, cu tendinte acneice. Puteti sa-mi recomandati o crema de albire sau ceva , ca am pete de femeie gravida, si credeti-ma nu-s( desi as vre (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) V pup!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poate te ajuta asta:
Ce este si cum se trateaza melasma |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 03:25 PM |
|