![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cecilia, in primul rand, de cata vreme ai tu petele? Sper ca nu au aparut asa, dintr-o data, pentru ca atunci nu stiu care ar fi cauza.
Insa daca au aparut asa, spre sfarsitul verii trecute si le ai de mai multa vreme, atunci intr-adevar, cred ca poate fi vorba de melasma. Da, exista creme pentru depigmentare, insa nu stiu cat ar fi de eficiente. Daca vrei masuri mai drastice, dupa cum scrie si in articolul la care te-a trimis Maat, atunci tratamentele cu laser, microdermabraziune, peelinguri - ar avea efecte mai bune. Asa, dintre cremele pentru depigmentare exista: Vichy Novadiol anti-age brown spot treatment Bioderma White objective: crema, serum sau un roll-on stilou La-Roche-Posay Mela-D Day Care PhytoDerm Uni-White - Peeling gel Uriage Depiderm. Mare grija cu expunerea la soare ...(am eu un fix cu asta). |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna fetelor! Multumesc pt raspunsuri si pt informatii.. impotriva soarelui folosesc Photodermul flash 50 de la bioderma.Intr-adevar, pt prima oara mi-au aparut deasupra buzei superioare acum doua veri. celelalte mi-au aparut treptat prin puncte mici, de aia nu le-am dat importanta. Pt primele pete am folosit o crema de la plafar, pe care o aplicam in strat gros, de parca faceam reclama la lapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .A fost doar un pic eficienta, ma rog. Acum ma streseaza petele astea ca trb sa ma dau tot timpul cu fond de ten Va pup.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
De vreo saptamana folosesc Olay spuma, care are ceva scrub in el si cica este pt redefinirea porilor. Il foloseam in fiecare seara, dupa care aplicam vaselina, sau Garnier de noapte.
A inceput prin a-mi aparea pe obrazul stang o portiune care se simtea ca o coaja. Nu era rosie sau ma durea. M-am spalat apoi cu malai, ca scrub si pielea se simtea mai fine dar dupa un timp, tot ca o coaja era. In dimineata asta m-am trezit cu o pata rosie enorma pe fata si cu cateva pete imprejur Chiar nu stiu ce sa mai fac, m-as da cu Fluocinolon sau Crema de Galbenele si apoi fond de ten, ca trebuie sa si plec in oras in cateva ore. Mai cunoasteti si alte remedii? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu cred ca ai exfoliat prea des... sau poate e o reactie la un ingredient din produsul ala de curatare olay/ crema garnier. Renunta la ele macar pentru cateva zile si da doar cu ceai de musetel/galbenele.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
De iritatii mai scapam cu una cu alta,da ce ma fac eu ca de vre-o luna m-am umplut de pete maronii pe fata.Zici ca-s pistruii,si far de fond de ten sau pudra nu pot sa ies afara,si na acu ca e mai cald parca mi-as lasa fata sa mai respire.Imi puteti recomanda ceva?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Incearca sa te speli cu patrlunjel pasta. Il toci bine si pui putina apa si te speli cu el. Poti incerca si comprese cu suc natural de morcov, facut de tine, nu de la magazin.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Suna bine cu patrunjelul,insa morcovul nu coloreaza?Am sa incerc chiar in seara asta.
Merci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
morcovul nu coloreaza neaparat, decat daca il folosesti in fiecare zi timp de nu stiu cata vreme. tie iti trbuie cat sa-ti uniformizeze pigmentul
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
eu de cate ori ma dau cu suc de morcovi/ morcov ras ma fac portocalie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Da da cu patrunjel merge, la mine cel putin a functionat.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:21 AM |
|