IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ten super-iritat. Solutii?
happyCat
post May 1 2008, 09:12 PM
Post #161

Musafir

Cecilia, in primul rand, de cata vreme ai tu petele? Sper ca nu au aparut asa, dintr-o data, pentru ca atunci nu stiu care ar fi cauza.
Insa daca au aparut asa, spre sfarsitul verii trecute si le ai de mai multa vreme, atunci intr-adevar, cred ca poate fi vorba de melasma.
Da, exista creme pentru depigmentare, insa nu stiu cat ar fi de eficiente. Daca vrei masuri mai drastice, dupa cum scrie si in articolul la care te-a trimis Maat, atunci tratamentele cu laser, microdermabraziune, peelinguri - ar avea efecte mai bune.
Asa, dintre cremele pentru depigmentare exista:

Vichy Novadiol anti-age brown spot treatment
Bioderma White objective: crema, serum sau un roll-on stilou
La-Roche-Posay Mela-D Day Care
PhytoDerm Uni-White - Peeling gel
Uriage Depiderm.

Mare grija cu expunerea la soare ...(am eu un fix cu asta).
Go to the top of the page

+Quote Post
cecilia1416
post May 2 2008, 06:30 PM
Post #162

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 786

Buna fetelor! Multumesc pt raspunsuri si pt informatii.. impotriva soarelui folosesc Photodermul flash 50 de la bioderma.Intr-adevar, pt prima oara mi-au aparut deasupra buzei superioare acum doua veri. celelalte mi-au aparut treptat prin puncte mici, de aia nu le-am dat importanta. Pt primele pete am folosit o crema de la plafar, pe care o aplicam in strat gros, de parca faceam reclama la lapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .A fost doar un pic eficienta, ma rog. Acum ma streseaza petele astea ca trb sa ma dau tot timpul cu fond de ten Va pup.

+Quote Post
splendora
post May 7 2008, 05:14 PM
Post #163

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

De vreo saptamana folosesc Olay spuma, care are ceva scrub in el si cica este pt redefinirea porilor. Il foloseam in fiecare seara, dupa care aplicam vaselina, sau Garnier de noapte.
A inceput prin a-mi aparea pe obrazul stang o portiune care se simtea ca o coaja. Nu era rosie sau ma durea.
M-am spalat apoi cu malai, ca scrub si pielea se simtea mai fine dar dupa un timp, tot ca o coaja era. In dimineata asta m-am trezit cu o pata rosie enorma pe fata si cu cateva pete imprejur
Chiar nu stiu ce sa mai fac, m-as da cu Fluocinolon sau Crema de Galbenele si apoi fond de ten, ca trebuie sa si plec in oras in cateva ore.
Mai cunoasteti si alte remedii?

+Quote Post
bebe_maria
post May 7 2008, 05:22 PM
Post #164

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Eu cred ca ai exfoliat prea des... sau poate e o reactie la un ingredient din produsul ala de curatare olay/ crema garnier. Renunta la ele macar pentru cateva zile si da doar cu ceai de musetel/galbenele.

+Quote Post
Dixy
post May 7 2008, 05:55 PM
Post #165

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

De iritatii mai scapam cu una cu alta,da ce ma fac eu ca de vre-o luna m-am umplut de pete maronii pe fata.Zici ca-s pistruii,si far de fond de ten sau pudra nu pot sa ies afara,si na acu ca e mai cald parca mi-as lasa fata sa mai respire.Imi puteti recomanda ceva?

+Quote Post
splendora
post May 7 2008, 06:30 PM
Post #166

Dependent

Incearca sa te speli cu patrlunjel pasta. Il toci bine si pui putina apa si te speli cu el. Poti incerca si comprese cu suc natural de morcov, facut de tine, nu de la magazin.

+Quote Post
Dixy
post May 7 2008, 06:38 PM
Post #167

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Suna bine cu patrunjelul,insa morcovul nu coloreaza?Am sa incerc chiar in seara asta.
Merci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
splendora
post May 7 2008, 09:05 PM
Post #168

Dependent

morcovul nu coloreaza neaparat, decat daca il folosesti in fiecare zi timp de nu stiu cata vreme. tie iti trbuie cat sa-ti uniformizeze pigmentul

+Quote Post
bebe_maria
post May 7 2008, 09:21 PM
Post #169

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

eu de cate ori ma dau cu suc de morcovi/ morcov ras ma fac portocalie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
janis
post Jun 22 2008, 11:15 PM
Post #170

Obsedat

From: In nori...
Member No.: 4,029

Da da cu patrunjel merge, la mine cel putin a functionat.

+Quote Post

21 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:21 AM