IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ten super-iritat. Solutii?
Cindy
post Aug 14 2008, 05:16 PM
Post #171

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

De la caldura + niste bretele care ma strangeau putin cam tare, m-am iritat foarte tare exact in zona bretelelor. Ma manca rau pielea, m-am scarpinat si mi-au iesit foarte multe basicute, mici si rosii. N-am mai avut in viata mea asa ceva!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cu ce sa ma dau? Ajuta ichtiolul si in cazul asta?
Materialul maieului era bun, 96% bumbac, Nara Camicie, deci banuiesc ca nu e asta problema..
Ma abtin din rasputeri sa nu incep iar sa ma scarpin..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-am dat pana acum cu apa termala si crema hidratanta, calmanta.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 15 2008, 12:19 PM
Post #172

V.I.P.

Aproape ca nici nu am reusit sa dorm din cauza mancarimilor..Off ma simt ca o mica leproasa, mai ales ca a inceput sa se extinda, din cauza scarpinatului.

+Quote Post
happyCat
post Aug 15 2008, 03:43 PM
Post #173

Musafir

Sweet, ti-am mai spus eu ca tu trebuie sa fii legata de maini (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi pare rau de mancarimile tale, incearca sa nu te scarpini, stiu ca e usor de zis. Ai grija sa nu se sparga basicutele alea, eu nu stiu ce pot sa fie, pentru ca se pot extinde.
Da-te cu ceva racoritor, apa termala cum ai zis, sau alcool mentolat..?

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 15 2008, 03:46 PM
Post #174

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

sweet ihtiolul e bun pentru alergii, iritatii, pregateste-te insa pt miros (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
cutadenul e bun si el, argila la fel
eu cu astea 3 am rezolvat pana acum

+Quote Post
Cindy
post Aug 16 2008, 06:39 PM
Post #175

V.I.P.

Pai vezi, Happy, daca nu am si eu un sot care sa imi vegheze somnul si sa fie atent la mainile mele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
M-am dat de 10 ori pe zi cu apa termala si multa crema hidratanta si si-a revenit pielea in mare parte. Mi-era si jena sa ies in halul ala in lume. Daar sa va spun ce satisfactii aveam cand ma masam cu crema hidratanta, avand in vedere mancarimile de rigoare?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
ulpia
post Dec 4 2008, 08:48 AM
Post #176

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,328

Buna

Folosesc o crema care imi inroseste pielea, indiferent de locul pe care o aplic. Simt caldura, circulatia sangelui pare sa se intensifice in locurile respective, iar roseata persista pana cand ma spal. Este posibil sa fie o iritatie? Crema se numeste apidermin, nu varianta de lux care contine cocoa butter cu potential de agravare a cuperozei.
Imi prieste crema hidratanta Gerovital Plant, dar nu are un parfum incantator si nici nu trece usor desi este ultimul pe lista ingredientelor. Ati incercat? Este comedogena?

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 4 2008, 04:26 PM
Post #177

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Ulpia ori e crema veche ori ai tu o reactie alergica la ea. Ai putea sa mergila magazin si sa deschizi si mirosi o crema apidermin si sa compari. Oricum, renunta la ea, nu e o reactie normala.

+Quote Post
LostWhispers
post Dec 4 2008, 05:44 PM
Post #178

Musafir

Si eu zic ca ceva nu e in regula cu ea, arunc o la gunoi, fata e f importanta.

+Quote Post
ulpia
post Dec 28 2008, 05:07 PM
Post #179

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,328

Multumesc fetelor pentru ca mi-ati raspuns.
Cred ca am descoperit ce e in neregula cu crema Apidermin. Se pare ca acesta contine sodium tetraborate (borax) care irita pielea. La gunoi cu ea, la fel si cu crema de la Gerovital care la inceput mi s-a parut ok pana cand am aflat ca contine substante care sensibilizeaza pielea. Nu cred ca o sa mai cumpar vreodata cosmetice fara sa cercetez fiecare ingredient. Better safe than sorry.

This post has been edited by ulpia: Dec 28 2008, 05:24 PM

+Quote Post
ELLA33
post Feb 20 2009, 07:17 PM
Post #180

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Observ ca de vreo 3 saptamani incepe sa mi se descuameze pielea, in locuri diferite pe fata. In afara de faptul ca este inestetic ma gandesc ca este o cauza, poate o fi si frigul de vina...cremele nu le-am schimbat si nici alimentatia, mananc zilnic fructe.
Am renuntat la crema Lancome de zi si pentru ca nu aveam alta crema puternic hidratanta folosesc L'ocitane, atat ca baza de machiaj cat si seara. Ce am introdus nou e FlavoC. Acum, nu's ce sa zic dar unul la mana vad ca imi luceste fata in timpul zilei deci nu-mi face bine aplicat dimineata, apoi seara cand il aplic pisca bine pe pometi. Iar azi am simtit, ca nicioadata, senzatia aceaa de piele care tine.
Am trecut azi pe la Sensiblu, m-am uitat la creme, mi-am adus aminte de tot ce am citit zilele astea dar tot nu m-am putut hotari.
As vrea sa fie si hidratanta si antirid usor si o buna baza de machiaj....poate aveti voi vreo sugestie, un sfat. Stiu, cauzele pot fi multiple dar momentan incep cu crema si apoi, eventual voi mai lua ceva vitamine (acum iau vitaminele Perfectil). Si daca imi aduc bine aminte, anul trecut de prin decembrie la fel mi s-a intamplat.

+Quote Post

21 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 04:26 AM