IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 17 18 19 20 21 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ten super-iritat. Solutii?
LostWhispers
post Feb 20 2009, 08:56 PM
Post #181

Musafir

Ella cu ce te speli si ce demachiant folosesti? s ar putea sa fie si asta o cauza. Iti trebuie o crema hidratanta mie mi a facut bine clinique superdefense si Sebium mat de la Bioderma, mai am una care imi place ca diminueaza ridurile toto de la Clinique cea cu antioxidanti. Gel de spalare iarasi foarte bun care nu lasa fata stransa e cel de la Bioderma e superrr un medic i a recomandat surorii mele si de atunci il folosesc si eu. Ai tenul mixt din ce vad cu zone deshidrateate si trebuie sa folosesti 2 creme pe fata. Eu folosesc cateodata si 3, una pt ochii, una pe frunte, pe nas si barbie alta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by LostWhispers: Feb 20 2009, 08:58 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Feb 20 2009, 10:08 PM
Post #182

Musafir

Sau poti sa incerci Bioten. Surprinzator, mie-mi face mult mai bine decat alte creme de 10-15 ori mai scumpe.

+Quote Post
rozy
post Feb 20 2009, 10:14 PM
Post #183

Musafir

Si eu pateam chestii dintr-astea,de la frig. Vara n-am patit-o niciodata deci... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) nu cred ca are o sursa interna

+Quote Post
Diana.
post Feb 21 2009, 01:46 AM
Post #184

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(ulpia @ Dec 28 2008, 05:07 PM) *
Multumesc fetelor pentru ca mi-ati raspuns.
Cred ca am descoperit ce e in neregula cu crema Apidermin. Se pare ca acesta contine sodium tetraborate (borax) care irita pielea. La gunoi cu ea, la fel si cu crema de la Gerovital care la inceput mi s-a parut ok pana cand am aflat ca contine substante care sensibilizeaza pielea. Nu cred ca o sa mai cumpar vreodata cosmetice fara sa cercetez fiecare ingredient. Better safe than sorry.

Nici la Gerovital h3 nici la apidermin nu am patit vreodata ceva rau. De fapt cu astea ma oblojesc si trece tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 21 2009, 02:22 AM
Post #185

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Ella cojile sunt insotite de roseata, arsuri, mancarime ?
Poate fi o dermatita, poate fi o alergie la o anumita subtanta, poate fi de la frig.
Vezi sa nu ai alergie la flavo-c (la unul din ingredientele lui adica), o prietena asa a patit, o usutura si manca fata de ai fi zis ca s-a dat cu cine stie ce.

+Quote Post
ELLA33
post Feb 21 2009, 06:11 AM
Post #186

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Pentru demachiere folosesc Vichy (cel cu albastrele pentru ochi) si Uriage - solutia micerala pt. ten mixt, normal. Cand aplic FlavoC simt ca ciupeste in rest nu mi se inroseste fata. Iar portiunile descuamate is mici fara a fi rosii , daca dau usor cu unghia se curata cojite. Aseara fata mea arata infiorator. Creme romanesti am tot folosit ca eram fan Plafar dar pentru ca-mi lucea fata tot timpul, am renuntat.
De 3Chenes stiti ceva? Am un pliant din Sensiblu si suna bine ce citesc. Oricum, mai astept sugestiile voastre si ma decid apoi.

+Quote Post
Diana.
post Sep 24 2010, 11:05 PM
Post #187

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Iar m-am umplut de bube. O fi de la schimbarea anotipurilor? Cind vine primavara / toamna? Nu mai inteleg nimic... Si nici un am mare lucru d efacut. Ati mai descoperit ceva nou pe aceasta tema? Acum m-am uns cu niste kanamicina, mi-i frica sa nu fie vreo bacterie in final. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 25 2010, 06:39 AM
Post #188

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Eu am mereu probleme mari cu tenul cand vine primavara/ toamna. Or fi alergii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) pt ca mereu o ia razna si parca nimic nu ma ajuta. Trec de la sine.
O masca cu argila? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sau ihtiol, parca te intelegeai bine cu el.

+Quote Post
Bia
post Sep 25 2010, 09:24 AM
Post #189

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si eu am un cos de-ala adanc care nu iese de cateva zile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tenul meu in schimb e foarte uscat si foarte sensibil in ultima vreme.

+Quote Post
Rody
post Sep 25 2010, 07:58 PM
Post #190

Incurabil

Member No.: 7,318

Aici e bine daca postez?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu gasesc alt topic.
PS: Cire, mersi mult, esti o draguta! Dar sa stii ca nu am o piele chiar atat de frumoasa. Chiar asa, ca veni vorba, am niste punctulete de grasime sub ochi si pe o pleoapa am 2 si ma gandeam sa le scot cu ac la cosmetica, sau chiar eu ca le-am mai scos cand eram mai mica, dar iar s-au format.
Voi aveti careva? Cum procedati?

+Quote Post

21 Pages V  « < 17 18 19 20 21 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 08:32 AM