![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ella cu ce te speli si ce demachiant folosesti? s ar putea sa fie si asta o cauza. Iti trebuie o crema hidratanta mie mi a facut bine clinique superdefense si Sebium mat de la Bioderma, mai am una care imi place ca diminueaza ridurile toto de la Clinique cea cu antioxidanti. Gel de spalare iarasi foarte bun care nu lasa fata stransa e cel de la Bioderma e superrr un medic i a recomandat surorii mele si de atunci il folosesc si eu. Ai tenul mixt din ce vad cu zone deshidrateate si trebuie sa folosesti 2 creme pe fata. Eu folosesc cateodata si 3, una pt ochii, una pe frunte, pe nas si barbie alta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
This post has been edited by LostWhispers: Feb 20 2009, 08:58 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau poti sa incerci Bioten. Surprinzator, mie-mi face mult mai bine decat alte creme de 10-15 ori mai scumpe.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu pateam chestii dintr-astea,de la frig. Vara n-am patit-o niciodata deci... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) nu cred ca are o sursa interna
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc fetelor pentru ca mi-ati raspuns. Cred ca am descoperit ce e in neregula cu crema Apidermin. Se pare ca acesta contine sodium tetraborate (borax) care irita pielea. La gunoi cu ea, la fel si cu crema de la Gerovital care la inceput mi s-a parut ok pana cand am aflat ca contine substante care sensibilizeaza pielea. Nu cred ca o sa mai cumpar vreodata cosmetice fara sa cercetez fiecare ingredient. Better safe than sorry. Nici la Gerovital h3 nici la apidermin nu am patit vreodata ceva rau. De fapt cu astea ma oblojesc si trece tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ella cojile sunt insotite de roseata, arsuri, mancarime ?
Poate fi o dermatita, poate fi o alergie la o anumita subtanta, poate fi de la frig. Vezi sa nu ai alergie la flavo-c (la unul din ingredientele lui adica), o prietena asa a patit, o usutura si manca fata de ai fi zis ca s-a dat cu cine stie ce. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Pentru demachiere folosesc Vichy (cel cu albastrele pentru ochi) si Uriage - solutia micerala pt. ten mixt, normal. Cand aplic FlavoC simt ca ciupeste in rest nu mi se inroseste fata. Iar portiunile descuamate is mici fara a fi rosii , daca dau usor cu unghia se curata cojite. Aseara fata mea arata infiorator. Creme romanesti am tot folosit ca eram fan Plafar dar pentru ca-mi lucea fata tot timpul, am renuntat.
De 3Chenes stiti ceva? Am un pliant din Sensiblu si suna bine ce citesc. Oricum, mai astept sugestiile voastre si ma decid apoi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iar m-am umplut de bube. O fi de la schimbarea anotipurilor? Cind vine primavara / toamna? Nu mai inteleg nimic... Si nici un am mare lucru d efacut. Ati mai descoperit ceva nou pe aceasta tema? Acum m-am uns cu niste kanamicina, mi-i frica sa nu fie vreo bacterie in final. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu am mereu probleme mari cu tenul cand vine primavara/ toamna. Or fi alergii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) pt ca mereu o ia razna si parca nimic nu ma ajuta. Trec de la sine.
O masca cu argila? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau ihtiol, parca te intelegeai bine cu el. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu am un cos de-ala adanc care nu iese de cateva zile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tenul meu in schimb e foarte uscat si foarte sensibil in ultima vreme.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Aici e bine daca postez?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu gasesc alt topic. PS: Cire, mersi mult, esti o draguta! Dar sa stii ca nu am o piele chiar atat de frumoasa. Chiar asa, ca veni vorba, am niste punctulete de grasime sub ochi si pe o pleoapa am 2 si ma gandeam sa le scot cu ac la cosmetica, sau chiar eu ca le-am mai scos cand eram mai mica, dar iar s-au format. Voi aveti careva? Cum procedati? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:32 AM |
|