IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 18 19 20 21 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ten super-iritat. Solutii?
Diana.
post Sep 26 2010, 07:35 PM
Post #191

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bebica, ihtiolul nu m-a mai ajutat de daca asta, am o fata urzicata pe care, pina una-alta, o tratez cu indiferenta. Cind o vrea s atreaca, o trece.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Oct 28 2010, 08:55 PM
Post #192

Fondator eLady.ro

Luat alt unguent cu ihtiol, de data asta de la farmacie si in altfel de ambalaj (pare facut acolo, nu ca celalalt).
Si consistenta e diferita, asta e mai "zaharos" si mult mai usor de aplicat, nu e ca smoala cealalta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ieri m-am mascat prima data si azi dimineata era deja mai bine. Acum sint iar camuflata. Multam fain, Bebica.

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 29 2010, 06:03 PM
Post #193

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Cu mare placere, ma bucur ca esti mai bine!
Eu am cutaden care contine si el ihtiol, uneori merge alteori nu, habar n-am regula.

+Quote Post
Diana.
post Nov 4 2010, 04:24 PM
Post #194

Fondator eLady.ro

Cutadenul il foloseam pe vremuri pentru arsuri si era intr-adevar foarte eficace. Usuca tare si repede, mi-i frica s ama dau cu el pe fata, ca si-asa moaca mea e de pergament. Insa am sa iau unul , sa fie in casa pentru orice eventualitate, ca nu are ce sa strice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ella_03
post Jan 13 2011, 12:21 PM
Post #195

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 9,727

Eu recomand fotorejuvenarea e o procedura mai noua, dar e geniala...mie mi-a mers de minune si nu costa nici foarte mult.

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2011, 01:03 PM
Post #196

Fondator eLady.ro

Fotoejuvenarea are ca principal scop reintinerirea tenului prin fotopulsatii. Rezultatete sint asemanatoare celor din peelingul chimic- practic inlatura un strat de piele. Nu are nici o legatura cu iritatiile produse de agenti externi sau dereglari hormonale, deci nici nu subiectul care se discuta in acest topic. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mda, nu e "scump" - +30 de euro sedinta, nu?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca e cineva interesat sa isi faca reclama, il invitam sa ne contacteze- publicitatea nu este gratuita.

+Quote Post
Diana.
post Jan 26 2011, 10:06 PM
Post #197

Fondator eLady.ro

Ewa, bine ai venit. Ti-am mutat postul la Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia unde se potriveste mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 5 2011, 09:48 PM
Post #198

Fondator eLady.ro

Iar is iritata toata pe fata. Cred ca mi se intimpla primavara si toamna. Ma minca si imi vine sa ma scarpin si zici ca-s urticata! Da` nu inteleg ce anume provoaca reactia asta nici moarta!

+Quote Post
Valentina30
post Oct 5 2011, 10:30 PM
Post #199

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Ai schimbat recent ceva in alimentatie?
Eu ma irit pe fata si pe maini daca mananc chiar si numai un dumicat de parizer sau salam...

+Quote Post
Diana.
post Oct 5 2011, 10:59 PM
Post #200

Fondator eLady.ro

Nu. Sau nu in mod constient. Am inceput sa iau magneziu cu b6 si calciu cu d3, ca aveam spasme musculare noaptea, insa de-abia de ieri. Iar bubele le am de vreo 4 zile. Insa vad ca imi apar cind se schimba anoptimul (anul trecut am patit-o in aceeasi perioada).

+Quote Post

21 Pages V  « < 18 19 20 21 >
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 07:52 PM