![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bebica, ihtiolul nu m-a mai ajutat de daca asta, am o fata urzicata pe care, pina una-alta, o tratez cu indiferenta. Cind o vrea s atreaca, o trece.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Luat alt unguent cu ihtiol, de data asta de la farmacie si in altfel de ambalaj (pare facut acolo, nu ca celalalt).
Si consistenta e diferita, asta e mai "zaharos" si mult mai usor de aplicat, nu e ca smoala cealalta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ieri m-am mascat prima data si azi dimineata era deja mai bine. Acum sint iar camuflata. Multam fain, Bebica. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cu mare placere, ma bucur ca esti mai bine!
Eu am cutaden care contine si el ihtiol, uneori merge alteori nu, habar n-am regula. |
|
|
![]()
|
|
Cutadenul il foloseam pe vremuri pentru arsuri si era intr-adevar foarte eficace. Usuca tare si repede, mi-i frica s ama dau cu el pe fata, ca si-asa moaca mea e de pergament. Insa am sa iau unul , sa fie in casa pentru orice eventualitate, ca nu are ce sa strice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 13-January 11 Member No.: 9,727 ![]() |
Eu recomand fotorejuvenarea e o procedura mai noua, dar e geniala...mie mi-a mers de minune si nu costa nici foarte mult.
|
|
|
![]()
|
|
Fotoejuvenarea are ca principal scop reintinerirea tenului prin fotopulsatii. Rezultatete sint asemanatoare celor din peelingul chimic- practic inlatura un strat de piele. Nu are nici o legatura cu iritatiile produse de agenti externi sau dereglari hormonale, deci nici nu subiectul care se discuta in acest topic. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mda, nu e "scump" - +30 de euro sedinta, nu?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca e cineva interesat sa isi faca reclama, il invitam sa ne contacteze- publicitatea nu este gratuita. |
|
|
![]()
|
|
Ewa, bine ai venit. Ti-am mutat postul la Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia unde se potriveste mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Iar is iritata toata pe fata. Cred ca mi se intimpla primavara si toamna. Ma minca si imi vine sa ma scarpin si zici ca-s urticata! Da` nu inteleg ce anume provoaca reactia asta nici moarta!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Ai schimbat recent ceva in alimentatie?
Eu ma irit pe fata si pe maini daca mananc chiar si numai un dumicat de parizer sau salam... |
|
|
![]()
|
|
Nu. Sau nu in mod constient. Am inceput sa iau magneziu cu b6 si calciu cu d3, ca aveam spasme musculare noaptea, insa de-abia de ieri. Iar bubele le am de vreo 4 zile. Insa vad ca imi apar cind se schimba anoptimul (anul trecut am patit-o in aceeasi perioada).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 07:52 PM |
|