![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
eu am trecut pe bottega verde, gama cu miere..mi-am luat mai intai tonicul si azi crema de noapte regeneratoare...daca e la fel de ok crema pe cat s-a dovedit a fi tonicul, atunci cu siguranta imi iau pentru zi, tot de la ei , crema cu extract de rodie, energizanta...singura chestie care nu-mi convine este ca nu vad trecut nicaieri ca ar avea factor de protectie si cum inca mai folosesc retinul ma gandesc sa nu ma trezesc cu vreo iritatie..ati incercat produsele lor?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Monicuta, is cuminte si iau o caruta de vitamine. :pupaceala:
Chestia asta cu inima de care zici tu o am si eu:fac tensiune de sperii medicii - tahicardie pe fond nervos. :-X Kale, nu stiu nimic de Bottega verde, imi pare rau. Da` poate stiu fetele. |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bubulina, cat costa crema asta? O sa incerc s-o gasesc la magazinele de cosmetice... Merci :-*! Si am impresia ca produsele Sisley au inceput sa se gaseasca si la noi (sigur le-am vazut in reviste inca din noiembrie, cred), dar nu stiu exact unde, si presupun ca sunt extrem de scumpe... :-X Angelito, crema e in jur de 30 £. Nu mai stiu exact. E un fel de ulei; eu am fata uscata si aplic doar 1 -2 picaturi. E suficient. De fapt e inidicata ca tratement si se holoseste dupa hidratare. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Multumesc pentru informatii, Bubulina (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) !
Cand o sa am bani o sa-mi iau acest produs, am nevoie de ceva super-hiper-ultra-extra calmant, si cum uleiul Lotus de la Clarins mi-a placut... am incredere. Kale, cum sunt produsele Bottega Verde?! Ca si pe mine ma tenteaza, pana acum n-am cumparat decat un balsam de buze cu propolis (sunt multumita de el), si geluri de dus. Pupici! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am luat Avene pentru ten sensibil si iritat.
Deocamdata sint foarte multumia de rezultate. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Hihi Diana, am ramas noi doua, singurele insomniace care bantuie pe-aici la ora asta...
Ce produse Avene ti-ai luat? Ca si eu sunt pe o culme a iritatiei (urmarile nefaste ale unei masti cu miere combinata neinspirat cu tratamentul meu intern), ca sa zic asa, si tot la Avene ma oprisem. Am de gand sa-mi cumpar crema pentru piele intoleranta, masca hidratanta si calmanta, apa termala si probabil emulsia echilibranta si calmanta (dupa care trec la "artileria" grea, respectiv serul calmant de la Clarins, pacat totusi ca e atat de scump...). Pupici si un ten superb! P.S.: si stilul de viata isi spune cuvantul, prea putin somn, oboseala, stres (chiar, ai reusit sa-ti iei o vacanta, cat de mica? sper ca da!)... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
3 cu mine....Diana mult noroc cu problemele astea.Angelito ma bucur ca te-ai hotarat sa iei si emulsia si masca,de apa ce sa mai zic...in combinatie cu cele 2 are efecte f bune.La mine au mers.Daca iritatiile persista,va puteti da cu masca in fiecare zi timp de cateva zile,pe eticheta scrie 1 saptamana dar nu cred ca va fi nevoie atat.Uite ce scrie intr-un catalog Avene ratacit pe aici despre crema pt piele intoleranta:
efecte:calmeaza si reduce semnele si simptomele iritatiei indicatii:ingrijirea zilnica a pielii sensibile si iritante,cosmetice inadecvate,agresiuni climatice.A se folosi impreuna cu lotiunea pt piele intoleranta....nu cred ca e obligatoriu... Pupici |
|
|
![]()
|
|
Angelito, Bacardi, eu nu am luat si lotiunea pentru ca deja depasisem bugetul alocat remedierii "defectiunii", insa pare sa mearga si numai cu emulsia respectiva ( crema pentru piele intoleranta). Restul sa mai astepte... Am reusit sa fug 4 zile acasa, ca nu ii mai vazusem pe ai mei de un an...
Cit am fost acasa, am dorimit mai mult, am mincat mai sanatos, am fumat mai putin, m-a pupat si catelul de m-a innebunit.Rezultatul? Imi trecuse iritatia. Reintoarcerea la "vechiul" stil insa a facut-o sa reapara... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) Intrebarea e:ce fac cu restul cremelor pe care le-am luat de-a lungul timpului? Imi fac papucii cu ele? In cazul asta mai trebuie sa imi mai cumpar niste incaltari... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/morderis.gif) Pai ce creme mai ai?Spune tot,imi dau si eu cu parerea si vedem ce program facem....
|
|
|
![]()
|
|
2 bucati garnier au zburat azi la gunoi, de l`oreal nu m-am indurat, desi am eu o pasarica pe creier care imi spune ca de la nutrissima mi se trage...
Vor mai lua calea gunoiului ceva nivea si tre` sa ma mai uit pe holul de la baie ca sigur mai sint citeva in raftuletul meu... apiderminul nu-l arunc, cum ma "repar" trec iar pe el... e singura crema care nu mi-a produs niciodata nici un fel de neplacere... mai am de zburat niste demachiante si niste avon... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:43 AM |
|