![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
am auzit ca City Lips ar avea rezultate bune, are si tratament de noapte si gloss pt zi..
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor, m-am gandit sa pun topicul asta, poate il vad fetele care folosesc aceste produse si ne dau mai multe detalii!
Eu mi-am luat un sapun (Victorian Rose cred) si crema cu sulf, pe care din pacate nu indraznesc s-o folosesc - contine printre primii ingredienti unul foarte comedogenic (ciudat pentru o crema antiacneica, nu?!). Deci, daca a folosit cineva produsele acestea, sper sa ne spuneti si noua mai multe aici... Merci si (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
glossul de zi n-are efect, bag mana in foc pt asta, l-am incercat si cum nu mi se potrivea l-am dat si altor prietene (vreo 6)... toate dezamagite, adica te ciupeste tare, iti mareste f putin volumul buzelor (ei zic k 20%, eu zic k nici atat) si raman niste buze rosii, deci eu am fost tare dezamagita de le
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Angelito, cum ti se pare sapunul Victorian Rose? Eu am primit mai demult unul si mi-a placut foarte mult. Tu de unde ti l-ai cumparat, ca as vrea sa imi mai achizitionez si eu unul!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, Mititik!
Am cumparat sapunul de la o farmacie Dona, cred ca produsele Harrogate se gasesc in mai toate farmaciile acestea. Deocamdata nu l-am folosit, te tin la curent (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Gata, tocmai ce am folosit sapunul Harrogate - inclusiv pe fata! Impresii la cald, deci: curata foarte bine pielea, ceea ce n-ar fi rau, dar in acelasi timp si usuca foarte tare... Ma rog, eu am si pielea foarte sensibila, fragila si deshidratata, deci cred ca nu-l voi mai folosi, poate rar, pe corp, pentru ca e prea agresiv pentru mine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) - dupa spalare pielea parca "scartaie" si ma tine, si am obrajii rosii (sper sa treaca totusi cu masca hidratanta si calmanta de la Avene).
Tu l-ai folosit si nu ti s-a parut agresiv, Mititik? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Nu mi s-a parut deloc agresiv, ba chiar mi-a placut ca imi facea pielea fina, dar nu il foloseam pe fata, ci doar pe corp! Daca ai un o piele deshidratata si sensibila intr-adevar nu cred ca iti face foarte mult bine!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
17girl, ai incercat si City Lips si Sephora?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
nu, doar city lips lip injection, efect 4 ore
|
|
|
![]()
|
|
hmm...sunt dezamagita (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:53 AM |
|