![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-April 08 Member No.: 3,727 ![]() |
salutare. sunt f bune produsele artdeco, eu lucrez intr-un magazin de prod cosmetice, le incerc zilnic, iar artdeco sunt f bune la relatia pret-calitate. nu sunt f scumpe si sunt f rezistente, au niste culori superbe... rimelul care imi place cel mai mult de la ei este lash designer, le face pe toate... curbare, volum , alungire... si all in one e ok. Baza de fard e super, da o intensitate nemaipomenita fardului, la fel si anticearcanul... sooper
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Te rog sa scrii in limba romana, NU IN IRC, ca sa nu ne SOOPARAM. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Mi-am luat doua farduri Artdeco si un gloss. Textura fardurilor mi se pare faina, azi le-am incercat si o sa vad pana ajung acasa cum rezista. Nu sunt scumpe, cam 18 lei bucata, de 0.8 grame. In plus au si truse goale de 2, 4 sau mai multe farduri unde se ataseaza farduletele pe baza de magnet...mi-am luat si eu una de doua locuri.
Glossul imi place si el foarte mult, e cam 35 ron. In Constanta le gasiti la City Park Mall, in parfumeria Douglas. Au un stand mare si foarte bine aprovizionat. Va tin la curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:17 AM |
|