![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Ce parere aveti , fondul de ten poate 'dauna' pielii ?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sunt absolut pro! mai acopera un cos.un cearcan...uniformizeaza culoarea fetei...daca ma face sa ma simt mai bine...dc nu?
asta e...pana gasesti fondul de ten perfect ...care sa nu-ti usuce fata...sa nu-ti faca bube sau mai stiu eu ce....poate dura un pic...dar asta nu inseamna ca TOATE fondurile de ten dauneaza (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Foarte buna intrebarea! Mereu ma gandesc daca dauneaza sau nu, daca nu cumva imbatraneste tenul prematur. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Se spune ca fondul de ten actioneaza ca o bariera impotriva poluarii, radiatiilor, etc, care nu mai vin in contact direct cu pielea, dar stau sa ma intreb daca asta nu este doar o strategie de a promova produsul si daca anumite ingrediente cum ar fi oxidul de zinc nu accelereaza imbatranirea pielii.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De ce tocmai oxidul de zinc?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Din cate stiu eu, este sunscreen ingredient eficient si este considerat neiritant.
Poate dauna clar foarte mult, daca nu e ceva de calitate!! Daca este bun, mie imi place sa cred ca actioneaza ca o bariera impotriva tuturor factorilor externi daunatori: praf, fum, poluare etc.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
am intrebat si din cauza faptului ca eu cam folosesc fond de ten zilnic , nu neaparat ca as avea nevoie , dar asa m am obisnuit , mi se pare ciudat sa ies fara .. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) plus ca si eu am impresia ca protejeaza de praful de afara si blabla , insa .. stie cineva ceva sigur sigur despre fond de ten ?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eehh...pai daca e sa o luam asa,si crema de fata ar putea avea incrediente nocive...si orice produs cosmetic.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
eehh...pai daca e sa o luam asa,si crema de fata ar putea avea incrediente nocive...si orice produs cosmetic.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Da, asa este, crede-ma ca si la asta m-am gandit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Doar ca ma intrebam daca nu cumva proportia substantelor nocive pt ten nu e mai mare in fdt decat in cremele de fata (de exemplu toti colorantii aceia si particulele folosite pt a reflecta lumina, etc). Si mie imi place sa ma gandesc ca este ca o bariera pt tot praful si noxele din atmosfera, imi place ideea ca nu vin in contact direct cu pielea, cu crema pe care o folosesc zilnic, dar, la fel, as vrea sa stiu ceva sigur-sigur. Despre oxidul de zinc, nu stiu sigur, informatia o am de la o farmacista (are vreo 80 de ani, poate ii joaca memoria feste, nu stiu ce sa zic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Despre oxidul de zinc, nu stiu sigur, informatia o am de la o farmacista (are vreo 80 de ani, poate ii joaca memoria feste, nu stiu ce sa zic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Mai mult decat sigur..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sunt alte ingrediente nocive de care trebuie sa ne ferim.. |
|
|
![]()
|
|
Spunea rozy pe un alt topic de un fond de ten ca are niste substante dubioase in el .. pana la urma , ce nu ar trebui sa contina un fond de ten sau ce substante pot fi considerate dubioase intr ' un fdt ? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma referam la substante comedogene sau care irita...si daca dai un search pe google la "substante comedogene" o sa-ti apara fix topicul pe de elady in care se vorbea despre ele..si este si o lista (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:02 AM |
|