IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Un bine facut zilnic!!
sorin
post Jan 30 2006, 08:48 PM
Post #1

Musafir

Salut Fetele  :)

Pana acum patru ani am avut un model viu de Sfinti, un om facut dintr-o bucata, ce n-a stiu frica la viata lui, aspru pe dinafara ca un cactus si bland si dulce pe dinauntru exact ca si fructele de cactus.

Nu mai e printre noi  dar de la el am invatat ca: O zi trecuta fara sa faci un bine, e ca o zi moarta din viata ta.

Dealungul anilor ma straduiesc sa fac zilnic cel putin un bine. Ieri noapte, in drum spre casa la un sens geratoriu am vazut o masina impotmolita rau in noroi. Soferul, un batranel simpatic statea langa masina neajutorat gandindu-se cum a ajuns in mijlocul sensului fara sa bage de seama ca trebuie ocolit. Am oprit l-am linistit si dupa zece minute m-am intors cu un cablu si 4x4 al vecinului cu care l-am scos din belea. Nu stia batranelul ce sa faca de bucurie... dar mai bucuros am fost eu ca tare mi-a fost frica ca trece ziua, si va fi o zi moarta.

Va invit sa procedati ca mine si aici sa ne povestiti zilnic de Binele Facut Zilnic de Dv.

Poate asa o sa fim nu numai oameni, dar si demni de acest nume !!

Va astept....

Sorin.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
sorin   Un bine facut zilnic!!   Jan 30 2006, 08:48 PM
angeldust   Re: Un bine facut zilnic!!   Jan 31 2006, 02:06 PM
catalina77   Re: Un bine facut zilnic!!   Jan 31 2006, 02:30 PM
Meg   Re: Un bine facut zilnic!!   Feb 3 2006, 06:15 PM
Diana   Re: Un bine facut zilnic!!   Feb 11 2006, 03:39 AM
Dore   Re: Un bine facut zilnic!!   Feb 11 2006, 08:05 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 11:45 PM