IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 99 100 101 102 103 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
dr_wise
post Jan 24 2007, 03:49 PM
Post #1001

Musafir

Leea draga, treaba asta cu constipatia e tare ciudata, fiindca pana acum chiar nu am avut probleme deloc. Asa cum am scris, chiar ma duceam de cel putin 3 ori/ zi la baie.
Acum insa consum in fiecare dimineata iaurt sau lapte cu cereale integrale, combinate de la sanovita sau doar fulgi ovaz, si totusi a aparut problema asta. F ciudat! Nu mai spun ca dupa cafea, o taiam urgent la baie.
O sa incerc sa combin cu prune uscate cu toate ca mi-e cam frica de ele, fiindca sunt fff dulci si presupun ca si IG e mare...sau cel mai bine sa incerc cu tinctura din fructe de soc, sau detoxifiant din fructe de soc. Am citit ca sunt bestial de bune, chiar am luat intr-o perioada, dar n-am fost consecventa sa fac o cura completa, din cauza gustului scarbos al tincturii.
By the way, sa stiti ca e recomandata si pt cure de slabire, dar si pt curatarea organismului de toxine, se iau in doze crescatoare timp de 3 luni, la ora 18 (sa nu ma intrebati ca nu stiu de ce musai la 18:00), la inceput o lingurita diluata intr-un pahar cu apa, a II-a zi 2 lingurite si tot asa, pana la o doza de 7 lingurite, dupa care se pastreaza doza aceasta timp de 3 luni. Cica tenul e mai luminos, se regleaza si problemele hormonale, ce mai, vom arata sexy si frumoase pana la 99 ani (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vreti?!
Asa ca o dau pe tinctura de soc...vorba sotului meu: mai, cura asta de slabire o sa ne aduca la sapa de lemn, la care i-am raspuns ca-l costa cat o masina noua, in final, da' ce -si doreste mai tare, masina noua sau sotie noua?! N-a raspuns, ori ia fost frica de reactia mea, ori e inca socat de valoarea totala a dietei...
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 24 2007, 03:58 PM
Post #1002

Musafir

@Kalua, nici eu nu gasesc mari diferente intre faza 1 si II, dar pentru ca-mi doresc cu adevarat sa mai dau jos inca 11 kg voi continua cu faza 1 pana scap de ele. Nu stiam ca nu se poate slabi si in faza II. Pescarush a zis c-a slabit, dar nu prea exista termen de comparatie intre kg ei si ale mele. Si mie mi s-a intamplat azi sa iau 700 gr. Am mancat ieri o varza murata cam sarata si am baut cred ca 3 l de apa dupa. Probabil ca am retinut apa. Asa ca am decis solemn, ca sa mai ma cantaresc abia lunea viitoare. Nu vreau sa devin o obsedata.

Mersi pentru pontul cu seminte de in. O sa-l transmit colegei. Daca stau sa analizez, ea nu este atat de stricta pe cat sunt eu. Dar eu intotdeauna asa am fost...stricta...maica-mea chiar ma cearta uneori (nu vis-a-vis de regim), ca trebuie sa fiu mai maleabila...fiind dura si cu ceilalti, fara sa vreau. Fiecare percepe acest regim in felul lui. Eu nu impun reguli, doar atentionez cand se greseste. S-a mai apucat si logodnicul unei colege de regim. Ne intalnim in fiecare zi la masa de pranz. Chiar sunt curioasa cum reactioneaza regimul pentru un barbat. Va tin la curent. Zicea si Monti ca barbatii slabesc mai usor, important e sa aibe ambitie.

Pe mine Monti m-a vindecat de deranj la burta. Deci de mine erau f departe problemele de constipatie.

Felicitari dr_wise pentru cat sport bagi in tine (sper sa nu fie prea dura expresia). Eu singurul sport pe care o sa-l practic in curand e smotrul..la mine la apartament, ca trebuie sa ne mutam.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 24 2007, 04:02 PM
Post #1003

Musafir

Glutenul este o substanta proteica prezenta in boabele si faina unor cereale de ex.:grau,orz,secara.Orezul si porumbul nu au gluten.Sunt persoane care prezinte intoleranta la produsele cu gluten cel mai ades sugarii. Din punct de vedere Monti nu stiu daca e bun sau rau cred ca nu.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 24 2007, 04:23 PM
Post #1004

Musafir

Merci, roxanica! Chiar am inceput sa fiu dependenta de orele de aerobic...am fost aseara si m-am simtit excelent si ma bate gandul sa ma "chinui" si maine, fiindca sambata am petrecerea de majorat a fiului meu si toti se uita urat la mine cand le zic de mers la sport sambata dimineata, iar duminica voi fi dupa petrecere si nu stiu cat de apta ma voi prezenta...we'll see...

+Quote Post
Leea
post Jan 24 2007, 04:35 PM
Post #1005

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Bravo, Doc! Nu te lasa, ca asta-i o dependenta pozitiva. O tin si eu asa de luni de zile, nici nu mai stiu de cand si ma simt excelent. Am niste muschi la coapse ca un halterofil. Sa vezi ce haz face al meu cand ma vede cu ganterele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da si eu, imi suflec manecile la tricou, ca sa-mi vad bicepsii mai bine (inca bine camuflati dedesuptul stratului protector, da' ce conteaza) si ma fatai prin fata oglinzii. Zau ca e un spectacol de vazut. Basca nadragii de treining, ramasi de anul trecut, care atarna pe mine foarte gratios!

Sa-ti creasca mare si sanatos majorul! Si sa stii ca o felie de tort virtual tot avem voie si noi! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Nu ne uita!

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2007, 04:38 PM
Post #1006

Musafir

pescarusha noastre doar tine faza 1...

Eu de gluten stiu ca-i substanta care face faina lipicioasa cand o amestecam cu apa. Nu-s foarte luminata nici eu cu glutenul asta, pe de o parte e alcatuit mai mult din proteine (nu mai stiu cat, dar foarte mult), pe de alta parte eu il vad ca un amidon, ca deh, lipeste. Am vazut pe undeva si niste retete cu gluten, montiniace cica, mi-am luat gluten, dar nu l-am folosit pana la urma.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 24 2007, 05:43 PM
Post #1007

Musafir

Multumesc, leea!
Nici nu stii cat sufar cu pregatirile astea pt petrecerea de majorat! Am facut comanda de un tort superb de fructe si frisca...of...fursecuri voi lua din cele mai gustoase si aspectuoase ca vorba aia, o data implineste my son 18 ani...cumpar irish cream pt gagici(minore & majore) gen carolans sau bayley's...scuze daca am scris aiurea...vin bun, de care-i place sufletzelului meu, sampanie tot asa, si eu cu ce ma aleg?! Apa plata cu lamaie si bucuria copilului meu nemasurata!
Si pe langa toate pregatirile astea, mi-i se mai spune ca n-am ce cauta sambata la sport, sa uit de el weekend-ul asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .
Macar ma aleg cu parteneri "proaspeti' de dans... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-a spus fiu-meu ca sunt 16 baieti si 10 fete....tocmai bine...noi suntem 6 "gaini batrane", fierbinti si dornice de dans...daca o fi si muzica buna(sper sa nu bage numa' house, de care ii place odraslei mele..da' la o adica, ne descurcam si cu house dupa un carolans), se cheama ca am facut aerobic "pe teren" (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Greutati nu mi-am cumparat inca, dar as vrea...am inteles ca se topeste grasimea mai repede la maini dupa exercitii speciale. Numa' ca acasa nu sunt asa de constiincioasa ca la sala.
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Mii de scuze pt palavrageala asta off topic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) e o terapie excelenta pt suflet! ca-mi sunteti dragi!

+Quote Post
Ala80
post Jan 24 2007, 06:39 PM
Post #1008

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Pe mine tinctura din fructe de soc nu m-a ajutat deloc. Am luat ceva timp, exact asa cum scria in prospect. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
cat
post Jan 24 2007, 06:47 PM
Post #1009

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 537

QUOTE(ala80 @ Jan 24 2007, 06:39 PM) *
Pe mine tinctura din fructe de soc nu m-a ajutat deloc. Am luat ceva timp, exact asa cum scria in prospect. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

acelasi lucru l-am patit si eu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) adica nu m-a ajutat deloc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
si mai rau...am simtit dureri in zona ficatului (stiu ca ficatul nu doare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) dar eu acolo simt durerile ..si cum am o sensibilitate crescuta la ficat am renuntat sa mai folosesc tincturi) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

in schimb, am o verisoara care a fol anul trecut in primavara tinctura de soc si a slabit ff mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

depinde de organismul fiecareia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca bafta celor care o fol si cu rezultate pozitive (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 24 2007, 07:48 PM
Post #1010

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fetelor sunt super incantata! Mi-am luat cicoare. Si intr-adevar are gust de cafea. Eu sunt dependenta de ceasca de cafea. Toata ziua beau cafea(decofeinizata). Acum o s-o inlocuiesc cu cicoare.

+Quote Post

193 Pages V  « < 99 100 101 102 103 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:04 AM