IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 100 101 102 103 104 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
crisstinuta
post Jan 24 2007, 07:57 PM
Post #1011

Musafir

Eu n-am fost asa incantata de cicoare.Eram obisnuita cu inka , dar am vazut ca are sfecla de zahar.Inainte eram bautoare de ness nu de cafea naturala.Cicoarea pe care am luat-o trebuia fiarta as fi vrut ceva instant.
Acum am ceva cafea naturala macinata fara cofeina. Cicoarea ta e varianta instant?
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Jan 24 2007, 08:33 PM
Post #1012

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Roxanica, pe tine cred ca te ajuta foarte mult si Metabolul. O colega de serviciu a slabit foarte mult cu acest medicament. Am inteles ca are destul de multe contraindicatii si reactii adverse. Tu il iei cu recomandarea medicului?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 24 2007, 08:38 PM
Post #1013

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, am gasit cicoare instant la Plafar. E super buna.

+Quote Post
Leea
post Jan 24 2007, 10:31 PM
Post #1014

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Crisstinuta si kalua, multumiri pentru raspunsul cu glutenul. Vazusem pe niste biscuiti, care pana-ntr-un punct pareau perfecti. Scria ca faina integrala de grau, secara, alea-alea... gluten... si mai pe la coada grasime vegetala hidrogenata, cu care mi-au dat in cap de tot.
Zau, eu nu am noroc la cereale ca lumea.
Stiam intr-un loc faina integrala, ei bine, azi nu mai aveau si vanzatoarea s-a uitat la mine ca la o martiana.
Wasa tot nu...
Rondele din grau expandat nu mai am voie...
Painea e toata cu "faina de grau"... Niste varietati mai dubioase, pe care nu le-am putut inghiti, pe la Metro...
In cele din urma raman doar cu fulgii de ovaz, care mi-ar placea doar inmuiati in lapte fierbinte, dar cu asta IG-ul lor ar sari coarda. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Gemul pe stomacul gol imi face arsuri, branza de vaci idem.
Ce ma fac? cum ramane cu micul meu dejun glucidic? Cred c-am sa-l reduc la cana de laptic, am sa ma ling frumos pe bot dupa el, si cu asta basta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hai, la somn cu noi, sa fim frumoase maine dimineata!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 24 2007, 10:34 PM
Post #1015

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu mananc dimineata grau si ovaz cu lapte rece. Nu merge? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2007, 10:59 PM
Post #1016

Musafir

Ba da, numai laptele sa nu aiba mai mult de 1% grasimi.

Leea, pune mana si fa paine! Faci o data mai multa, o tai frumusel in felii si o pui in portii la congelator. Si tot scoti de-acolo. Si o poti manca si cu o bucatica de peste (afumat, de ex.), cu rosii, cu ardei copti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am gasit niste tricuri psihologice pentru slabit (am ras, unele le aplic deja instinctiv):
- puneti mancarea in farfurie din bucatarie, nu aduceti oala pe masa. Se mananca cu 14% mai putin asa.
- cand mergeti la restaurant si este bufet suedez acolo nu va puneti multe pe farfurie ci numai max. 2 lucruri diferite odata. Mergeti mai bine de cateva ori la bufet sa va luati ceva. Cand farfuria e plina ochi se mananca mai mult.
- cu cat mai multe persoane la masa, cu atat se mananca mai mult. Cu 7 persoane la masa se mananca pana la 96% (!) mai mult decat de obicei.
- cine cumpara pachete si cantitati mari de alimente, mananca mai mult. Faceti mai bine cumparaturi zilnic si cumparati cate putin.
- cand va apuca o pofta nebuna de ceva (mai ales de dulce) ganditi-va daca-i foame sau asa numita "foame emotionala". Ultima apare dintr-odata si este de fapt nevoia de-o vorba buna, de-un gest tandru, de-un sarut, care se poate rezolva altfel decat cu mancat de dulciuri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 25 2007, 12:03 AM
Post #1017

Musafir

kalua, depinde daca are si cine sa fie tandru cu tine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) glumesc. cred ca trebuie sa-mi iau amant, daca tot m-am facut frumoasa cu Montignac, macar sa ma mentin asa, sa nu cad in pacatul mancatului de dulce ca n-are cine sa ma alinte.
si eu aplic instinctiv faza cu oala, nu o duc pe toata la masa, nu stiu de ce: de lene, sau ca nu-mi place sa fie masa incarcata.
aia cu bufetul suedez... e de retinut! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
iar cu mai mult de 7 persoane la masa (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) , adio chefuri! si chiar sambata ma duc la unul, unde sigur vom fi mai mult de 7. cred ca ma duc sa mananc singura, ma ascund undeva (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
tocmai citeam aici de constipatie, eu m-am reglat destul de bine cu Monti, dar eu eram cu colitele. am si descoperit ce-mi facea rau: in primul rand, daca amestecam aiurea mancarurile, apoi fructele mancate dupa mese si (asta am descoperit mai demult), daca scap un pic mai mult ulei in mancare... am pus-o!
ei, acum n-am fost de vreo 2 zile, nu stiu ce s-a intamplat, dar am recuperat azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca am cu 1 kg mai putin.

+Quote Post
kalua
post Jan 25 2007, 12:25 AM
Post #1018

Musafir

pescarush, alinta-te cu baietii tai, nu trebuie neaparat sa tii barbat la casa din motive de-astea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu cred ca dau tarcoale de vreo 10 ori (daca nu mai mult) unui bufet suedez, de obicei nu-mi pun decat un singur fel de ceva odata pe farfurie. Murdaresc farfuriile de-aiurea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu n-am avut deloc probleme cu constipatia, nici inainte de MM, nici acum, o data pe zi, dimineata, ma desart. Probleme am cand nu sunt acasa, pot sa treaca si cate 4 zile fara. Dar asta-i problema pisihologica, n-are de-a face cu ce mananc.

+Quote Post
lotte
post Jan 25 2007, 12:58 AM
Post #1019

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

am citit ca fafuriile albe/de culoare deschisa, maresc apetitul.

+Quote Post
pescarush
post Jan 25 2007, 02:37 AM
Post #1020

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) kalua, nici n-am de gand sa tin la casa un mascul, ma gandeam asa, doar din cand in cand, de alint, de aia am spus "amant" (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) . hai ca m-a apucat cheful de gluma. iar baietii mei, in cativa ani ma trezesc ca-mi pleaca si apoi cu cine ma mai alint eu? ca acum ne alintam noi seara, dar cand pleaca... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

193 Pages V  « < 100 101 102 103 104 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:13 AM