IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 102 103 104 105 106 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
roxanica10
post Jan 26 2007, 05:09 PM
Post #1031

Musafir

QUOTE(ala80 @ Jan 24 2007, 08:33 PM) *
Roxanica, pe tine cred ca te ajuta foarte mult si Metabolul. O colega de serviciu a slabit foarte mult cu acest medicament. Am inteles ca are destul de multe contraindicatii si reactii adverse. Tu il iei cu recomandarea medicului?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ala, il iau ca i l-a recomandat mamei farmacista. Eu am citit prospectul si mi s-a parut ok. Chiar sunt contra medicamentelor de slabit si ceaiurilor de acest gen. Ma gandeam sa va scannez prospectul si sa-l cititi si voi sa va dati cu parerea. Nu am citit de vreo reactie adversa. Colega ta, ala, s-a ingrasat dupa? Eu am zis sa-l iau pe o perioada de 3 luni...adica il termin la 28 februarie. Eu nu prea am incredere in medicii endocrinologi, care-ti recomanda ceva inainte sa-ti faca analize. So, spuneti-mi daca am acordul vostru sa-l scannez si sa-l pun aici ca sa va faceti si voi o opinie.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Jan 26 2007, 05:32 PM
Post #1032

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Colega mea a slabit si nu a mai pus un gram la loc. Lipsa poftei de mancare/dulciuri de la el ti se trage. Cu scanatul prospectului...nu stiu ce sa zic.
Eu cred ca o sa stau in banca mea de manuta cu dl Monti. Daca mai dau jos 2-3kg o sa fie perfect. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 26 2007, 08:04 PM
Post #1033

Musafir

@roxanica: stiu si eu, mai bine ne scrii ce scrie pe prospect la contraindicatii si posibile reactii adverse decat sa pui prospectul aici.
Eu una n-as avea curaj sa iau asa ceva oricum.

@blu: fruntea sus, ce-i cu starea asta? Ai grija sa mananci conform si eu zic ca doctorul ala care ti-a zis sa faci sport abia in martie nu stie ce inseamna inotul pentru tine.

@crisstinuta: inainte MM mancam de toate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De pe la 35 de ani am inceput sa ma ingras cam cu un kil pe an si m-am intrebat unde o sa ajung daca merg inainte tot asa? In plus am vrut sa ma hranesc mai sanatos. In mod normal am 54 kg la 1,70 m, acum ma invart pe la 55. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Eu am spus numai de magiunul de prune facut din prune uscate ca mi se pare ca are un GI mai mare de 35. Celelelte (fara nici un fel de indulcitor) au sub 35, asa cum scrie pe site.

@Leea: exista un topic de paine la gastronomie. Si da, ai dreptate, cea de secara e mai "eleganta". Poti pune un pumn de tarate in paine, dar in nici un caz mai mult daca nu vrei sa-ti iasa chitan (cunoasteti cuvantul asta? ca-i moldovenesc de la mama lui). Si un pic mai multa apa atunci.
Reteta de chapati o pun la retetele de paine, ok? Si eu iubesc chapati, dar fara grasime (oleaca de ghee pe deasupra macar) nu cred ca ies asa bune, asa ca n-am facut niciodata.

+Quote Post
doi
post Jan 27 2007, 06:06 AM
Post #1034

Musafir

Fetelor care le place cicoarea, important!!! Azi, contaminata de dr_wise, am luat si eu la studiat tabelul IG-urilor de pe site, si ce credeti ca am gasit? Cicoarea are IG 40!!!!!! (daca nu ma credeti, vedeti la chicoree- boisson in fr ca in engleza n-am gasit-o sau nu stiu eu cum ii zice, dar oricum franceza e de baza, ca-i de la mama lui Montignac de-acasa...)
Si cand te gandesti ca ma gandeam serios sa mai beau cate o ceasca de cicoare din cand in cand, desi cum va spuneam deunazi, eu nu m-am innebunit dupa ea cand am cumparat-o...
Apropo de tabelul de pe site, nu are nimeni o traducere completa a listei IG-urilor alimentelor?

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 27 2007, 10:46 AM
Post #1035

Musafir

Fetelor,help.Nu pot sa beau apa .Nici nu stiu daca sunt in stare sa beau 500ml de lichide pe zi.E asa de important sa bei cei 2l pe zi?

+Quote Post
Ala80
post Jan 27 2007, 11:25 AM
Post #1036

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

doi, uite aici:
Gelatina 0
Salate verzi 10
Vinete, dovlecei 10
Varza, broccoli, praz 10
Rosii, ardei 10
Ceapa, usturoi 10
Varza murata 15
Lapte prins, iaurt 15
Alune de pamant 15
suc de legume proaspat facut 15
ciuperci, sparanghel 15
Fasole soia din conserva 15
Lamai 15
Caise proaspete 20
Avocado 20
Alune de pamant, uscate, sarate 20
Fructoza, sirop de agave 20
Branza vaci 1,5% 20
Tarate de orez 20
Rosii uscate 20
Germeni de soia 20
Fasole boabe proaspata (din pastaie) 22
Linte verde 22
Marmelada fara zahar 22
Nuci, migdale 22
Ciocolata 70% 22
Mazare uscata 22
Fasole bruna uscata 24
Orz boabe neprelucrat 25
Grapefruit,cirese, prune 25
Linte rosie 25
Fasole kidney (rosie) 29
Cereale All-Bran 30
Amaranth 30
Mere, piersici, Nectarine 30
Paste sticla (glas noodles, Glasnudeln) din fasole Mungo 30
Pastai (fasole verde) 30
Naut 30
Fasole Lima 30
Lapte degresat 30
Morcov crud, ridichi 30
Fasole alba uscata 30
Lapte de soia 31
Iaurt 1,5% cu fructe (fara zahar) 34
Caise si smochine uscate 35
Anghinare 35
Hrean 35
Portocale, pere 35
Quinoa, secara 35
Lapte si iaurt 3,5% 35
Orez salbatic 35
Orz 36
Fasole mungo verde 38
Supa de rosii 38
Fasole pestrita uscata 39
Paine 100% integrala, tipul 2000 (faina macinata mare) 40
Smochine proaspete 40
Linte conserva 40
Inghetata cu alginate 40
Mazare proaspata 40
Suc de fructe proaspat 40
Banane de gatit verzi 40
Fulgi de ovaz 40
Paine integrala din secara 40
Bulion 40
Fulgi cereale neprelucrati 40
Vollkornmehl 40
Paste din faina integrala fierte al dente 40
Struguri 40
Naut conserva 41
Grau boabe 41
Tarate 42
Inghetata din fructe (fara zahar) 45
Suc morcovi proaspat 45
Kleiebrot, Schrotbrot 45
Spaghetti al dente 45
Pere conserva (fara zahar) 46
Laktose 46
Fasole romana 46
Piersici conserva (fara zahar) 47
Ananassaft 48
Baked Beans, conserva 48
Suc de Grapefruit 48
Porridge de ovaz 49
Faina de hrisca 50
Mazare conserva 50
Orz prelucrat 50
Paine din faina integrala tipul 1500 50
Gris integral 50
Orez Basmati, orez brun, neprelucrat 50
Kiwi 50
Linte verde conserva 52
Fasole Kidney rosie, conserva 52
Ciocolata 52
Stiulete porumb 54
Grau boabe 54
Hrisca 55
Cocktail de fructe 55
Biscuiti din ovaz 55
Honey Smacks (Kellog's) 55
Biscuiti cu unt 55
Spaghetti fierte moi 55
Paste din faina alba 55
Müsli 56
Stafide din struguri Sultana 56
Kartoffel, neue 57
Mango, Papaya 58
Orez cu bobul lung 60
Inghetata 61
Muffins 62
Sirop din cereale 62
Pizza Margherita cu branza 63
Mars Twix (caramel) 63
Baston cu musli sau cereale 63
Din colectia mea de copy/paste dupa kalua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca e de prin 2005. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate s-a mai schimbat cate ceva.

+Quote Post
doi
post Jan 27 2007, 11:36 AM
Post #1037

Musafir

Multumesc mult,Ala, o sa le studiez si revin cu ceva intrebari...de ex.la prima vedere mi-au sarit in ochi tarate = IG 42 ...nu se poate!!

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 27 2007, 12:24 PM
Post #1038

Musafir

Si eu am tabelul asta cu tarate 42.Exista si calculatoare IG unde apare la tarate 42.Am mai gasit discrepante.Cred ca mai am gasit un tabel pe undeva si am gasit diferente la mazare.
Poate ne ajuta Kalua cu carticica care are si tabel cu indici glicemici.

+Quote Post
pescarush
post Jan 27 2007, 02:38 PM
Post #1039

Musafir

crisstinuta, de ce nu poti bea apa? este important sa bei macar 1.5l - 2 l / zi, Montignac nu e singurul care sustine asta.
nici eu nu beam apa pana acum vreun an, dar am tot citit cat este de important si am inceput sa beau apa inainte de a incepe Montignac. Eu am la servici o sticla de 0.5 l si sorb tot cate o inghititura in timp ce lucrez. Cand se termina, ma duc in lunchroom sa o umplu la loc. Parca trece si timpul mai usor, daca sorbi cate un pic de apa in timp ce lucrezi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
e adevarat ca acasa nu am atata timp sa stau tot cu sticla langa mine, de aceea beau cam 1.5 l la servici si acasa restul. in week-enduri nu ajung intotdeauana la 2l/zi, dar ma straduiesc sa nu uit.

later edit: era sa cad cand am vazut kiwi = 50. eu mai mananc dimineata cate un kiwi. m-am mai linistit ca m-am dus pe situl lui Monti si am vazut ca nu creste in mod semnificativ glicemia.

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 27 2007, 03:00 PM
Post #1040

Musafir

Nu mi-e sete si daca nu mi-e nu pot sa o inghit.Singura data cand beam un flacon de apa plata de 2l pe zi a fost in perioada cand am fost gravida si cand am alaptat.Ma trezesc seara ca nu am baut nimic decat o cafea ,ca lichid.Nici supe nu mai mananc desi cand eram tanara mancam destul de multe.

+Quote Post

193 Pages V  « < 102 103 104 105 106 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:19 PM