IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
pescarush
post Jan 27 2007, 03:03 PM
Post #1041

Musafir

trebuie sa-ti impui sa bei apa. ajuta mult la procesul de slabire. ca sa nu mai spun ca elimini toxinele din organism, e buna si pentru piele.
incepe cu mai putin, si mareste cantitatea treptat. asa am facut si eu. am inceput sa beau 2 pahare pe zi, apoi am marit treptat pana la 2l. si nici nu mi-a luat mai mult de o saptamana - doua, sa ma obisnuiesc. organismul are nevoie si "se acomodeaza" foarte repede, odata ce primeste apa necesara.

nici eu nu simt senzatia de sete. mi-a spus o colega ca a citit ca senzatia de sete apare cand esti deja deshidratata. nu stiu, eu n-am citit , deci nu pot sa spun cat de adevarat este, cert e ca intra apa si fara sa simti ca ti-e sete.
Go to the top of the page

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 27 2007, 03:25 PM
Post #1042

Musafir

Mutumesc de sfat,adevarul e ca nici nu stiu cum de n-am facut blocaj renal pana acum.Plus ca daca totusi beau ceva apa cred ca merg la toaleta din cinci in cinci minute si parca elimin dublu.
Am sa incerc sa beau fortat.Mai stii poate chiar de aceea nu slabesc .

Si ca sa ma motiveze am sa scriu de acum inainte si cata apa am baut zilnic.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 27 2007, 03:39 PM
Post #1043

Musafir

Cristinuta, mareste doza de apa treptat, nu trebuie sa intri in doza de 2L din prima zi. Eu pana acum un an nu beam apa decat 1 - 2 pahare pe zi! Si nu intelegeam de ce e musai sa bag in mine 2L daca nu simt nevoia. Dar am observat ca de cand beau 2L de apa, nu mai am picioarele umflate si slabesc mai usor. In zilele in care stau acasa se observa diferenta imediat: a doua zi am picioarele umflate. Orgasimul, atunci cand nu bei apa suficient, are tendinta sa-si retina singur cat de cat ceva rezerve si asa apare retentia in tesuturi! Apoi, band apa, se regleaza sistemul limfatic, se elimina toxinele care se acumuleaza la nivelul rinichilor, nu te balonezi, nu suferi de constipatie, etc. Sunt o multime de schimbari in bine...si bineinteles, pielea e mai hidratata si arata mai luminoasa. Parol!!! Verificat pe pielea mea!
Eu am obiceiul la servici sa am in permanenta paharul plin cu apa, sau sa beau dintr-o sticla de 0.5L si cand se goleste o umplu la loc. Iti garantez ca nici nu realizezi cand dai gata 2L in 8 ore...si treptat, obisnuind organismul sa primeasca apa, apare senzatia de sete, atunci cand nu-i dai suficiente lichide...se formeaza un reflex.

+Quote Post
pescarush
post Jan 27 2007, 05:04 PM
Post #1044

Musafir

mda... explicatia ta, dr e multmai logica. nu degeaba esti dr. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

important este ca am retinut ca trebuie sa beau apa, motivele nu mai sunt asa importante. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 27 2007, 05:15 PM
Post #1045

Musafir

Acuma am vazut si eu ca cicoarea baubila facuta are GI-ul 40. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O fi avand niste adaosi, ca zau ca nu vad de unde un GI asa de mare de la radacina aia. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 27 2007, 06:26 PM
Post #1046

Musafir

@kalua, tocmai am recitit prospectul de la Metabol si nu vad nici o rubrica cu reactii adverse. L-am rasucit pe toate partile, dar n-am gasit. Pot sa spun compozitia: iod, L-caritina si crom (sub forma de ingrediente naturale). Si eu sunt cam inconstienta ca m-am apucat sa-l iau asa, fara sa fac niste cercetari in prealabil. De regula sunt f greu de convins. Ideea e ca ma simt bine de la el si nu am pofta de dulciuri. Chiar nu va intelegeam pe voi cand spuneati de pofta de dulce. Eu credeam ca e de la Monti. Ca si eu inainte de la ele m-am ingrasat.

@ala, colega ta a avut parte de vreo reactie adversa?

Tot auzindu-va pe voi de cicoare, voiam sa-mi cumpar si eu, dar daca are IG atat de mare ma abtin. Eu nu-s dependenta de cafea, deci pot sa ma lipsesc de ea fara probleme sau sa beau decofeinizata. Maine ma duc la cumparaturi si vreau sa-mi caut ceai Lipton de mere. Am baut la Paris, il adusese o colega din Turcia, ca in Franta nu se gaseste si mi-a placut f mult. E un pic acrisor si miroase divin. Voi ce ceaiuri mai beti? O sa-l caut si eu pe cel de care zice kalua. M-am apucat de ceaiuri pentru ca-mi dau seama ca nu beau 2l de apa pe zi. Si eu la birou am sticla de apa de 0,75 l linga mine, dar uit sa beau din ea. Am o colega in schimb, care face exact ca tine pescarush.

@dr_wise distractie placuta asta-seara! Si eu am baut, inainte de Monti sampanie Bucium si este f buna. O colega mai informata (eu nu prea le am cu alcoolul) cumpara intotdeauna din asta la petreceri sau reuniuni.

Spor la slabit fetelor!

+Quote Post
kalua
post Jan 27 2007, 06:41 PM
Post #1047

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) nici nu stiti ce ma ungeti la inima cand vorbiti de sampania de Bucium, din Iasul meu natal. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Jan 27 2007, 07:00 PM
Post #1048

Musafir

roxanica,si eu ama uzit numai lucruri bune despre Metabol.Crom iau si eu de vreo 3 luni si pot declar cu mana pe inima ca nu mai am pofta de dulce de atunci,nici macar cand calc stramb.De L-carnitina cirtisem in cartea lui Atkins ca e ft eficienta in procesul de slabire si de iod,la fel,stiam ca e pt slabit.Acum,as vrea sa te intreb-nu e cumva cam scumputz?Asa imi aduc parca aminte.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 27 2007, 07:07 PM
Post #1049

Musafir

Si IG-ul la tarate cat e totusi?

+Quote Post
kalua
post Jan 27 2007, 07:07 PM
Post #1050

Musafir

Nu mi se pare nimic dubios la pastilele astea. De la ce firma sunt?

+Quote Post

193 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:37 PM