IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 104 105 106 107 108 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
roxanica10
post Jan 27 2007, 07:13 PM
Post #1051

Musafir

QUOTE(blu_dea @ Jan 27 2007, 07:00 PM) *
roxanica,si eu ama uzit numai lucruri bune despre Metabol.Crom iau si eu de vreo 3 luni si pot declar cu mana pe inima ca nu mai am pofta de dulce de atunci,nici macar cand calc stramb.De L-carnitina cirtisem in cartea lui Atkins ca e ft eficienta in procesul de slabire si de iod,la fel,stiam ca e pt slabit.Acum,as vrea sa te intreb-nu e cumva cam scumputz?Asa imi aduc parca aminte.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Da, e un pic cam scump...86 ron si-ti ajunge cam o luna. Eu o sa ma opresc dupa 3 luni, ca scrie pe el ca pentru rezultate bune se recomanda administrarea lui pe o perioada de min. 3 luni. Dar am slabit aproape 10 kg (9,4) in aproape 2 luni. E cam mult totusi, dar asa a reactionat corpul meu. Eu ma bucur enorm, ca dupa 25 de ani n-am mai reusit sa dau jos semnificativ. Cel mai mare regret al meu e ca nu m-am apucat de Monti inainte de nunta (am avut cam 78-79 kg la nunta). Puteam sa fiu o mireasa mai dragutza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Daca vrei sa stii mai multe amanunte despre metabol, iti dau un pm. Citesti si decizi daca e ok sau nu. Nu vreau sa te influentez.

QUOTE(kalua @ Jan 27 2007, 07:07 PM) *
Nu mi se pare nimic dubios la pastilele astea. De la ce firma sunt?

Multi Large SRL - sediul mun Carei jud Satu-Mare, vad ca au si site www.multilarge.ro La aceasta adresa gasiti tot ce scrie pe prospect. Am verificat acum.

Asta zic si eu kalua, ca n-am gasit nimic dubios. D-aia le iau. Si va spun ca am o energie si o buna dispozitie pe care n-am avut-o in timpul nici unei diete. De regula, daca ma impingeai putin, cadeam pe strada. Mi se parea un efort sa spal si niste vase.
Go to the top of the page

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 27 2007, 07:36 PM
Post #1052

Musafir

Ca tot bazai dupa IG-ul taratelor mai vad si IG-ul bulionului ca e 40.Voi nu faceti tocanite cu bulion de rosii?
Si IG-ul mazarei parca l-am vazut si mai mic prin alte parti.

+Quote Post
kalua
post Jan 27 2007, 08:16 PM
Post #1053

Musafir

crisstinutza, nu te mai uita "prin alte parti" dupa GI, poti s-o dai in bara urat de tot. Bulionul (concentrat dublu sau triplu) are GI-ul 40, dar doar nu-l mancam pe paine. Eu una totusi folosesc rosii pasate.
Mazarea are GI-ul 35 dupa ultimele analize facute de MM.

+Quote Post
Leea
post Jan 28 2007, 10:02 AM
Post #1054

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Eu, de lenesa ce sunt, folosesc rosii in suc propriu din cutie, care nici macar sare nu au adaugata, si-s gata maruntite (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 28 2007, 11:28 AM
Post #1055

Musafir

'Neata frumoasele!
Nici nu va spun ce coctail "molotov" am ingurgitat noaptea trecuta...irish cream, tort, prajituri cu crema, vin alb, sampanie, fripturi, etc...constiinta e deja anesteziata, zice "ce mai conteaza in fata infinitului"...dar gata, de azi salata, ceai verde si apa din belsug! Pe cantar ma voi urca intr-o zi frumoasa din sapt ce urmeaza, acum e prea devreme si oricum, nu vreau sa ma sperii...asa, pe ansamblu, nu am sesizat vreo schimbare, dar...sper sa-mi pacalesc organismul o data, de doua ori...daca ma gandesc mai bine...
Nu mai spun nimic...doar ca am dansat ca o apucata, ca sa mai consum din calorii...hai ca poate va trimit si poze, sa vedeti ce bun e aerobicul cateodata, inveti niste figuri!!!!
Roxanica draga, pai nu-ti spusei ca racii au gusturi bune? Sampania de Bucium e beton! Sincer, e recomandata de fratele meu, a facut facultatea la Iasi si a ramas cu impresii excelente despre zona viticola de acolo. Dar v-o pot recomanda de acum incolo si pe cea de Jidvei, e seaca si fff gustoasa.
Acum dragelor o tai la o plimbare cu "zburatorul" meu pe malul marii, sa-mi curat plamanii de fumul inhalat noaptea trecuta.
Nu ma asteptati la "ce mancam astazi"...absenta motivata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
cecilia1416
post Jan 28 2007, 11:34 AM
Post #1056

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 786

Buna fetelor! n-am mai scris de un secol,dar o sa ma iertai ,nu? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ieri am mancat telina prajita( trucul Kaluei pt a fenta pofta de cartofi prajiti) cu branza feta. Apoi, salata de naut cu dresinggul facut de mine, adica, smantana cu marar si condimente. Iar seara m-am napustit asupra unei supe de linte si niste copanele. Sper sa fi mancat conform primei faze. Sa-mi ziceti unde gresesc, daca asta se intampla. V-am pupat!

+Quote Post
Ala80
post Jan 28 2007, 11:39 AM
Post #1057

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Cum e la gust telina prajita? Ma bate gandul sa-mi fac si eu.
Eu cred ca ai papat ok. Daca feta era de oaie si smantana nu era Danone, atunci e si mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

later edit: m-am cantarit acum si am 53 de kg si un pic. Jur ca mi-a venit sa pup cantarul. Am tras imediat pe mine o pereche de blugi in care nu mai incapeam si...minune! Imi vin perfect! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 28 2007, 02:17 PM
Post #1058

Musafir

@ala80,felicitari !
@kalua,sa stii ca de acum incolo site-ul MM este litera de lege pentru mine.

+Quote Post
Dovlecel
post Jan 28 2007, 02:18 PM
Post #1059

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 975

Am 80 de kilograme. Cand am inceput aveam 80.4. si au trecut patru saptamani . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Deci functioneaza. Si recunosc ca nu prea am tinut cinstit. Dimineata mananc mai mult de o felie de paine cu gem conform. si uneori am baut capucino de la aparatul de cafea....dar fara zahar.Si.......intr-o zi stresanta rau de tot am mancat o ciocolata pt diabetici......intreaga intregutsa:D. Dar dupa victoria asta ma cumintesc.
Mi-am cumparat si Metabol. Si vroiam sa va zic ..ca am slabit luand si Mg forte cu b6, ca am uneori probleme cu somnul. Is tare fericita:*:*:* va pup
Cred ca am sa-mi iau aparat de facut paine ;;)
La cat mai multe kg pierdute si sa fiti sanatoase!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 28 2007, 02:23 PM
Post #1060

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Of, ce mi-ati dat in cap cu cicoarea aia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La gunoi cu ea. Tot mai buna e cafeaua decofeinizata.

Eu mi-am cam batut joc de Monti saptamana asta. Si a inceput sa se vada la cantar. Asa ca, dau militaria jos din pod si trec la contraatac.

+Quote Post

193 Pages V  « < 104 105 106 107 108 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:42 PM