![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 29-January 07 Member No.: 1,107 ![]() |
Multumesc de primire frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Se pare ca nu vreti sa va dezvaluiti secretele siluetei filiforme (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Totusi, imi puteti zice daca ritmul de slabire in dieta asta montignac scade in timp sau se mentine.Care sunt micile secrete de depasire ale fazelor de platou? Multzam!!! |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-i asta?? S-a schimbat busc fata la forum? Nu cred ca o sa ma obisnuiesc cu asa ceva...
Vrau si eu un raspuns urgent fetelor! Am fiert cam mult naut, ce ziceti, se poate pastra in congelator? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
doi, da, poti congela nautul fiert. Fac si eu asa cu naut, orez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, ce bine-mi pare, kalua. Multumesc mult.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
turbo, din pacate nu exista nu exista o "cariera de slabit" stas, un corp slabeste repede si fara platouri, altul de-abia- de-abia si cu multe platouri. Nimeni pe lumea asta nu iti va putea da un raspuns la intrebarile tale.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 29-January 07 Member No.: 1,107 ![]() |
Ei, stiam ca asta e raspunsul.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Cu toate astea, povestile de succes ale altora ne imbarbateaza si ne face sa speram, sa avem mai multa forta si sa mergem mai departe chiar daca nu suntem in aceeasi categorie cu "invingatorii" in domeniu acesta... De fapt n-avem de unde sti in ce categorie suntem pana la sfarsit.. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
turbo, cand ai timp ia la scarmanat topicul asta si cel cu "ce mancam azi - Montignac", gasesti povesti de succes.
Nu pot sa se apuce fetele de povestit de fiecare data cand apare o montignaca noua aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma poate lamuri si pe mine cineva ce e cu sarea marina? Este recomandata de Monti? Care sunt avantajele?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:01 AM |
|