![]() |
![]() ![]() |
![]() |
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ma gandesc ca nu e bine, in ce consta 2/3-a ramasa? Montignac recomanda sa se consume produse cat mai naturale, de ex. numai din cand in cand si putin unt decat margarina in fiecare zi. Si tot asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe cutia mea de sare Kalas scrie: 33,3% clorura de sodiu, 66% clorura de potasiu, rest antiaglomerant E504 In legatura cu sarea marina, tu-mi ziceai deunazi ca e o poveste lunga cu asta, si-mi recomandai sa ma uit la gastronomie, subtopicul cu tot felul de retete... Am intrat la subtopicul cu pricina, dar e greu de cautat intre atatea sub-subtopicuri....si am crezut ca imi zici mai exact unde sa caut. Daca -i prea mare deranjul insa...never mind! nu inteleg cum functioneaza forumul ultimamente, am crezut ca ultimul meu mesaj nu s-a postat..de aia am reluat subiectul .scuze.. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
doi, raspunsul asta e pentru stoina.
La gastronomie, subtopicul cu tot felul de retete. iar asta pentru tine E poveste lunga si cu sarea marina, se zice ca e calitativ superioara, apogeul ei fiind Fleur de sel. Dar am vazut si sare marina amestecata cu glutamat (dar scria pe eticheta). (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La gastronomie nu exista nici o discutie despre sarea marina. E504 e carbonat de magneziu. |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, a fost o confuzie nostima...unde pui ca intai am luat la mana toate postarile de pe subtopicul retete Montignac, la care mi-a zburat mintea automat cand mi-ai zis de retete...dar asta chiar nu mi-a stricat, m-am pus la zi si cu capitolul bucatareala Monti. Oricum, mersi mult de explicatii, se pare ca idealul ar fi sa mancam mai putin sarat, asa cum ziceai mai-nainte.
|
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, am gasit in umilul nostru magazin arpacas.Pe punga mai scria grau selectionat.L-as putea manca fiert cu indulcitor?Eu nu prea stiu ce inseamna arpacas.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ladies, incepe sa ma enerveze din ce in ce mai tare stationarea asta nesuferita la 79kg! A trecut mai bine de 1 luna si...nimic! E adevarat ca pt prima data e totul OK dupa o dieta, adica sunt plina de energie si arat bine in acelasi timp, dar nici macar 0.5kg??? Incep sa cred ca n-o sa se mai intample nimic niciodata!
Voi ati trecut prin asa ceva? Ce senzatie ati avut? Bineinteles, n-o sa renunt la modul acesta de hranire, mi-i se pare f sanatos si compatibil cu organismul meu, dar incep sa disper! Vreau sa vad ca nu e totul in zadar si se vor topi mai repede slaninutzele. Vreau sa jung macar la 70kg pana la vara!!!!!!!!!!!!!! Spuneti-mi cum e dupa faza de platou, se topeste grasimea in acelasi ritm alert, sau merge treaba din ce in ce mai greu? Eu am slabit in prima luna 8kg, trei din prima saptamana. Apoi a urmat o mare liniste... PS: mi-as dori sa ajung la marimea 46...of! ce bine ar fi! am plecat de la mar 52 si am ajuns la 48...si lucrul asta ma face sa ma simt frumoasa si radioasa!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, am gasit in umilul nostru magazin arpacas.Pe punga mai scria grau selectionat.L-as putea manca fiert cu indulcitor?Eu nu prea stiu ce inseamna arpacas. Arpacasul nu e conform si din cate stiu eu e din orz. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) dr_wise, poate ca la cantina pun aia ceva "stricacios" in mancare... Daca nu se mai duce la vale incearca sa schimbi ceva in meniu, de ex. sa iei micul dejun lipido-proteinic si vezi ce se intampla. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
kalua, deci orzul nu e conform? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba da, GI-ul 45. Arpacasul e boaba de orz decorticata si poleita.
Na c-am aflat si eu cu ocazia asta ce-i cu arpacasul asta, tin minte ca punea bunica prin supe cand nu se gasea orez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba da, GI-ul 45. Arpacasul e boaba de orz decorticata si poleita. Na c-am aflat si eu cu ocazia asta ce-i cu arpacasul asta, tin minte ca punea bunica prin supe cand nu se gasea orez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) @ Kalua, citez din DEX:Arpacas = Produs alimentar obţinut prin decorticarea (şi şlefuirea) boabelor de grâu, de orz sau de mei... Oricum a-i da-o insa, e clar ca nu-i de noi... @Dr-wise, iti reproduc ce raspunde Montignac pe site uneia : "Urmez principiile fazei I a metodei Montignac de acum 4 luni. Am pierdut cca 8 kg in primele luni, dar de 3 saptamini greutatea mea stagneaza. Imi ramin inca 4 la 5 kg de pierdut totusi. De ce aceasta incetinire? R:Este normal ca organismul dvs sa aiba pofta sa faca o pauza dupa ce a pierdut rapid primele kg. Trebuie perseverat si pierderea se va relua in curind, chiar daca ritmul este mai lent pentru ultimele kg. Alte recomandari:- limiteaza consumul de lactate proaspete (lapte, iaurt, brinza alba)- ia cina foarte usoara: cu numai citeva fructe ,repartizind ceea ce ar fi trebuit sa maninci la cina asupra celorlalte mese.Adica vei minca la micul dejun masa pe care ar fi trebuit sa o fi luat cu o seara inainte.Nu este vorba de a minca mai putin, dar de a repartiza mincarea asupra meselor cind cheltuiala energetica este mai importanta." Oricum, zi mersi ca te-ai poticnit la 79, ca eu stau pe loc la aproape 80, si simt ca innebunesc de nerabdare sa schimb prefixul... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult, doi!
O sa incerc sa mananc mai putine lactate, cu toate ca-mi priesc de minune dim, sunt mai usoare si lesne de inghitit..dar vreau sa mai dau jos ceva...si masa de seara s-o fac exclusiv de fructe...sa vedem daca ma invrednicesc si daca ma tine...si daca iese ceva bun din toate schimbarile astea...ai dreptate, macar am schimbat prefixul si sunt intr-un fel bucuroasa de reusita asta, n-am mai vazut o greutate care incepe cu 70 din '95...uau! S-ar putea sa conteze si tratamentul hormonal, poate din martie am noroc si mai scad cantitatea medicamentelor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:23 PM |
|