![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Se pare ca te-ai lamurit cu farinata&comp ;)
Apropos de apa, azi nu stiu ce-am facut, dar am baut doar 1,5l :( :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
vreau si eu o parere sincera de la fetele care sunt in faza 2. voi nu calcati stramb niciodata? mm povestea cum ii place sa se rasfete cu croissante frantuzesti sau cu alte chestii neconforme in ideea ca in ziua/zilele urmatoare revenea la faza 1 pt o scurta perioada si totul era ok. ma rog, el nu pomeneste nimic de revenire la faza 1, ci doar ca "avea grija" ulterior.
nu vreau sa credeti ca incerc sa caut motive sa calc stramb, dar sunt anumite momente cand vreau sa ma rasfat putin si nu pot sa refuz tortul soacrei, cozonacul mamei sau o punga mare de popcorn la un film bun. astept mustrari?! :( :-* |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
da, m-am lamurit, dar nu gasesc faina de naut, ci doar naut boabe... :(
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
nu mai stiu exact, dar povestea cineva ca il coace si apoi il rasneste. poate iti dau mai multe detalii fetele care au stat mult pe eva.
:-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Diotima, as dori si eu cartea daca se poate. Am adresa de mail in profil. Multumesc frumos :-*
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Am trimis-o. Lectura placuta ;)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Diotima :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
tocmai am luat pranzul: salata cu rosii, morcovi si branza feta. pot sa pap acum ciocolata 70%cacao? sunt la faza1.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un patratel, maxim doua! :hainoroc:
Mai bine-ar fi fara, dar daca nu se poate... :) |
|
|
![]()
|
|
Si eu tocmai am mancat de pranz. Mi-am facut piept de pui rulou, umplut cu sunca si cascaval, garnitura de ciuperci, salata verde. Numai ca nu l-am batut f. subtire >:(, si asa a iesit cam gros si uscat, iar cascavalul mi s-a scurs tot in forma :(.L-am facut la cuptor, ca nu vroiam sa-l prajesc, si doar la inceput l-am pus putin in tigaie, dar fara ulei.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:47 PM |
|