![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pentru ca de cand mi-ati zis de cicoare nu am avut liniste, am cautat-o si eu pe site-ul Monti. Si ce sa vad?
Chicory (in engl) are IG 15! Nu 40. Deci eu o sa raman la cafeluta mea de cicoare. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aia cu 15 este tulpina, andive le zice pe romaneste (nu stiu de ce, andiva e de fapt altceva):
(IMG:http://www.bbc.co.uk/food/images/inseason/chicory.jpg) Iar la cicoarea cu 40 scrie clar ca e vorba de cea baubila, care se face din radacini. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Naspa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
In legatura cu cicoarea, ma intreb eu, daca totusi nu se combina cu grasimi, care este inconvenientul?
|
|
|
![]()
|
|
E adevarat, dar pentru mine nu functioneaza. Eu beau multa cafea. Si decat cicoare cu GI 40, mai bine decofeinizata.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
doi, am inteles eu gresit, scuza-ma. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Intelesesesm ca ai pus un pic de faina si pe langa aia si niste tarate la clatite, ceea ce nu se impaca cu grasimea din galbenus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dr_wise, facutul de sport desigur are repercursiuni asupra organismului, ingrasandu-l la kile si slabindu-l la dimensiuni. Ia pune tu mana azi si fa ce ti-au spus fetele, scrie circumferinta taliei, a soldurilor, a coapsei, a bratelor etc. Poti s-o faci in Excel si continui lista asta in fiecare saptamana. Am vazut la tv o emisiune in care comparau dietele, dar nu teoretic, ci fiecare om facea cate o dieta. Tipa care a facut numai sport a slabit numai vreo 2-3 kg in vreo 2 luni, dar scazuse cu doua numere la haine. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) S-ar putea sa ai dreptate...la sala ieri mi-a spus cineva ca am mai slabit in ultimile doua saptamani de cand nu ne-am vazut...dar eu ma stiam cu musca pe caciula, ca nu s-a mai clintit nimic si i-am spus adevarul...a tinut-o una si buna ca nu, m-am subtiat vizibil de cand nu ne-am vazut...hmm?! ultima masuratoare mi-am facut-o pe 18.01, mai stau pana pe 18.02 dupa care atac problema, de curiozitate...in schimb de doua zile cantarul meu "dragalash" arata constant 78kg(in traducere libera, minus 1kg)...mai, sa fie! nu ma bucur, ca mi-e frica! mai astept cateva zile, dupa care m-ai fac un tzup pe cantar, pt confirmare. Daca o fi adevarat, inseamna ca au inceput sa se topeasca sunculitele din nou, sau e vorba de retentia de apa? ca simt picioarele mai subtiri in incaltari... Hai ca mai crailesc o mili tzara pe aici si o tai la "kamikaze"(instructoarea de aerobic) o ora sau doua, depinde cat ma tin picioarele...domle', sa dea Dzeu s-o prind obosita! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am recitit articolul in care se spune ca salata verde (indiferent care soi) are valoarea nutritiva a unui servetel bagat intr-un pahar cu apa. Se recomanda, mai ales acum, iarna, salata de varza, care-i mult mai sanatoasa.
|
|
|
![]()
|
|
Kalua, salata verde e de evitat in general sau doar acum, iarna? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si vara, cea crescuta industrial (mai ales cea importata). Scrie acolo ca o portie de cartofi prajiti are mai multe vitamine decat o salata intreaga. Dar are in schimbi nitriti si alte chestii care numai bine nu ne fac. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,va urmaresc dar nu prea am mai avut ce scrie zilele astea.Inca nu am iesit din depresie(si nici din casa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) si am cam incalcat principiile regimului.Constat cu tristeze ca mi-au revenit episoadele de compulsive eating (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu-mi gasesc scuze(pt ca nu am!)dar banuiesc ca intreruperea sportului,izolarea in casa,starea de boala-toate astea au avut o contributie semnificativa.
Cu toate astea,mi-am spus ca de maine tre sa pun piciorul in prag(de maine,ca tot e luni si tot imi plac mie inceputurile:p)Am recitit ultima carte ca sa imi reinprospatez memoria,am scris anumite chestii pe careva trebui sa nu le mai uit si,cum spuneam,de maine vreau sa incep faza 1 cat se poate de stricta. Am sa am nevoie de ajutorul si suportul vostru(pe care,de altfel,intotdeauna mi l-ati oferit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) Am sa postez zilnik ce am sa mananc,poate n-ar fi rau chiar sa-mi programez dinainte,cum fac unele din voi. Va pupik si revin mai tarziu cu o intrebare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 02:59 PM |
|