IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 114 115 116 117 118 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
doi
post Feb 11 2007, 07:19 PM
Post #1151

Musafir

Despre procedeul de extrudere
extrudere =procedeu de prelucrare prin deformare plastică, constānd īn trecerea forţată a materialului, supus unei forţe de compresiune, printr-o matriţă de formă adecvată; extruziune.
Mai sunt detalii interesante despre soia texturata, dar si despre altele... Eu zic ca sub orice forma, soia este ok din pdv monti, dar daca insisti sa intrebi, zi intrebarea pe romaneste, si s-o gasi cineva sa traduca...
Go to the top of the page

+Quote Post
blu_dea
post Feb 11 2007, 11:37 PM
Post #1152

Musafir

ms mult,fetelor!
eu vroiam doar sa stiu daca e conforma or ba.m-am lamurit!va pup,ms inka o data! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 12 2007, 10:43 AM
Post #1153

Musafir

@rimo-nika , bine ai venit!
Eu cred ca te afli in situatia ideala ,mic dejun copios,pranz normal,cina frugala.Cred ca MM asa ne recomanda sa mancam.De altfel toti medicii.
In legatura cu soia asta noastra din comert am sapat destul de mult sa vad daca e conforma ,mai ales ca se gaseste peste tot ( eu am mari probleme cu aprovizionarea ) .Cred totusi ca e conforma , o fi un fel de maglavais din faina de soia turnata in matrite de tot felul.Se poate sa-i mai creasca Ig-ul dar are si pana unde sa creasca,faina de soia are indice mic.Am sa citesc articolele @doi ca n-am apucat si mai revin .Eu m-am gandit sa scriu pe site-ul oficial dar mi-era ca in tara lui Montignac nu este soia texturata si n-o sa inteleaga despre ce e vorba .

+Quote Post
rimo-nika
post Feb 12 2007, 11:55 AM
Post #1154

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

QUOTE(kalua @ Feb 11 2007, 01:02 PM) *
rimo-nika (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pai eu zic ca e bine asa, de ce te deranjeaza faptul ca mananci bine dimineata?
Simti ca nu-si dau drumul kilogramele?

e bine asa ?? nu pap prea mult dimineata?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
ctrd ca am nevoie de timp sa ma acomodez cu ritmul asta de mincare...eu eram una dinte cele care nu pot inghitzi nik. dimineata..iar acum ?? nu ma mai opresc. Poate de aceea mii se pare iesit din comun.
kalua cum faci tu in week.? sau cum ai facut la inceput? eu sunt in week. mult mai pofticioasa,probabil si relaxata fiind week si ma tot plimb prin fata frigiderului.Nu mie foame...dar ma prin poftele asa aiurea.Voi cum faceti?
Da ,stiu ...sa-mi ocup timpul cu altceeva,sa ies pe undeva...etc. E o.k-dar se mai intampla sa fiu si pe-acasa,fara musafiri ,fara planuri de iesit pe undeva....asta ma omoara.
Am citit, manichiura, pedichiura..etc. Numai ca ajung sa dau tircoale frigiderului...parca nu ma pot abtine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Leea
post Feb 12 2007, 12:57 PM
Post #1155

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Bine ai venit, rimo-nika!
Eu nu prea stiu cum e cu mancatul dimineata pe rupte. La mine micul dejun e pe la 11-12 abia. Si, in general, daca mananc foarte dimineata mi-e foame toata ziua, asa ca mai bine fara!
In principiu e bine sa iei un mic dejun la ora cuvenita, asta stie toata lumea. Cand zici insa 5 felii de paine...
Cand sunt in faza pofticioasa eu nu prea tin mare lucru prin frigider - numai chestii conforme si in cantitati mici ca sa nu ma simt tentata. Incearca si tu asta, poate merge! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 12 2007, 01:19 PM
Post #1156

Musafir

@doi,am citit articolul despre soia texturata.E clar ca e monti.Chiar foarte monti,scrie acolo ca din boabele de soia se scoate apa,glucidele si grasimile si ramane doar proteina.Pai mai bine nu se putea .Cred ca are IG tare mic daca se scot si putinele glucide pe care le avea .De grasimi ce sa mai zic, daca se scot ,mai ca-ti vine sa o mananci cu paine ,dimineata.Asa ca eu am s-o consum linistita dar la mese lipo-proteice.Asta daca nu ma gandesc la modificari genetice.
@rimo-nika ,uite ca sa mai reduci painea dimineata poti sa o mananci de exemplu cu spanac ( cu lapte 0%,iaurt 0% o lingura de faina,usturoi).Cred ca te saturi mai bine cu o farfurie de spanac si trei felii de paine decat cu cinci felii de paine cu gem.Mai poti sa faci ghiveci de legume fara ulei si sa mananci cu paine .Mai umpli stomacul.Sau paine cu branza 0% cu sare ,boia si chimen +salata multa de rosii,ardei etc.Te asigur ca te saturi.
Sa stii ca si mie mi-e destul de foame dimineata desi cand lucram mai mult de o cafea nu am consumat dimineata ani de zile.Eu mai bag si fructe la vreo trei ore dupa dejun.
Sau fa painea cu multe tarate ,cred ca nu va ingrasa atat de tare.

+Quote Post
doi
post Feb 12 2007, 02:31 PM
Post #1157

Musafir

Rimo-nika, iti urez si eu bine ai venit!
Este normal sa-ti fie foame dimineata, atat timp cat nu prea mananci seara, si asta este si sanatos si cat se poate de Monti. Parca nu am observat sa fie restrictii cantitative la paine conforma dimineata, eu zic ca poti manca linistita si 5 felii , numai sa le combini cu alte alimente respectand principiile Montignac. Cu timpul, vei vedea ca se mai micsoreaza si stomacul, se mai schimba si proastele obiceiuri de dinainte...greu este doar la inceput.
Eu de exemplu inainte de a incepe dieta serveam cina invariabil pe la ora 21,si nu puteam inteleg cum altii luau seara ultima masa inainte de ore 18,30-19. Ei, uite, acum nu depasesc niciodata ora 18,30 (cu foarte mici exceptii...)
Criss, nu-i adevarat ca nu cunosc francezii soia texturata, uite am gasit si la ei in comert pachete cu soia
http://shop.graindevie.org/view_product.ph...uct=SOJ8FSN6438
Se intelege ce scrie pe pachet, chiar daca e pe frantuzeste, ei zic ca este soia dezhidratata....e de bine!

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 12 2007, 02:46 PM
Post #1158

Musafir

@doi, URA ! !!!! asta este .
Sa vezi ce chiftelute de soia am sa fac....Sigur sunt bune cele cu carne,dar nici astea nu-s rele si mai ales mai evitam grasimile animale.eu fac si chiftelutele la cuptor sa fie mai dietetice.
Merci.

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2007, 03:36 PM
Post #1159

Musafir

Leea, asa-s si eu. Si tin minte cum ma alerga mama prin casa, copil fiind, cu niste "soldatei" (paine unsa cu unt si cu ceva pe ea, taiata in patratele minuscule) si eu ma strambam si fugeam pe unde apucam numai sa nu trebuiasca sa pun dimineata ceva in gura. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Numai la hotel cand sunt - si trebuie sa fiu in concediu, prin delegatii nici acolo nu pot manca ceva - pot manca dimineata.
Iar seara nu pot manca devreme pentru ca ajung cel mai devreme pe la 18 acasa si pana fac mancarea se face 19 sau chiar 20. N-o fi sanatos, dar eu m-am bazat intotdeauna pe masa de seara si pana acum, la aproape 40 de ani, n-am avut nimic cu sanatatea sau ingrasatul din cauza asta.
rimo-nika, la inceput de MM mai tot poftesti la una si la alta, apoi se regleaza poftele astea de la sine si nu-ti mai trebuie nimic intre mese. Eu am mancat dintotdeauna mai putin la sfarsit de saptamana (daca stau acasa mai ales). Sfatul Leei e foarte bun, sa nu ai nimic neconform pe-acasa si chestiile ca ciocolata (conforma) sau mai stiu eu ce minunatii in cantitati limitate.

+Quote Post
annia
post Feb 12 2007, 03:47 PM
Post #1160

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,172

Buna fetelor.
Sunt noua pe forum si tin regim monti de 2 saptamani. Am slabit 1 kg in prima saptamana acum am stagnat, si stiu si cauza(am fost racita, asa ca m-am tratat cu strepsils si faringosept).
Am citit tot topicul si vreau sa va zic ca sunteti fenomenale. Va admir si sper sa slabesc si eu alaturi de voi. Nici nu am mult de slbit, vreo, 20 de kg.

+Quote Post

193 Pages V  « < 114 115 116 117 118 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 03:23 AM