IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 115 116 117 118 119 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
kalua
post Feb 12 2007, 04:00 PM
Post #1161

Musafir

annia (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rimo-nika
post Feb 12 2007, 04:08 PM
Post #1162

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

multumesc criss-uite ca la asta nu ma gindisem sa maninc dimineata spanac,sa-mi umplu stomacelul.Eu am inceput MM acum o luna ,am slabit 5 kg. sunt fericita,si ma simt minunat.In aceasta peroada la inceput slabisem 2,5 kg-iar dupa o abatere zdravana (un tiramisu,si o cafea crema (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) ) am pus rapid 1,5kg inapoi.Asa ca m-am invatat minte,si acum sunt cuminte si ma tzin de cele 3 mese pe zii. (Saream peste micul dejun (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) )
@ annia bine ai venit-si eu am mult de slabit.

+Quote Post
annia
post Feb 12 2007, 04:28 PM
Post #1163

Contaminat
*

Member No.: 1,172

mulumesc de primire. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Dupa ce am citit topicul am luat 2 hotarari:
1. am renuntat la cafea.
2. am renuntat la rontaiala intre mese (obisnuiam sa mananc nuci).

Am o intrebare pentru veteranele montiacului. Pestele marinat e voie? Cu salata de cruditati?(varza, rosii, castraveti, ridichi, )

rimoka : Nu-i nimic, ca le dam noi jos. La lupta, sa nu lasam kilogramele sa invinga

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2007, 04:59 PM
Post #1164

Musafir

annia, peste poti manca in orice forma posibila, numai sa fie facut cu ingrediente conforme. E chiar foarte sanatos si de preferat carnii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 12 2007, 05:42 PM
Post #1165

Musafir

@annia ,bine,ai venit!
Fii atenta ca eu am vazut de multe ori pe cutiile cu peste marinat ca au si zahar...evita-le

+Quote Post
dr_wise
post Feb 12 2007, 05:58 PM
Post #1166

Musafir

Help me!!!
Ce mancati deseara?! N-am nici o ideee, nici o inspiratie si sunt intr-o stare nasoala, as omori pe cineva...stiu eu pe cine, da' a plecat la Buc!
In lipsa de "activitate infractionala", trebe sa-mi incropesc ceva...ce?! dar sa nu fie cu faina, sau carne...ceva usor si "bun".

+Quote Post
Leea
post Feb 12 2007, 07:00 PM
Post #1167

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

dr_wise, incearca cascavalul rumenit cu salata sau sosul de branzeturi diferite, cu carne rece si usturoi sau un mezel. Astea-s preferatele mele pentru seara

+Quote Post
pescarush
post Feb 12 2007, 07:43 PM
Post #1168

Musafir

dr_wise, depinde si ce ai in casa.
eu cand nu am inspiratie bag la cuptor niste ciuperci cu branza, sau conopida cu branza. cu o salata langa, sunt yummy.
sau doar o salata cu branza (daca nu ti-e foarte foame)
rimonika, eu zic ca ai slabit foarte bine 5 kg intr-o luna, de ce-ti faci probleme ca mananci mult dimineata?
in cateva saptamani - luni iti vor trece si poftele de mancat intre mese, pe mine ma mai apuca doar inainte de a-mi veni "musafirul", si vorba Leei incerc sa nu ma uit la cele neconforme. chiars a le scot de tot din casa nu pot, ca le tin pentru copii.
annia (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) si din partea mea.

+Quote Post
rimo-nika
post Feb 12 2007, 08:53 PM
Post #1169

Contaminat
*

Member No.: 1,139

QUOTE(pescarush @ Feb 12 2007, 08:43 PM) *
dr_wise, depinde si ce ai in casa.
eu cand nu am inspiratie bag la cuptor niste ciuperci cu branza, sau conopida cu branza. cu o salata langa, sunt yummy.
sau doar o salata cu branza (daca nu ti-e foarte foame)
rimonika, eu zic ca ai slabit foarte bine 5 kg intr-o luna, de ce-ti faci probleme ca mananci mult dimineata?
in cateva saptamani - luni iti vor trece si poftele de mancat intre mese, pe mine ma mai apuca doar inainte de a-mi veni "musafirul", si vorba Leei incerc sa nu ma uit la cele neconforme. chiars a le scot de tot din casa nu pot, ca le tin pentru copii.
annia (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) si din partea mea.

pescarush -nici eu nu ma pot lipsi de produsele neconforme din frigider tot datorita familiei.Ai mei sint mofturosi si pretentiosi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
voi cum reusiti sa.i impacati cu ceea ce gatiti MM ??

kalua-eu am gasit naut in doza,am inteles dintr-o reteta postata de tine ca si tu il folosesti.Cum se prepara? e nevoie sa-l inmoi de seara ?

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2007, 09:42 PM
Post #1170

Musafir

Nautul in conserva e deja fiert, nu mai trebuie sa-i faci nimic. E de preferat totusi de fiert nautul in casa, are GI-ul mai mic atunci.

Eu nu fac mancare extra pentru restul familiei, iar pe ei nu-i intereseaza ca-i MM sau nu, gust bun sa aiba! La sfarsit de saptamana ii mai fac fiica-mii orez cu lapte sau gris cu lapte (sau budinci din ele), cam o data pe an o salata de cartofi cu castravete, de-asta bavareza. Vor mancare extra, sa puna mana sa-si faca ca eu n-am timp sa fac nspe feluri.
Dar mananca ce le fac si le place si-s foarte multumiti (dragul meu e invatat sa manance bine, am totusi noroc ca mananca mai orice daca-i bine facut).

+Quote Post

193 Pages V  « < 115 116 117 118 119 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 07:27 PM