IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
annia
post Feb 14 2007, 03:25 PM
Post #1191

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,172

Fetelor, ce puteti sa-mi spuneti de rodii? eu stiu ca sunt fructe, se mananca conform fructelor?

Pentru toate valentinele, sa fiti iubite si fericite (si cu mai putine kilograme) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 14 2007, 04:36 PM
Post #1192

Musafir

Rodiile sunt fructe si se mananca ca atare (fermenteaza).

+Quote Post
dr_wise
post Feb 14 2007, 04:42 PM
Post #1193

Musafir

QUOTE(doi @ Feb 14 2007, 03:25 PM) *
Nici eu nu obisnuiesc sa fac sosuri, dar daca stiu ca exista acest agar-agar, mi-ar placea sa-l incerc, oricum avand in vedere ca ne pregatim pentru o cursa de lung drum (toata viata) e bine ca stim de el. Poate doar un sos de rosii mi-ar conveni sa fie mai consistent, numai sa nu aiba cine stie ce gust agarul asta, ca fii-mea are radar la tot ce e "altfel"
Vreau sa va mai solicit un sfat ...in privinta uleiului. Pentu salate stiu ca este recomandat si sanatos uleiul de masline extravirgin, dar pentru gatit, voi folositi uleiul Sansa de masline? O fi mai bun decat cel de floarea soarelui?

Ideea e sa folosesti la prajit un ulei care nu a fost tratat termic si deci nu are compozitia chimica alterata de tratamente termice, adica sa fie obtinut exclusiv din prima presa mecanica=la rece! Asa ca uleiul rafinat e de ocolit si tb folosit ulei din prima presa, mecanica. Din cauza asta este de preferat uleiul extra virgin de masline, dar exista si varianta UNISOL din floarea soarelui, obtinut din prima presa, sau alte variante de ulei, la magazinele naturiste...din samburi de strugure, din porumb, etc. Eu asta cred ca-i explicatia. Si de preferat este sa folosesti uleiul o singura data pt prajeli, nu sa prajesti in acelasi ulei de mai multe ori.

+Quote Post
kalua
post Feb 14 2007, 06:14 PM
Post #1194

Musafir

Uleiul de masline isi pierde toate calitatile la prajit, dar eu tot il folosesc ca-mi place gustul.

Exista un topic interesant despre uleiul de masline la gastronomie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 14 2007, 07:04 PM
Post #1195

Musafir

Fetelor am si eu probleme cu interfata forum-ului.Nu va vad mesajele decat in varianta Lo-Fi ,unde nu pot sa raspund.La care mai apare asa?Parca @doi tu te plangeai.Cum ai rezolvat.

+Quote Post
doi
post Feb 14 2007, 07:28 PM
Post #1196

Musafir

Mie mi s-a rezolvat de la sine, nici eu nu inteleg cum.

+Quote Post
anushca
post Feb 14 2007, 11:31 PM
Post #1197

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Astazi..fiind valentine's day..le-am combinat de nu s-au vazut om cu pom.
Maine sper sa ma mobilizez si sa nu mai mananc aiurea.Eu una pot manca disociat, numai ca atunci cand sotul meu mananca pizza, inghetata, prajitura..ma refer la ocazii din astea..greu ma abtin.Si sincer..nici n-am vrut sa-i stric ziua si sa nu mananc.(nu prea aveam ce manca disociat)
La mine e a treia zi fara cofeina, azi nu am mai simtit nevoia, chiar ma bucur ca am renuntat la cafea.
Vroiam sa va intreb pe cele care tin de mai mult timp acest..mod de viata: eu m mai tinut Monti dar se slabeste ff greu, oare n-ar trebui totusi sa reducem cantitatile?Cam cum mancati voi?Cam de cate calorii pe zi?(asa, in mare..nici eu nu le numar)

+Quote Post
Ala80
post Feb 14 2007, 11:36 PM
Post #1198

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Pai, anushca, trebuie sa te hotarasti si sa alegi intre disociat si montignac. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
anushca
post Feb 14 2007, 11:51 PM
Post #1199

Musafir

QUOTE(ala80 @ Feb 14 2007, 11:36 PM) *
Pai, anushca, trebuie sa te hotarasti si sa alegi intre disociat si montignac. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Pai..regimul lui Montignac e un regim disociat.
nush ce ai vrut sa spui?

+Quote Post
kalua
post Feb 15 2007, 12:40 AM
Post #1200

Musafir

anushka, Montignac nu e un regim disociat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Numai la faza 1 nu e voie de combinat alimentele cu GI-ul intre 35 si 50 cu grasimi.
Poate c-ar fi bine sa mai citesti o data macar o carte a lui MM si sa te gandesti apoi bine daca ti se potriveste, mie mi se pare ca nu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si sa mananci ceva ce nu vrei numai ca sa faci o placere altcuiva e un gest impotriva ta de fapt. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

193 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 03:39 PM