IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 119 120 121 122 123 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
pescarush
post Feb 15 2007, 03:08 AM
Post #1201

Musafir

brrrr, sa numar calorii??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
in viata mea n-am fost in stare de asa ceva, imi repugna ideea. de aceea m-am si apucat de Monti (unul din motive), pentru ca nu are numarat de calorii.
ideea e sa mananci bine, dar nu sa simti ca nu te mai poti ridica de la masa (nu numai la Monti e valabil).
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Feb 15 2007, 09:21 AM
Post #1202

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu iar am 55. Abia ma bucurasem si eu ca ma apropiam de 53. Si nici macar nu sunt in perioada aia.
Cred ca renunt la cantarit pentru o perioada. Hainele pica bine, am intrat si in blugii din liceu... ce mai conteaza cat arata cantarul ala nenorocit. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 15 2007, 10:13 AM
Post #1203

Musafir

ai dreptate, ala, da-l incolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 15 2007, 02:51 PM
Post #1204

Musafir

Am pus aici ceva despre grasimile pe care le ingurgitam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 15 2007, 08:34 PM
Post #1205

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

eu ma confrunt cu o problema... zonele cele mai "afectate" de monti au fost, in ordinea aceasta: fundul si coapsele. de pe burtica si solduri am pierdut mai putina sunculita, iar inainte slabeam mai intai in partile astea. Cum sa fac sa dispara sunculitele mai uniform?

Mananc fructe zilnic ( fie simple, fie in salata), incerc sa ma hidratez cat mai bine si fac de o saptamana si Pilates... dar se mai intampla cateodata sa nu realizez ca unele combinatii sunt neconforme sau sa scap in tableta de ciocolata neagra (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Ma gandeam:
- sa ma concentrez mai mult pe programul Pilates pt abs.
- sa renunt sa ma mai premiez cu ciocolata neagra. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Macar pt urmatoarele 2 saptamani.
- sa fi mai atenta la asocierea de alimente (multumesc tuturor celor care mi-au atras atentia cand am gresit. cateodata chiar nu percep unele combinatii ca fiind neconforme (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )

daca aveti si alte sugestii pentru mine le astept cu mare interes. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 15 2007, 08:52 PM
Post #1206

Musafir

Fanny, in primul rand incearca sa mananci mai consistent la pranz, atunci probabil masa de seara va fi mai usoara. In rest, exact cum ai spus tu. Ciocolata poti sa mai gusti, dar nu in fiecare zi si nu cu nesimtire. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
anushca
post Feb 15 2007, 09:52 PM
Post #1207

Musafir

Eu chiar ma gandeam serios sa ma alaturi, dar daca tot mi-ati sugerat sa ma mai gandesc ce regim vreau sa tin atunci zic sa nu va mai deranjez.Oricum eu tin Monti cu mici exceptii in sensul ca atunci cand poftesc la ceva mananc, destul de rar ce-i drept, deoarece daca m-as abtine nu cred ca as face foarte bine.(la un moment dat scapi in ceea ce nu ai voie pe cand asa inveti sa te abtii in timp, fara sa traumatizezi organismul)Oricum am o parere foarte buna despre acest mod de viata si va doresc slabire usoara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma intorc la fetele de pe topicul meu..nu zic care. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 16 2007, 04:21 AM
Post #1208

Musafir

anushca, nu a vrut nimeni sa te excluda din nici un topic. kalua ti-a sugerat sa mai citesti cartea lui Monti pentru ca din postarea ta s-a vazut clar ca nu prea ai inteles despre ce e vorba.
nimeni nu s-a nascut invatat, aici capatam experienta impreuna, de aceea sunt create topicurile astea, sa intrebam daca avem ceva neclar, si care este mai experimentata sa raspunda, sa ne impartasim micile victorii sau necazuri, sa ne ajutam reciproc.
si ca "sa ma laud" si eu, cand am citit prima data cartea n-am inteles mare lucru. a trebuit s-o reiau ca sa-mi clarific multe. si acum o mai deschid din cand in cand, si cred ca toate de aici fac la fel. ca sa nu spun ca nu pierd nici o postare de aici.

+Quote Post
doi
post Feb 16 2007, 06:48 AM
Post #1209

Musafir

Pescarush, e foarte de bun simt ce spui. Metoda Montignac nu se invata intr-o saptamana, doua...uite eu am deja mai bine de 3 luni de cand o tin, ma documentez permanent si mereu aflu lucruri noi. Si chiar...ar trebui sa mai rasfoiesc si eu cartea, de ce nu? In plus observ ca apar mereu carti Monti, de asta pentru gurmanzi pe care o citeaza Kalua n-am auzit pana acum...
Ce ne poti spune mai mult de aceasta carte, Kalua, ca eu nu o vad pe lista cartilor Montignac de pe site-ul oficial?
Fanny, se pare ca functionam ca niste roboti, asa cum suntem programati. Odata ce iti vei insusi exact alimentele care sunt conforme si care nu, vei vedea ca nici de frica nu te vei mai atinge de cele neconforme. Eu de ex de cele de care nu sunt sigura, intreb prietenele de pe forum, nu-i asa? In legatura cu dulciurile, vreau sa iti spun ca inainte de a incepe dieta Monti, mancam cot la cot cu fetita mea, tot felul de dulciuri din comert. Cand am inceput Monti, am dat iama in ciocolate cu peste 70% cacao, smochine si caise (desi cred ca inainte n-am mancat niciodata de ex caise uscate) .Pentru ca citisem ca sunt permise de dieta Monti. Pana intr-o zi cand am zis gata, nu mi-am mai cumparat ...si ...n-am mai mancat! E un truc pe care l-am invatat aici, cu voi....dulcele e ca un drog, intretine dependenta de dulce.
Anushca, transmite-le totusi fetelor de pe topicul tau secret ca dieta Montignac nu este un regim disociat, si nici nu se numara caloriile la aceasta dieta...

+Quote Post
dr_wise
post Feb 16 2007, 08:28 AM
Post #1210

Musafir

Eu nu mai simt deloc nevoia de dulce, cu toate ca eram o mare consumatoare inainte! Chiar ma minunez cand scrieti ca ati mancat ciocolata sau prajituri conforme! Stau cu ciocolata in frigider de la Sarbatori incoace si cu caisele si nu simt nevoia sa ma ating de ele.
FFFoarte ciudat pt mine!

+Quote Post

193 Pages V  « < 119 120 121 122 123 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 02:31 AM