![]() |
![]() ![]() |
![]() |
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
@anushca ,poti sa mananci taratele si cu iaurt normal,taratele au IG 15 si se pot combina cu orice.Numa ca n-au un gust minunat.
|
|
|
anushca |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aha, inseamna ca am unda verde. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (mie una nu-mi displac taratele si ajuta digestia si sunt detoxifiante)
Pescarush, nu stiu de ce nu pot dechide cartea.O sa-mi astept sotul poate ii dam de cap. |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anushca, poti urmari si posta meniuri zilnice aici
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 8-January 07 Member No.: 975 ![]() |
Eu am inceput sa mananc conform MM cam pe 6 ianuarie, dar la inceput faceam tot felul de greseli si-mi era foame intr-una. Acum nu-mi mai e pofta de nimic neconform. Mi se pare foarte ciudat pentru ca eu eram o pofticioasa........Si inca mai sunt......dar poftesc conform. Am sa incep sa fac Pilates la prima stagnare de greutate. Deocamdata fac doar masaj.
Azi am facut chiftelutse pe hartie de copt la cuptor.....iami iami. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
anushca, ai reusit sa deschizi cartea? e ciudat, pentru ca e in word. daca nu reusesti, spune-mi si incerc sa ti-o mai trimit o data maine de la servici.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Leea, mergi cu bicicleta 1 ora pe zi, sau ai bicicleta de camera? ca eu am una pe care o folosesc din pacate doar pe post de cuier (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Da-da, bicicleta de camera am. Am primit-o de la mosu' in urma cu vreo 3-4 ani, si de atunci am tot tinut-o intr-un colt de sufragerie si am injurat-o la greu, dar nu ma puteam intelege cu ea nicicum. Groaznic ce ma plictisea. O bodoganeam in fiecare zi ca-mi tine locul ocupat, nici sa-i fac vant nu prea ma induram, desi i-am gasit chiar si un nou stapan. Apoi, cand am inceput Monty mi-am dat seama ca daca nu fac si ceva miscare n-am nici o sansa si mi-am zis: Ori eu, ori ea! Am incalecat-o si mi-am impus in prima faza 30 minute, apoi am crescut progresiv - ziua si minutul. Stau pe 60 de minute de prin septembrie-octombrie. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) buna fetelor!
ma simt bine,eram frustrata pt. ca ma ingrasasem 2kg.Au disparut,si ma simt fff. bine. am un cintar f. rautacios,cu mine...imi sare in cap la fiecare suta de gramm. ma voi cintari o data.n saptamina,e mai sanatos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) probabil ma cintaream prea des ,si orice deviere ma inebunea in week. am descoperit un nou hobby: gatesc si experimentez retete monti,scrise si adunate de la voi.Imi place gustul, sunt incintata...si cred ca m-am indragostit de naut (IMG:style_emoticons/default/322.gif) va pup si va tzin pumnii sa ajungeti la kg. propuse |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
@rimo-nika,bravo ! Vezi, in asta consta " frumusetea " regimului, nu-i restrictiv si plictisitor poti sta in bucatarie fara sa te simti frustrata.
Si fiecare reteta adaptata este o victorie in plus.Pentru mine o victorie e cand prepar ceva monti si sotul meu nici nu-si da seama si nu vorbesc de retetele care sunt monti din start. Apropo @rimo-nika daca faci totusi gogosi montificate sa ne spui si noua cum , ca totusi nu ne-am dumirit... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
@rimo-nika,bravo ! Vezi, in asta consta " frumusetea " regimului, nu-i restrictiv si plictisitor poti sta in bucatarie fara sa te simti frustrata. Si fiecare reteta adaptata este o victorie in plus.Pentru mine o victorie e cand prepar ceva monti si sotul meu nici nu-si da seama si nu vorbesc de retetele care sunt monti din start. Apropo @rimo-nika daca faci totusi gogosi montificate sa ne spui si noua cum , ca totusi nu ne-am dumirit... gogosi nu am facut,am facut paine din tarite si fulgi de ovaz...mirosul imbatator de paine proaspata ia facut pe ai mei sa ´´guste´´ din ea...spre surprinderea mea le-a placut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ce GI credeti ca au finn crisp-urile cu fibre? Daca wasa cu 24% fibre are GI 35, finn crisp cu 21% fibre cred ca nu sare de 40. Pentru ca am epuizat stocul de wasa fibre, ma gandeam sa pap in post, finn crisp fibre cu grasimi. Ma incadrez macar la faza 2?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:12 AM |
|