IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 124 125 126 127 128 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
crisstinuta
post Feb 19 2007, 06:10 PM
Post #1251

Musafir

@anushca ,poti sa mananci taratele si cu iaurt normal,taratele au IG 15 si se pot combina cu orice.Numa ca n-au un gust minunat.
Go to the top of the page

+Quote Post
anushca
post Feb 19 2007, 06:21 PM
Post #1252

Musafir

Aha, inseamna ca am unda verde. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (mie una nu-mi displac taratele si ajuta digestia si sunt detoxifiante)
Pescarush, nu stiu de ce nu pot dechide cartea.O sa-mi astept sotul poate ii dam de cap.

+Quote Post
doi
post Feb 19 2007, 09:34 PM
Post #1253

Musafir

Anushca, poti urmari si posta meniuri zilnice aici

+Quote Post
Dovlecel
post Feb 19 2007, 10:23 PM
Post #1254

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 975

Eu am inceput sa mananc conform MM cam pe 6 ianuarie, dar la inceput faceam tot felul de greseli si-mi era foame intr-una. Acum nu-mi mai e pofta de nimic neconform. Mi se pare foarte ciudat pentru ca eu eram o pofticioasa........Si inca mai sunt......dar poftesc conform. Am sa incep sa fac Pilates la prima stagnare de greutate. Deocamdata fac doar masaj.
Azi am facut chiftelutse pe hartie de copt la cuptor.....iami iami.

+Quote Post
pescarush
post Feb 20 2007, 03:32 AM
Post #1255

Musafir

anushca, ai reusit sa deschizi cartea? e ciudat, pentru ca e in word. daca nu reusesti, spune-mi si incerc sa ti-o mai trimit o data maine de la servici.

+Quote Post
Leea
post Feb 20 2007, 08:59 AM
Post #1256

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

QUOTE(doi @ Feb 19 2007, 10:15 AM) *
Leea, mergi cu bicicleta 1 ora pe zi, sau ai bicicleta de camera? ca eu am una pe care o folosesc din pacate doar pe post de cuier (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Da-da, bicicleta de camera am. Am primit-o de la mosu' in urma cu vreo 3-4 ani, si de atunci am tot tinut-o intr-un colt de sufragerie si am injurat-o la greu, dar nu ma puteam intelege cu ea nicicum. Groaznic ce ma plictisea. O bodoganeam in fiecare zi ca-mi tine locul ocupat, nici sa-i fac vant nu prea ma induram, desi i-am gasit chiar si un nou stapan. Apoi, cand am inceput Monty mi-am dat seama ca daca nu fac si ceva miscare n-am nici o sansa si mi-am zis: Ori eu, ori ea! Am incalecat-o si mi-am impus in prima faza 30 minute, apoi am crescut progresiv - ziua si minutul. Stau pe 60 de minute de prin septembrie-octombrie.

+Quote Post
rimo-nika
post Feb 20 2007, 09:07 AM
Post #1257

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) buna fetelor!
ma simt bine,eram frustrata pt. ca ma ingrasasem 2kg.Au disparut,si ma simt fff. bine.
am un cintar f. rautacios,cu mine...imi sare in cap la fiecare suta de gramm.
ma voi cintari o data.n saptamina,e mai sanatos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
probabil ma cintaream prea des ,si orice deviere ma inebunea
in week. am descoperit un nou hobby: gatesc si experimentez retete monti,scrise si adunate de la voi.Imi place gustul, sunt incintata...si cred ca m-am indragostit de naut (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
va pup si va tzin pumnii sa ajungeti la kg. propuse

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 20 2007, 09:42 AM
Post #1258

Musafir

@rimo-nika,bravo ! Vezi, in asta consta " frumusetea " regimului, nu-i restrictiv si plictisitor poti sta in bucatarie fara sa te simti frustrata.
Si fiecare reteta adaptata este o victorie in plus.Pentru mine o victorie e cand prepar ceva monti si sotul meu nici nu-si da seama si nu vorbesc de retetele care sunt monti din start.
Apropo @rimo-nika daca faci totusi gogosi montificate sa ne spui si noua cum , ca totusi nu ne-am dumirit...

+Quote Post
rimo-nika
post Feb 20 2007, 09:48 AM
Post #1259

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

QUOTE(crisstinuta @ Feb 20 2007, 10:42 AM) *
@rimo-nika,bravo ! Vezi, in asta consta " frumusetea " regimului, nu-i restrictiv si plictisitor poti sta in bucatarie fara sa te simti frustrata.
Si fiecare reteta adaptata este o victorie in plus.Pentru mine o victorie e cand prepar ceva monti si sotul meu nici nu-si da seama si nu vorbesc de retetele care sunt monti din start.
Apropo @rimo-nika daca faci totusi gogosi montificate sa ne spui si noua cum , ca totusi nu ne-am dumirit...

gogosi nu am facut,am facut paine din tarite si fulgi de ovaz...mirosul imbatator de paine proaspata ia facut pe ai mei sa ´´guste´´ din ea...spre surprinderea mea le-a placut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ala80
post Feb 20 2007, 10:51 AM
Post #1260

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Ce GI credeti ca au finn crisp-urile cu fibre? Daca wasa cu 24% fibre are GI 35, finn crisp cu 21% fibre cred ca nu sare de 40. Pentru ca am epuizat stocul de wasa fibre, ma gandeam sa pap in post, finn crisp fibre cu grasimi. Ma incadrez macar la faza 2?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

193 Pages V  « < 124 125 126 127 128 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 05:12 AM