![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La faza 2 te incadrezi cu ele. Incearca totusi sa le mananci cu alimente nu foarte grase: "sunca" din piept de pui sau curcan, de ex. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
In post o sa le pap probabil cu fasole batuta, vinete, salate, din comert. Toate astea au adaos de ulei vegetal. Asta e baiul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ala, ai grija sa n-o dai in bara daca vei manca zilnic produse de-astea din comert.
Vreau numai sa aduc aminte fetelor care mananca paine la micul dejun ca acesteia i se poate scadea ceva GI-ul prin prajit. Si ca painea proaspata are un GI mai mare decat cea "veche". (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
anushca |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am reusit Pescarush sa o deschid.(zicea ca nu poate converti grafica si trebuia sa-i dau yes de o gramada de ori..ma rog..am reusit)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) stiam eu de ce mananc painea prajita.
ma bucur ca a mers pana la urma, anushca. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu am gasit faina de naut la plafarul din cartier. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Se mai gaseste pe undeva?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am gasit faina de naut in Constanta!!! Habar n-au vanzatoarele de asa ceva.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
N-am gasit nici eu, dar mi-am facut si e buna!
Kalua parca spunea pe undeva cum se face - e simplu de tot. Pui boabele la cuptor si le lasi sa se prajeasca un picut (daca ai ghinionul sa le prajesti prea tare, va trebui sa le arunci). Apoi le lasi sa se raceasca si le macini in rasnita de cafea, da' sa fie marunt-marunt! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Atunci faina integrala unde gasesc?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Atunci faina integrala unde gasesc? szimcsi, nu-ti mai irosi timpul cautand pe la plafare, gasesti faina de naut si faina integrala de grau pe www.produsenaturiste.ro (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:46 AM |
|