IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 127 128 129 130 131 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
crisstinuta
post Feb 23 2007, 09:00 AM
Post #1281

Musafir

Pescarushule,intr-adevar sunt oradeanca dar stau intr-un orasel mic la 40km de Arad acum de cand s-a detasat sotul la alta garnizoana( e cadru militar).
In Oradea ajung des ,parintii mei au ramas acolo,si sper sa ne intoarcem acolo cat se poate de repede.
OFF TOPIC ,FETELOR,dar mi-e drag de Pescarush care pe langa ca are inaltimea mea si ma urmareste si cu greutatea din aproape,mai e si din Oradea....
Go to the top of the page

+Quote Post
doi
post Feb 23 2007, 09:17 AM
Post #1282

Musafir

Si mie imi sunt simpatice oradencele! Am facut ani de zile naveta Bucuresti-Oradea,si am o gramada de prieteni in oras...
Nici originile mele nu sunt de prea departe, din zona Huedinului.
Hai sa ne traiti , oradencelor!

+Quote Post
irenesicris
post Feb 23 2007, 02:14 PM
Post #1283

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,240

QUOTE(kalua @ Dec 8 2005, 08:12 PM) *
Gagici, daca aveti nelamuriri despre felul acesta de alimentatie, va stau la dispozitie  :-*

Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit  ;)

eu sunt noua pe acest forum si as vrea sa ma lamuresti si pe mine cu privire la Monti.eu am citit o parte din cartea in format electronic pe care am primit-o de la cineva dar mi-e foarte greu sa inteleg .Cum gatesc conform????nu prea am inteles si mai am o nelamurire pot sa iau crom daca tin Monti,pt ca organismul meu tipa ca VREA CEVA DULCE/?????

QUOTE(pescarush @ Feb 23 2007, 03:00 AM) *
crisstinuto :friends3: si eu sunt din Oradea.
doi, pizza cu masline e conforma faza 2, asa ca nu-ti fa asa mari probleme.

BUNA PESCARUSULE TE-AM GASIT SI AICI LAMURESTE-MA SI PE MINE ,TE ROG .POT SA IAU CROM DACA INCERC SA TIN MONTI PT CA DE REUSIT 100% NU AM PUTUT NICIODATA

+Quote Post
kalua
post Feb 23 2007, 06:46 PM
Post #1284

Musafir

irene, incearca sa citesti topicul asta de la inceput si sint sigura ca vei mai descalci cat de cat Montignacul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Crom poti sa iei.

+Quote Post
pescarush
post Feb 23 2007, 07:22 PM
Post #1285

Musafir

crisstinutta si doi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) .
crisstinuta, iti tin pumnii sa te poti intoarce in Oradea, cat de repede. sa stii ca nu te mai urmaresc cu greutatea daca mergi in jos, pentru ca silueta mea se va apropia de a unui dulap daca continui. n-o sa mai am nimic la inaintare.

irene (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) asa cum a zis kalua, multe intrebari ti se vor lamuri daca iei topicul de-a fir a par.

+Quote Post
roina
post Feb 23 2007, 10:37 PM
Post #1286

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 240

Sal'tare, girls!
Va aduceti aminte de mine?
Tin dieta si un timp a tinut si copilul meu; cum s-a ingrasat in ultimul timp, am fost la nutritionist care mi-a atras atentia ( si are dreptate) ca baiatul a avut o dieta hioperproteica in care nu a fost suficient lapte ( sau produse lactate);mi-a recomandat ca seara sa manance orez cu lapte, gris cu lapte, fidea cu lapte sau branza...
Socant pentru mine, dar adevarat.... Trebuie sa recunosc ca are dreptate.
Voi ce parere aveti?

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Irene!

+Quote Post
kalua
post Feb 23 2007, 11:21 PM
Post #1287

Musafir

roina, cum sa te uitam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu stiu ce sa zic de afirmatia nutritionistului, da-i baiatului dintr-astea seara si eu cred ca se va ingrasa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ce manca pana acum copilu'? Primea destui carbohidrati? De la ce zici tu ca s-a ingrasat in ultimul timp?
Te asteptam cu detalii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 24 2007, 03:38 AM
Post #1288

Musafir

roina, si eu cred ca mai mult rau faci daca-i dai astea seara. de ce nu dimineata?
copiii mei mananca cereale cu lapte la micul dejun, iar seara o cana de lapte inainte de culcare. pe unde pot, mai strecor in meniu branza, iaurt si smantana (sau unt, dar mai rar, ca nu sunt innebuniti dupa el). la scoala mai mananca pizza o data/ saptamana, le mai pun cate un sandwich (cu paine integrala sau de secara integrala).
incearca sa i le bagi la micul dejun si pune-i orez si paste integrale, si macar indulceste-le cu fructoza.

+Quote Post
rimo-nika
post Feb 24 2007, 10:11 AM
Post #1289

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

Ajutati-ma sa fac faina de naut.Am inteles ca se prajesc putin boabele in cuptor pina prind culoare,apoi se dau in risnita de cafea...
am incercat dar nu se prea macina,ramin bucatele si aproape ca ´´moare´´ risnita.Cu ce macinati voi ? vreau si eu sa fac clatite .Am inteles ca imi trebuie 500g faina de naut-- nu voi reusi in veci sa macin atit,de mult probabil o voi strica (risnita) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 24 2007, 12:28 PM
Post #1290

Musafir

@rimo-nika ,eu zic sa insisti totusi sa gasesti faina de naut.....si mai improvizeaza pana atunci cu faina de soia.Roaga o vanzatoare sa-ti aduca faina de naut la comanda.Te va scuti de multa munca.
@pescarush,nici o problema cu kilogramele ca iar am 50kg iar tu daca tii la mine precis ai si tu la fel.
@roina,copilul tau cu MM s-a ingrasat ,ca nu-mi vine a crede.Sau a dat iama la bufetul fast-food al scolii si tu nu stii?Al meu e mult mai mic dar stiu ca atunci cand era la mama,l-a indopat cu gris cu lapte de s-a ingrasat saracul ....
Eu tot incerc sa-l feresc de tentatii , e drept e mai mic ,inca nu stie atatea dar ciocolata ar manca nonstop daca l-as lasa.Mai mananca cu mine din cereale,paine integrala sau cate un dulce conform.Nu contrazic un medic nutritionist ,sigur ca trebuie sa consume carbohidrati dar dimineata ca seara sigur o sa-l faca sa adune kilograme.

Fetelor ,la mine e sarbatoare mare : e Dragobetele, aniversam casatoria,si asta mic al meu implineste doi ani si opt luni fix.Asa ca execut o prajitura conforma si azi caut sampanie conforma ( nu asa dulce).Sotul meu a tras o fuga pana la unguri,(suntem foarte aproape de aici de vama Nadlac) la cumparaturi , sper ca se intoarca cu un cadou , azi sunt foarte vesela,pacat ca nu e vremea asta mai buna.....
Va pup.

+Quote Post

193 Pages V  « < 127 128 129 130 131 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:34 PM