IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 128 129 130 131 132 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
kalua
post Feb 24 2007, 12:43 PM
Post #1291

Musafir

rimo-nika, daca n-ai un magazin mare asiatic prin apropiere, atunci la Reformhaus ar trebui sa gasesti faina de naut. Daca n-o au, sigur ti-o comanda.
Go to the top of the page

+Quote Post
doi
post Feb 24 2007, 12:51 PM
Post #1292

Musafir

@ Criss, petrecere placuta iti dorim,casa de piatra si sa iti traiasca baietelul!

Apropo de baiatul lui roina sa va povestesc de o fetita grasuta tare, nu-i da mamica ei sa manance paine,si o tine nemancata saraca de la ora 14 incolo, dar intr-o discutie cu fetita mea, colege de clasa fiind, am aflat ca "grasuta" mananca in timpul orelor pe sub banca, si in pauze, si ce credeti ca mananca....cornurile celorlalti colegi mai putin mancaciosi (ca fii-mea) . Stiti cum e sistemul aici...cornulet cu lapte!

+Quote Post
kalua
post Feb 24 2007, 01:03 PM
Post #1293

Musafir

Doamne, ca mare ametita mai sunt! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) crisstinuta, la cat mai multi ani buni cu familia ta si sa va bucurati unii de altii din plin! Si petrecere frumoasa azi!

Apropo de copii grasuti: am o prietena care a fost dintotdeauna mai plinuta, mama ei a avut intotdeauna grija sa gateasca sanatos, fara grasimi multe, multe legume (mama ei gateste extraordinar!). Nu exista dieta pe care sa n-o fi facut, a fost chiar si intr-o clinica pentru copii grasi vreo doua luni, totul in zadar, adica slabea si apoi aparea efectul jo-jo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De-abia acum, cu Montignac, a reusit sa dea mult jos. Si mi-a spus cum manca pe ascuns, la scoala, prin oras, chiar acasa.
roina, nu mai fa caz de silueta baietelului tau, nu-i impuia capul cu "trebuie sa slabesti", "trebuie sa mananci asa si pe dincolo", asta cauzeaza exact reactii inverse in creier. Fa-i tu mancarea care crezi ca e buna pentru el si silueta lui si, daca-i place, nu-l va interesa mai mult.

+Quote Post
pescarush
post Feb 24 2007, 02:05 PM
Post #1294

Musafir

crisstinuta, casa de piatra si multa fericire va doresc si eu. sa aveti o aniversare fericita. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
asteptam sa ne spui ce-ai primit.
cu kg, stai linistita ca si eu sunt inapoi la 50. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 24 2007, 02:22 PM
Post #1295

Musafir

Hop si eu...LA MULTI ANI CRISSTINUTA!!! Sa va iubiti ca-n primul an inca 50 si sub privirea lui sa te simti totdeauna dorita, frumoasa si sexy!!!

+Quote Post
roxanica10
post Feb 24 2007, 02:29 PM
Post #1296

Musafir

Casa de piatra si cati mai multi ani fericiti alaturi de sot si copil criss! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt curioasa ce-o sa primesti cadou...sper ca nu fotolii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) pentru noua canapea.

Fetelor mi-am gasit si faina de naut si faina integrala la plafarul de la Brancoveanu. Ma gandesc sa incerc maine dimineata niste clatite de naut. Va tin la curent!

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 25 2007, 10:36 AM
Post #1297

Musafir

Multumesc ,fetelor pentru urari!!!
N-am dat o petrecere doar o familie de prieteni a trecut pe la noi .Am fost foarte incantata ca le-am servit o prajitura Monti si nici macar nu si-au dat dat seama ...
Au golit tava.I-am ajutat si eu bineinteles.
Roxanica,nu am primit fotolii , canapeaua mea e smechera are un soi de tabureti detasabili care o ajuta sa ia forma de coltar cand doresti.Dar sotul meu si-a dovedit inca o data romantismul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mi-a cumparat un set de oale din inox de calitate .Si un ghiveci cu o planta mare ( pe factura scria Yucca) acum trebuie sa intru la topicul despre flori sa vad cum se ingrijeste.

+Quote Post
ena
post Feb 25 2007, 03:29 PM
Post #1298

Musafir

ce inseamna conforma ca simt ca innebunesc cu expresia asta??????ce anume poti sa mananci cu aceasta conforma???

+Quote Post
kalua
post Feb 25 2007, 03:55 PM
Post #1299

Musafir

ena (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Conform inseamna conform dietei Montignac, adica alimentele sau combinatiile de alimente care duc la slabit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ena
post Feb 26 2007, 09:57 AM
Post #1300

Musafir

Buna Kalua!!...sunt mai noua pe-aici si as vrea si eu sa incep acest regim MM insa nu pot sa inteleg ce trebuie sa mananc si ce nu ,ce combinatii am voie si ce nu unde le gasesc ....daca poti si ai timp sa faci putin pe profesoara cu mine ti-as multumi din tot sufletul..adresa mea de mail este ena_pusi@yahoo.com......as vrea sa-ti spun ca eu nu prea mananc carne decit de pui curcan dar si astea din an in pasti.....peste as manaca tot timpul dar nu stiu care e mai indicat in acest regim,ulei nu folosesc cu lunile,zahar nu consum.......dar probail ca ce mananc eu sunt combinatii fff proaste si eu am o foame permanenta.....mereu tre sa ciugulesc ceva.......nu mananc mult odata dar ff des si cred ca nu las loc la digestie plus ca sunt si ff constipata,eu lucrez in ture de noapte si tre sa recunosc ca ma mai apuca foamea la servici cind sunt de noapte iar a 2 a zi cind vin de la servici cam toata ziua as manaca ceva eu zic ca e mult consum de energie din cauza oboselii ....sincer nu stiu ce sa mai fac si ce sa mananc....crezi ca ma poti ajuta cu ceva sfaturi??multumesc anticipat pt raspuns pe care il astept cu nerabdare...pupici si o sapt cit mai buna!!!!!!

+Quote Post

193 Pages V  « < 128 129 130 131 132 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:27 PM