![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astea de care vorbesc eu le cunosc sub numele de spaghettini sau cappellini, Vermicelli parca n-am vazut aici drepte si mai lungi, ci numai ca fideaua.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Vermicelli de la Barilla nu cred ca sunt din grau dur, deci nu sunt conformi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebuie sa recunosc ca sunteti tare curajoase, daca va atingeti de paste, oricare ar fi IG lor!!!
Eu n-am curaj, in faza I si cred ca va mai dura lipsa asta de curaj cel putin 1/2 an. Probabil ca pt faza II se poate jongla/ verifica cu mai multe produse, sa stim fiecare care ar fi reactia organismului la fiecare produs, dar cred ca si asa, pastele se pot consuma doar dimineata... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, se pot consuma la faza 1, numai fara grasimi (inafara de putin ulei de masline sau peste).
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele,astora cu pateul le-am scris din nou,poate de data asta nu mai astept 1 luna raspunsul lor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
As vrea sa va intreb ceva: ce parere aveti de cacao pudra din comertz(cu continut scazut de grasime,10-12% unt de cacao)? As putea sa o consum cu putin lapte 0,1?Ma gandeam ca e echivalentul "lichid" al ciocolatei noastre cu peste 70% cacao... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Voi c ziceti? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
blu, daca este numai cacao, fara nici un adaos de zahar, nu vad de ce nu s-ar putea consuma cu lapte.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti s-o bei si cu lapte normal pentru ca cacaoa in sine contine grasimi. Poti s-o bei si cu apa chioara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu stiu daca v-am mai spus, mi se pare ca da: in vest exista persoane (si nu chiar putine) care nu stiu de cacaoa pudra (cacao-cacao, de care se pune la prajituri, de ex). Pentru ei cacao inseamna Kaba si Nesquick. Si se mira si intreaba unde gasesc cacao curata pulbere (si se gaseste mai peste tot, normal). (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Kalua ai idee unde as putea sa gasesc sirop de agave si sos de soya conforma in Berlin, pe aici nu am gasit. Plec in Germania o saptamana, dar nu am prea mult timp sa caut, asa ca m-ar ajuta daca as sti numele unui supermarket unde pot sa le gasesc.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
crisanda (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , suc de agave (Agavendicksaft) gasesti de drogheria drogerie markt dm, uite logo-ul lor (IMG:http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/607/dm_drogerie_markt__356607.gif)
Sosul de soia conform se numeste Tamari si l-am vazut aici numai la plafar (Reformhaus). Intreaba si tu in hotelul in care vei sta pe unde-i un Reformhaus dintr-asta. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo, blu!
Acum m-am lamurit si eu...ca eram in ceata rau de tot, dar am uitat sa intreb...mde, batranetea, fir-ar sa fie! Chiar weekend-ul trecut am vrut sa beau cacao cu lapte, dar mi-a stat mintea-n loc, ca nu stiam cum s-o combin, cu lapte degresat, sau cu lapte 1.8% grasimi...de fapt, sa fiu sincera, eu n-am mai baut lapte gras de cand cu dieta MM, ca sunt la fel de nedumerita...daca laptele contine si grasimi, si glucide, atunci unde Dne iarta-ma sa-l incadrez p-asta cu 1.8% grasimi, la mese glucidice sau lipidice? Mai blu, am impresia ca prea despicam firul in patru, or sa ni-i se fileze lampile iremediabil!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:45 PM |
|