![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
doi , ms .. virgiliu stroescu,foarte interesant! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
LATER EDIT: mai bine ma limitam sa citesc ce ai scris tu,pt ca ala era esentialul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) in rest cam bate campii individu' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, de ce e cea mai buna cafeaua arabica? eu am in general arabica, dar vroiam sa stiu care este explicatia ca am mai vazut ca ai recomandat-o.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa zice maestrul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor,postez cateva sfaturi ft pertinente pe care le-a dat cineva pt cele care tinem dieta:
@taie-tzi mancarea in bucatzele cat mai mici si mesteca cat mai mult inainte sa inghitzi, ca sa itzi pacalesti corpul ca de fapt ai mancat mai mult @Foarte IMPORTANT : dupa fiecare dumicat de mancare bea o gura de apa (la temperatura camerei sau chiar caldutza) : o sa te "umpli" mai repede iar apa usor caldutza ajuta la digestie @intre mese bea apa rece gheatza (sau chiar cu gheatza) - corpul tau va arde mai multe calorii ca sa se incalzeasca @du-te sa faci piatza imediat dupa ce mananci, daca esti satula vei fi mai putzin tentata sa-tzi iei diverse chestii si sa-tzi faci toate poftele @ daca tzi se face foarte foame sau foarte pofta de ceva seara, fa-tzi unghiile, preferabil intr-o nuantza de rosu. Nu mai stiu exact cum vine asta, dar se pare ca tunci cand itzi e pofta de ceva o anumita substantza (nu mai stiu cum se numeste ) itzi invadeaza creierul, substantza care dispare atunci cand simtzi miros de acetona. Plus ca nu o sa potzi sa-tzi folosesti mainile un timp @la fiecare masa fa-tzi si o salata mare @ Dormi cat mai mult. De multe ori organismul confunda nevoia de somn cu nevoia de mancare, a fost demonstrat ca un somn de mai putzin de 6 ore pe noapte stimuleaza apetitul cu 15% mai MULT!) @fa sport dimineatza!organismul neavand glucide,va consuma grasimea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
@Foarte IMPORTANT : dupa fiecare dumicat de mancare bea o gura de apa (la temperatura camerei sau chiar caldutza) : o sa te "umpli" mai repede iar apa usor caldutza ajuta la digestie ei, tocmai chestia asta sau cea cu bautul uneui pahar cu apa inainte de masa se bate cap in cap cu Montignac, care zice sa se bea abia dupa masa. Motivul: apa dilueaza sucurile gastrice si digestia nu se mai face atat de repede si bine cum e dat de la natura. @intre mese bea apa rece gheatza (sau chiar cu gheatza) - corpul tau va arde mai multe calorii ca sa se incalzeasca frectie la un picior de lemn. Dac-ar fi adevarat, americanii ar fi cu totii ca niste scobitori. Si cu bautul foarte rece ne putem buli stomacul de sa umblam toata viata pe la medici. Ideea asta e mai complexa de fapt, contine , de ex., facutul dusului zilnic numai cu apa rece din aceleasi motive. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, de ce e cea mai buna cafeaua arabica? eu am in general arabica, dar vroiam sa stiu care este explicatia ca am mai vazut ca ai recomandat-o. Cineva l-a intrebat pe site si i s-a raspuns: Totusi, cafeaua pur arabica poate fi bauta ocazional, tinind cont de continutul sau slab de cofeina. Multumita? Aici in Romania nu am reusit sa deslusesc care are fi cafeaua arabica, ca sunt mai mult amestecuri, dar acum oricum m-am lasat de cafea si nu ma mai intereseaza. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu beau invariabil Elite decofeinizata si neindulcita si e ok...cand mi-e somn sau sunt fara vlaga dim, e clar ca nici macar o cafea beton de tare nu ma poate energiza...aia e starea mea pt dim respectiva!
@ blu: ref o gura de apa dupa fiecare inghititura de mancare, asa am facut multa vreme, de cand eram copil, dar asta nu m-a impiedicat sa mananc la fel de bine, chiar daca cu lichide stomacul da senzatia de prea plin mai repede... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua si doi, mersi de explicatie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna fetelor! La multi ani pentru 8! Vin si eu cu o nelamurire. Snitele de soia facute cu ou , cu faina integrala sunt monti? la mine in zona nu gasesc decat lapte batut cu 1,8 grasimi, oare am voie sa-l ingurcitez? si inca o prb mica si gata
Am luat orez integral, in sfarsit am gasit. Pot sa-l gatesc cu ulei de masline sau n-am voie sa pun nici un fel de grasime? V--am pupat pe toate! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Snitele de soia facute cu ou , cu faina integrala nu sunt conforme fazei 1 deoarece soia si galbenusul de ou contin grasimi, iar faina integrala are GI-ul peste 35.
Laptele batut e ok, dar in combinatie cu alimente lipido-proteice. Orezul integral il poti combina cu putin ulei de masline. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:12 PM |
|