![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele meele,
stau cu ochii pe voi de o luna, adica de cand m-am apucat de Monti...ma rog, am o luna si 2 saptamani, parca... sunt o veterana a dietelor hipocalorice si , evident, a revenirilor cu multe kgs in plus. am o prietena care a tinut Monti si a slabit uimitor de mult si bine. ori de cate ori o vad, nu incetez sa ma minunez cat de bine arata si se mentine: a ramas insarcinata si nu s-a ingrasta, a neascut si arata la fel de bine. she's amazing!! asa ca m-am hotarat pe la inceputul lui februarie si de atunci nu am avut scapari. am trecut cu bine peste valentine's day, 1 si 8 martie si week-enduri petrecute la rude sau iesiri in oras. slabesc greu, dar am rabdare: 4 kg pana acum. pe 21 iulie am nunta si imi doresc sa arat fenomental. cert e ca simt ca acest regim mi se potriveste foarte bine, nu sufar, pt ca sunt o gurmanda, desi uneori mi-e dor d popcorn si chipsuri. nu am scris pana acum, pt ca am vrut sa va citesc integral, mai putin dietele, pt ca abia acum m-am inregistrat. eu am prima lui carte, alta carte cu volumul 1 din meniuri si retete Monti. am citit si pe site-ul lui cate ceva si sunt hotarata sa merg cu Monti toata viata. ma simt excelent si nu disper ca nu slabesc asa d rpd, pt ca am rabdare si nu vreau sa ma fortez. este prima dieta pe care nu o abandonez dupa 1 zi, o saptamana- doua. o sa revin cu meniurile mele. retete interesante nu prea am, pana acum m-am luat dupa voi, ce am gasit pe acest forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) intrebarea mea este: unde gasiti foi de gelatina? cam atat pt inceput. ma bucur sa va cunosc! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphetamin, bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La gastronomie exista un topic in care ne punem meniurile zilnice. @doi: ce poate fi inlocuitor de sare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sarea-i sare si nu poate fi inlocuita cu nimic. De-aia sunt mai mult decat sceptica la "inlocuitori de sare". |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Fetelor, am gasit azi la Bila FINN CRISP de doua feluri: felii rotunde cu seminte de susan si dreptunghiulare cu fibre 12% parca. Sunt conforme amandoua?
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pai ce scrie pe ambalaj? Tin minte ca pe cele rotunde le-am ocolit. Cred ca am avut motive intemeiate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Anca, semintele sunt cam de ocolit in prima faza. Si daca tot sunt la sfaturi, opteaza pentru biscuiteii fin crisp cu un procentaj cat mai ridicat de fibre.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
@anca, scrie-ne exact ce contin fiecare si-ti zicem daca-s conformi sau nu.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
O.K. Dimineata ma duc sa cumpar din cei cu 12% fibre. Parca si la astia scria ceva de seminte de mac.
Oricum, nu-i gust pana nu mi-i confirmati. Multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele, revin cu intrebarea: unde gasesc foi de gelatina?
inca ceva: dulciurile conforme trebuie mancate doar o data pe saptamana? alta intrebare care ma framanata: painea conforma (din naut sau soia) poate fi mancata si la alte mese, sau doar la micul dejun? la ora asta, peste o saptamana am cununia civila si am ajuns atat de obsedata de mONTI, INCAT AS FI IN STARE SA NU MANANC NIMIC NECONFORM!! INCHIPUITI-VA CA TORUTL DE NUNTA MA GANDESC SA-L CER FACUT CU FRUCTOZA!! scuze pt caps lock, am apasat din greseala va pup, revin cand mai am intrebari sau sugestii. micul meu dejun de azi: iaurt dietetic cu un cremwurst de pui fara zahar si amidon e ok? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
tin si eu regim,dar in legea mea...ma enerveaza sa citesc mereu ce am voie si ce nu...candva intreba cineva...cum sa prepare spanacul...ieri am preparat eu o mancarica...poate va place si voua...mie mi-a placut la nebunie...se face asa:
se pune la fiert: un morcov un cartof mic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NECONFORM un praz o ceapa mare juma'de ardei gras rosu juma de capia verde cateva buchetele de conopida se fierb bine ,bine...apoi se adauga un manunchi de spanac bine spalat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si tocat marunt se lasa sa fiarba...si cand spanacul a capatat culoare verde inkis...se adauga 2 rosii date pe razatoare si doi catei de usturoi. se lasa sa scada bine... se poate consuma ca atare...adaugand sare dupa gust...eu nu pun...i-am pus in skimb o lingura de orez (integral, Basmati sau salbatic) ...ca sa lege un pic mancarea. pofta buna! This post has been edited by kalua: Mar 17 2007, 12:09 PM
Reason for edit: cartofii nu sunt conformi, iar orezul trebuie sa fie integral, Basmati sau salbatic
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zibba, tu-mi esti tare draga si sper sa nu te superi, dar mancarea ta ne este noua contraindicata, poti sa postezi la "meniurile saptamanii" sau vezi ca mai exista un topic de dieta care nu are de-a face cu Montignac.
Nimphetamin, de obicei gelatina se gaseste in magazinele mai mari, la raionul de copt. Este recomandat sa se manance cat mai putin dulce, tocmai pentru a dezvata corpul de dependenta de zahar/dulce. Painea facuta din faina integrala se mananca doar la micul dejun. Micul tau dejun a fost ok, si mai bine ar fi fost daca mai mancai si niste legume la el (rosii, ardei, etc). Nu stiu cat te-ar ajuta fructoza in loc de zahar la tort, ma gandesc ca oricum are faina alba in el. Ramane la latitudinea ta daca-l mananci sau nu. Gandeste-te totusi ca de maritat te mariti o data-n viata (sa dea Domnul sa fie asa!), iar de Montignac vrei sa te tii o viata-ntreaga, deci nu cred ca are rost sa te stresezi in plus cu ce mananci si ce nu intr-asa o zi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:46 AM |
|