IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 138 139 140 141 142 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
ZIBBA
post Mar 17 2007, 12:17 PM
Post #1391

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,ce simpatica ai fost ,kalua,cu acele adaosuri la cele scrise de mine!
cum sa ma supar ,io nu ma supar niciodata!face rau la corazon...
ok,am sa mai postez dincolo... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 17 2007, 12:28 PM
Post #1392

Musafir

Pai am adaugat, ca mai exista incepatoare pe-aici si sa nu zica ca daca reteta e scrisa la topicul asta este conforma. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
cecilia1416
post Mar 17 2007, 01:59 PM
Post #1393

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 786

Buna fetelor! Merci Kalua pt raspunsyuri, m-am lamurit. Apropo de salata boeuf, eu de craciun am pus naut pe care l-am fiert si apoi l-am pisat un pic sa nu fie boabe ( din cauza carcotasilor) si au mancat de s-au prapadit toti invitatii. Nu am pus deloc morcov ,ca eu am traume cu morcovul fiert. Acum mai am o dilema. mi-e pofta de mor de orez cu lapte, asa ca mi-am luat orez integral si-l fac cu lapte pasteurizat. Desi stiu ca s-ar putea sa fie crima, il mananc, ca-s in perioada critica. Va pup pe toate.

+Quote Post
@anca
post Mar 17 2007, 03:11 PM
Post #1394

Contaminat
*

Member No.: 1,332

O.K. Am cumparat FINN CRISP MULTIGRAIN, cu 14% fibre, o cutie majoritar rosie. Continut: faina integrala de secara 73%, faina de grau, faina integrala de ovaz, faina de orz, apa, mei, seminte de mac, sare si drojdie.
Am cumparat si WASA CU 14% FIBRE SI 73% faina integrala de secara, faina de secara, drojdie, sare.
Ei, ce ziceti, fetelor?

+Quote Post
kalua
post Mar 17 2007, 03:42 PM
Post #1395

Musafir

Zicem ca amandoua nu-s conforme. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Contin faina normala, indiferent de ce soiuri de cereale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
@anca
post Mar 17 2007, 04:05 PM
Post #1396

Contaminat
*

Multumesc, Kalua ! M-ai dezumflat ! Deci, ma voi apuca de copt turtite !
Ce poti sa-mi spui despre Spaghettini de la Barilla ?! Din grau dur, desigur.

+Quote Post
pescarush
post Mar 17 2007, 04:10 PM
Post #1397

Musafir

cecilia, fa orez brun cu lapte (max 1% grasime) si indulcit cu fructoza. este conform.

+Quote Post
blu_dea
post Mar 17 2007, 04:11 PM
Post #1398

Musafir

@anca,cauta FINN CRIPS cu 21% fibre (faina integrala secara,taratze de secara,drojdie,sare).Se gaseste in special in Mega Image (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 17 2007, 04:12 PM
Post #1399

Musafir

@anca, ai lista cu GI-ul? Dupa intrebarile pe care le pui, nu prea cred. O gasesti aici. Poti schimba limba dreapta sus daca te descurci in alta limba mai bine decat in engleza.
Spaghetele alea sunt conforme, dar nu in combinatie cu grasimi. Si fierte bine al dente.

+Quote Post
@anca
post Mar 17 2007, 04:32 PM
Post #1400

Contaminat
*

Ce inseamna fierte al dente? Bine ca macar astea sunt bune... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Din nefericire, in Galati nu exista Mega Image, dar ma voi descurca sper...
AM lista, dar, sincer, nu prea o folosesc, desi vorbesc engleza fluent. Cand am inceput dieta, in schimb, faceam jogging din bucatarie la calculator sa nu pun ceva neconform in oala.

+Quote Post

193 Pages V  « < 138 139 140 141 142 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:31 PM