![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Al dente inseamna sa nu fie foarte moi, ci atunci cand mesteci pe ele sa simti ceva intre dinti. Italienii mananca pastele fierte al dente... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Si inca ceva: mi-e foarte teama sa nu gresesc , incat, chiar daca mise pare ca stiu un lucru, mai bine mai intreb o data. Mi-e frica sa nu pierd ce am realizat pana acum, pentru ca fiecare suta de grame pierduta pentru mine inseamna o mica minune. Gandeste-te, ca pe 8 ianuarie cand am in ceput, mi-am propus sa slabesc 28 kg.. Deja s-au dus 17 kg, in conditiile in care am si probleme cu tiroida. Mai am aproape 1/3 din total, deci nu-mi pot permite sa gresesc ceva...
Al dente inseamna sa nu fie foarte moi, ci atunci cand mesteci pe ele sa simti ceva intre dinti. Italienii mananca pastele fierte al dente... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minunat, pentru ca asa imi si plac! Multumesc! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si inca ceva: mi-e foarte teama sa nu gresesc , incat, chiar daca mise pare ca stiu un lucru, mai bine mai intreb o data. Doar de-aia suntem aici, sa lamurim lucruri si sa ne sprijinim. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
anca, nu ai cautat suficient. gasesti finn crisp cu 21% fibre la Billa, in Micro 19. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
eu de-acolo ma aprovizionez. multumita link-ului pus de kalua am mai trecut o data cu vederea peste lista de indecsi. si mi-am adus aminte ca vroiam de mult sa va intreb: ce sunt aia cartofi dulci ? ca am vazut ca au IG 50. si unde se gasesc pe la noi ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
anca, nu ai cautat suficient. gasesti finn crisp cu 21% fibre la Billa, in Micro 19. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) eu de-acolo ma aprovizionez. multumita link-ului pus de kalua am mai trecut o data cu vederea peste lista de indecsi. si mi-am adus aminte ca vroiam de mult sa va intreb: ce sunt aia cartofi dulci ? ca am vazut ca au IG 50. si unde se gasesc pe la noi ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) De acolo am cumparat aceste doua pachete neconforme si erau singurele ( ca sortimentatie si ca numar), dar voi mai cauta. Multumesc ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
sylvia, nu stiu daca se gasesc cartofi dulci in tara, dar de aratat arata asa:
(IMG:http://www.erlesene-kartoffeln.de/images/Suess_003.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Nu cred ca se gasesc in Romania, nu am vazut nicaieri. La gust seamana cu ceea ce ne mai amintim noi despre cartof ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, dar pe mine nu ma prea intereseaza, nici n-as putea spune de ce. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu as spune ca seamana mai mult cu dovleacul facut la cuptor, la gust. ala portocaliu, pe care-l coceam toamna. adica, in cazul in care-i coci, ca altfel n-am incercat sa-i fac.
mie imi place gustul lor, dar n-am facut decat de vreo 2-3 ori. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mai fac si piure din astia, exact cum se face din cartofii normali. Sau gratinati, cu un sos de smantana, dar astia ar fi maximum de faza 2.
Astea m-a invatat fosta mea cumnata, care e americanca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:55 PM |
|