IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 140 141 142 143 144 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
@anca
post Mar 18 2007, 06:43 PM
Post #1411

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,332

Fetelor, am citit pe un site ca, nu e recomandat a se gati/ praji cu ulei de masline, acesta fiind recomandat a se utiliza fara foc. Ce stiti de asta?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 18 2007, 06:46 PM
Post #1412

Musafir

Scrie ceva aici despre infierbantarea uleiului de masline. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
@anca
post Mar 18 2007, 07:00 PM
Post #1413

Contaminat
*

Am citit, m-am linistit ! Mersi, Kalua!

+Quote Post
Fanny
post Mar 19 2007, 07:36 PM
Post #1414

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

dragelor, daca sunteti interesate, maine la TVR, ora 20.20 - emisiunea "Intre bine si rau" va avea tema: Alimentaţia iraţională şi efectele ei
Invitaţi: Virgil Stroescu, dr. Dan Cheta - director medical Institutul Diabet Nutritie si Boli Metabolice, Cristian Popescu(Piedone), Pierre de Hillerin - director ANEFS, Val Valcu - ziarist, Gheorghe Mencinicopschi, director Institutul De Cercetari Alimentare
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 19 2007, 08:00 PM
Post #1415

Incurabil

Member No.: 868

multumim, Fanny !
(IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)

+Quote Post
@anca
post Mar 19 2007, 08:53 PM
Post #1416

Contaminat
*

Am framantat in seara asta paine, conform retetei de pe forum, dar cu o combinatie de faina integrala de secara, ovaz si tarate. Voi modela niste chifle. Sunt curioasa ce o sa iasa...

+Quote Post
rimo-nika
post Mar 20 2007, 09:35 AM
Post #1417

Contaminat
*

Member No.: 1,139

Buna fetelor!

Am o problema si va rog sa imi spuneti daca vii sa intamplat ceva asemanator (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Ati mincat vreodata ceva neconform,si apoi vii sa facut rau ?? se poate ca pancreasul sa-si spuna cuvintul?? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Povestea pe scurt: Am fost cu fetita in oras apoi la restaurant,eu mi-am comandat gratar cu legume iar ea bineinteles-spaghetti bologneze. Cum copii de obicei numai cu ochii poftesc,dupa doua inghitituri era satula.Eu dupa ce ma imbatasem de mirosul sosului am bagat furculita in farfuria ei si am papat vreo 3 inghitituri.Toate bune si frumoase,ma simteam eu putin balonata( plus mustrari de constiinta) . Acasa ,noaptea pe la ora 1 cine moare de stomac? EU....si am avut niste crampe de imi venea sa sar pe pereti.Nu intru in amanunte...dar am golit stomacul

Voi veteranele ati avut vreodata simptome de genul asta?? In orice caz mi-a fost invatatura de minte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 20 2007, 11:09 AM
Post #1418

Musafir

rimo-nika, eu am crampe la picioare de ma scol noaptea din somn de durere daca mananc neconform si nu ma misc mult. In concediu n-am nici un fel de probleme, indiferent ce mananc, dar atunci sunt intr-o miscare continua.
Rau la stomac nu mi-a fost niciodata, dar am auzit si de cazuri dintr-astea.

+Quote Post
blu_dea
post Mar 20 2007, 11:17 AM
Post #1419

Musafir

QUOTE(rimo-nika @ Mar 20 2007, 07:35 AM) *
Buna fetelor!

Am o problema si va rog sa imi spuneti daca vii sa intamplat ceva asemanator (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Ati mincat vreodata ceva neconform,si apoi vii sa facut rau ?? se poate ca pancreasul sa-si spuna cuvintul?? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Povestea pe scurt: Am fost cu fetita in oras apoi la restaurant,eu mi-am comandat gratar cu legume iar ea bineinteles-spaghetti bologneze. Cum copii de obicei numai cu ochii poftesc,dupa doua inghitituri era satula.Eu dupa ce ma imbatasem de mirosul sosului am bagat furculita in farfuria ei si am papat vreo 3 inghitituri.Toate bune si frumoase,ma simteam eu putin balonata( plus mustrari de constiinta) . Acasa ,noaptea pe la ora 1 cine moare de stomac? EU....si am avut niste crampe de imi venea sa sar pe pereti.Nu intru in amanunte...dar am golit stomacul

Voi veteranele ati avut vreodata simptome de genul asta?? In orice caz mi-a fost invatatura de minte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Si la mine reactioneaza organismul ft urat si extrem de promp cand ii dau ceva neconform.Al naibii,parca ar stii.Imediat incepe sa ma doara zona abdominala(nu burta,decat daca mananc mult),ca o febra musculara puternica.Iar a doua zi(asta in cazul in care am mancat neconform mult)ma doare tot corpul,resimt acesta "febra" in tot corpul.Nu mi-am putut explica pana acum fenomenul.Se intampla si cand tineam alte diete. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si,exact ca la Kalua,in concediu nu se respecta regula asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 20 2007, 12:23 PM
Post #1420

Incurabil

Member No.: 868

QUOTE(blu_dea @ Mar 20 2007, 01:17 PM) *
Si la mine reactioneaza organismul ft urat si extrem de promp cand ii dau ceva neconform.Al naibii,parca ar stii.Imediat incepe sa ma doara zona abdominala(nu burta,decat daca mananc mult),ca o febra musculara puternica.Iar a doua zi(asta in cazul in care am mancat neconform mult)ma doare tot corpul,resimt acesta "febra" in tot corpul.Nu mi-am putut explica pana acum fenomenul.Se intampla si cand tineam alte diete. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si,exact ca la Kalua,in concediu nu se respecta regula asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Si eu resimt aceeasi "febra musculara" , uneori simt ca niste intepaturi de cutit in abdomen atunci cand trec brusc de la conform la neconform si invers. Chiar zilele astea (de vreo 4 zile n-am facut nici cea mai mica abatere) am avut niste dureri ciudate, noroc ca vin si pleaca. Dar nu ma sperii eu cu una cu doua, desi ar cam fi cazul sa-mi fac niste analize.

+Quote Post

193 Pages V  « < 140 141 142 143 144 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:24 PM